• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

burkanazre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
12
1
1
31
Kızlar beta değerim artmış 23.40 gelmis yarına randevu aldım bu kanı acilde vermiştim. Dün yani 12 Ekim beta 23.40 8 ekimde vermiştim 1.9 gelmişti ilerleme normal mi sizce

Kızlar beta değerim artmış 23.40 gelmis yarına randevu aldım bu kanı acilde vermiştim. Dün yani 12 Ekim beta 23.40 8 ekimde vermiştim 1.9 gelmişti ilerleme normal mi sizce
insallah sağlıkla ilerler,, Cok erken olmuş biraz bekleyip vermeniz daha iyi olur en azından bi hafta kadar. Daha once dış gebelik tecrübeniz yoksa tabi. öyle bir şüpheniz varsa takip etmek gerekebilir.

Merhabalar acil yardiminiza ihtiyacim var, kac gündür stres icindeyim. Beta hcg sonuclarim cok kafami karistiriyor;
9 ekim 132,02
11ekim 210,89
13ekim 396,57
Sat: 9 eylül.
Artis 2 kat degil ama bazi yerlerde %60 artmasi yeterli diyor. Bir fikri olan varmi 😭😭

Merhabalar acil yardiminiza ihtiyacim var, kac gündür stres icindeyim. Beta hcg sonuclarim cok kafami karistiriyor;
9 ekim 132,02
11ekim 210,89
13ekim 396,57
Artis 2 kat degil ama bazi yerlerde %60 artmasi yeterli diyor. Bir fikri olan varmi 😭😭
Aynı durumdayım nerdeyse ☹️ Pazartesi yerleşme kanaması yaşadım çarşamba kan verdim 53 çıktı cuma ve pazartesi de verdim ve artış %40-50 arası çok üzgün hissediyorum bu çarşamba bir daha kan vereceğim ama yavaş yükseliyor

İlerleme normal ama henüz aşırı yeni. 1 hafta boyunca 2 güne bır beta takibi yapın. Degerınız 1000e geldıgınde dra gidin.
9 ekim 132,02
11ekim 210,89
13ekim 396,57
Evet yuzde 60 yeterli. Artısınız normal sizin de çok yeni.
Aynı durumdayım nerdeyse ☹️ Pazartesi yerleşme kanaması yaşadım çarşamba kan verdim 53 çıktı cuma ve pazartesi de verdim ve artış %40-50 arası çok üzgün hissediyorum bu çarşamba bir daha kan vereceğim ama yavaş yükseliyor
Bütün yeni hamileler gelmıs ay😇 yerlesme kanamasından korkmayın bende yaşadım. Üzülüp stres yapmayın takıp edın dra gıdın.

Bende yerlesme kanamasi yasadim.dis gebelikten cok korkuyorum umarim bebeklerimiz bizimledir. Az az Kahverengi lekenmelerimde oluyor 😭

Back
X