• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG

nag2000

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kizlar beta HCG ayın 3nde 178 çıktı ayın 6sinda 551 son adetim 8 Ocak olucak adetim 5 subatti Perşembe doktora gidicem 5 haftalık olmuş oluyor kese görür müyüm birde beta artışım nasıl sizce

Kizlar beta HCG ayın 3nde 178 çıktı ayın 6sinda 551 son adetim 8 Ocak olucak adetim 5 subatti Perşembe doktora gidicem 5 haftalık olmuş oluyor kese görür müyüm birde beta artışım nasıl sizce
Beta artışın kötü değil ama kese görünürmü bilemedim şimdi

5+4’lerde görmüştüm ben de karından ama betam daha yüksekti sanki. Karından görünmese de vajinal görünebilir. Beta 1500 civarı vajinal, 3000 civarı karından görünüyor.
Değer artışlarınız çok güzel, sağlıkla gelsin minik

5+4’lerde görmüştüm ben de karından ama betam daha yüksekti sanki. Karından görünmese de vajinal görünebilir. Beta 1500 civarı vajinal, 3000 civarı karından görünüyor.
Son açtığım beta konusuna bakabilir misiniz 🙏🏼

Yarın 6 gün olcak yine beta vercem insallah güzel yükselmiştir adet geçeli 7 gün oldu

Bugün kontrolüm vardı tam 5 haftalık ve karından keseyi gördük çok şükür

Kızlar ben çatlatma iğnesi vurularak hamile kaldım 31 ocakta da çatlatma iğnesi vuruldum gebeyim fakat gebeliğimi nasıl hesaplıcam son adete göre hesaplarsam 5 haftalık gösteriyor ama o kadar değil bence

Kızlar ben çatlatma iğnesi vurularak hamile kaldım 31 ocakta da çatlatma iğnesi vuruldum gebeyim fakat gebeliğimi nasıl hesaplıcam son adete göre hesaplarsam 5 haftalık gösteriyor ama o kadar değil bence
son adete göre hesaplayacaksın.

Ama beta hcg dün kan verdiğimde 500 çıkmıştı normalde kalp atışlarını 6. Haftada dıyuluyor ya bende de öyle olur mu ki
ben 6+6da duydum kalp atısını. olabilir de olmayabilir de. dün 500 çıktıysa, siz haftaya pazartesiye falan randevu alın. beklerim diyorsanız cumaya alın 😂 bi ihtimal aynı muayenede kalp atısını da duyabilirsiniz

ben 6+6da duydum kalp atısını. olabilir de olmayabilir de. dün 500 çıktıysa, siz haftaya pazartesiye falan randevu alın. beklerim diyorsanız cumaya alın 😂 bi ihtimal aynı muayenede kalp atısını da duyabilirsiniz
Ben dün ramdevu almıştım çok heyecanlanmıştım duramadım belki keseyş görürüz diye ama nerdee 😂 biraz sabırsızım sizin şuan kaç haftalık

Canım aynı gün iğne yapmışızz bende gebeyim 🥰
Keseni görebildin mi

Back
X