beta Hcg

gurbettekigelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
58
36
88
35
Kızlar ben de aranıza yeni katıldım sayılır. Yani uzun zamandır okuyordum ama yakın geçmişte üye oldum. Bişey sormak istiyorum cevaplarsanız deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Asıl mens günüm bugün. Ama dün beta hcg baktırdım 9.35.. Hamile miyim ki acabaaaa

5 in üstü hamile sayılıyor son adet tarihine göre hesapla tam 4 hafta olduysa bu değer normal olabilir..önemli olan bundan sonra değerinin düzenli bi şekilde yükselmesi geç döllenme falansa 1 hafta sonra daha net belli olur zaten sabırlı ol inşalah allahın izniyle kavuşursun bebeğine :)

Cok cok tesekkür ederim inşallah yarın tekrardan baktırıcam umarım bi problem olmaz. :) Ya coğu kişi 4 haftayken filan 100 lerden filan bahsedince kişiacaba dış gebelik filan diye tedirgin oldum. İnşallah hayırlısıyla doğum yaptım bebeğimi aldım kucağıma diye bi konu da açarım ilerde: ) kim bilir: )

Simdi bende ayni korkuyu yasiyorum malesef degerim 21.15 insallah guzel sonuclarimiz artar canm

Canım 5 değerinden yukarısı hamilelik. Gec döllenmeyse hamilelik yani. Ama bunu kesinleştirmen için 1 hafta snra tekrar kan testi yaptr. ( 2 gün snra yaptırma vucudun kan kaybetmesin sonucta bebek varsa kandan besleniyor. Bir damlası Bile önemli)

İnşallah canım benim.. gerçek bi hamileliğin varsa şu an ki emin değiliz ikimizde ama eğer gerçekse bebişimiz üzülmesin sıkma canını her şey olacagına varır

Simdi bende ayni korkuyu yasiyorum malesef degerim 21.15 insallah guzel sonuclarimiz artar canm

deneyimlerime göre değerleriniz düşük ama dediğim gibi önemli olan 2 günde bir iki katı artarak hcg nin yükselmesi
kimsenin ki kimseye benzemez kendinizi başkalarıyla karşılaştırıp canınızı ve miniğinizi sıkmayın rabbim nasip ettiyse inşalah sağlıklı gebeliğiniz devam eder ..

doktorlar bana senin doğal yoldan çocuğun olmaz dedi ama ben beş tüp bebekten sonra kendi kendime hamile kaldım ama maalesef düşük yaptım hcg değerlerim hiç iki katı artmamıştı ve haftasına göre çok düşüktü ama şunu anladım rabbim ol dedikten sonra olur
allah yardımcınız olsun

Evet canm dusuk degerler ben iki ay once gebelik yasadim 100 du degerim artiyoduda ama malesef sagliksiz gebelikti dusuk yaptim simdi gene kayip olmasindan korkuyorum Allahim korusun umarim saglikli bi gebelik olur ve Allah hepimize nasip etsin insallah

Çok haklısın canım, bebeğin için de cok üzüldüm ama en azından oluyo cocugun bunu görmüş oldun. İNŞALLAH en kısa zamanda güzel haberlerini paylaşırsın bizimle canım benim

Kızlar 9.3 çıkmıştı beta hcg günüm geçmeden 2 gün evvel... Bugün adetim geçti Şimdi 2.4 e düştü. VE az bi kanamam var anlamadım gitti var bi tavsiyeniz bi deneyiminiz?

Kizlar bat 3 mart hcg 21.15 cikti dun boyle dusuk baslayip sonra saglikla artan var mi acaba degerleri kendimi korkutmamaya calisiyorum :)

Ben ilk kan verdiğimde beta hcg değerim 15 ti. Şuan kızım sağlıklı bir şekilde kucağımda çok şükür. Değerin düşük olması önemli değil. Her 48 saatte 2 katına çıkması önemli. Düzenli artış varsa herşey yolunda demektir. İlk değerin düşük çıkmasının sebebi geç yumurtlama olmuş olması ve gebeliğin daha yeni oluşuyor olmasından kaynaklanıyor. Sıkıntı yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…