- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
- Konu Sahibi gurbettekigelin
-
Kızlar 9.3 çıkmıştı beta hcg günüm geçmeden 2 gün evvel... Bugün adetim geçti Şimdi 2.4 e düştü. VE az bi kanamam var anlamadım gitti var bi tavsiyeniz bi deneyiminiz?
Evet adetim 3 gün geciktiğinde 25 çıktı hcg. Bir hafta sonra tekrar gittim 1700 çıktı. Önemli olan katlaması.Kizlar bat 3 mart hcg 21.15 cikti dun boyle dusuk baslayip sonra saglikla artan var mi acaba degerleri kendimi korkutmamaya calisiyorum :)
Canım varsa cıkar da düşük çıkar sonra düşüklüğüne kafa takarsın. Bence adetin geçene kadar bi bekle. Başına dert alma.. zamanı gelince bak tatlım benim nacizane tavsiyem :)Kızlar merhaba ilk önce hayırlı uğurlu olsun:) benim adetime var ama kasik agrim göğüs uclarim aciyodu şimdi büyüdü aciyo arada sizliyo dün akşam idrar testi yaptım bi saat sonra falan ikinci çizgi çok silik çıkmış bgn sabah ilk idrarimla yaptm hiçbisi çıkmadıama nebilim belirtide var bu akşam kan testi yaptrsammi yumurtlama dönemim 9 gün geçti eğer gebelik varsa sonuclarmi (
Kizlar merhaba :) karmasik durumdayim nolur yardim edin bana( ben 25 gunluk evliyim ayni zamanda pko hastasiyim.Evlendik korunmadim sat 25 ocakti 35 gunde adet oluyorum 2 gun gecti biraz rahatsizdim dayanamadim kan testi yaptirdim bugun beta hcb 699.2 cikti cok erken mi dis gebelik midir cok cok endiseliyim ((
Canım 2 3 gün sonra tekrarla kan testini katlanıyorsa bir sorun yok demektir. Hayırlı olsun bu arada :)Kizlar merhaba :) karmasik durumdayim nolur yardim edin bana( ben 25 gunluk evliyim ayni zamanda pko hastasiyim.Evlendik korunmadim sat 25 ocakti 35 gunde adet oluyorum 2 gun gecti biraz rahatsizdim dayanamadim kan testi yaptirdim bugun beta hcb 699.2 cikti cok erken mi dis gebelik midir cok cok endiseliyim ((
Canimm insallah saglikli olur kucagima alirim cok tesekkur ederim :)) haftaya gitcem insallahCanım 2 3 gün sonra tekrarla kan testini katlanıyorsa bir sorun yok demektir. Hayırlı olsun bu arada :)
Ayyy insallah bende gorsem bi saglikli oldugunu duysam hayirlisiylaCanım 2 gün sonra yine kan testi yaptır, degerin 2000 lere yaklaşmıssa, ultrasondan keseye bakar dr. İnsallah kesen görünür.
Ben de pazartesi günü kan testi yaptırdım, 10bin deydi, keseyi gördük şükürler olsun...
Ayyy
Ayyy insallah bende gorsem bi saglikli oldugunu duysam hayirlisiyla
Insallah Canimm annelik endisesi simdiden basliyo demekki kaybetme korkusu :))İnşallah canım...
Öyle güzel bir his ki, insallah 2 güne sen de göreceksin :)
Kızlar ben de aranıza yeni katıldım sayılır. Yani uzun zamandır okuyordum ama yakın geçmişte üye oldum. Bişey sormak istiyorum cevaplarsanız deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Asıl mens günüm bugün. Ama dün beta hcg baktırdım 9.35.. Hamile miyim ki acabaaaa
Doktora henüz gitmedim, sadece tahlil yaptırdım, inşallah siz de hamilesinizdir, Allahim isteyen herkese versin inşallahSırf sana cevap vermek için giriş yaptım beta hcg 1000.0 gebelik olduğunu gösteriyor inşALLAH doktora gittinizmi bende yarın beta hcg me baktıracağım inşALLAH
hayırlı olsuunnDoktora henüz gitmedim, sadece tahlil yaptırdım, inşallah siz de hamilesinizdir, Allahim isteyen herkese versin inşallah
Çok teşekkür ederim Allahim isteyen herkese versin inşallah, Allah razı olsun
hayırlı olsuunn
tabi ki umut var; ama adet tarihinizin geçmesini bekleyin bence.. 2 günde 1.5 katlasa da oluyor.Merhaba Arkadaşlar ben de bu ay aşılama yaptırmıştım. Aşılamanın 12. gününde değerim 9,92 çıkmıştı. 15. gün bu değer 39,24 oldu. 17. gün ise 66,7 oldu. Değerim çok düşük seyrediyor ve yavaş artıyor gibi. Daha önce de 2 düşük yapmıştım ve önceki hamileliklerimde adetten sonraki aynı günlerde beta hcg değerlerim çok daha yüksekti. Umut var mı sizce? Dış gebelik olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?