beta Hcg

Evet ama ultrason da 4+6 çıktı betada 8513 anlayamadım amin canım amin cümlemizinkini korusun ve bizlere bağıilasın Rabbim :)

Evet ama ultrason da 4+6 çıktı betada 8513 anlayamadım amin canım amin cümlemizinkini korusun ve bizlere bağıilasın Rabbim :)
ilk zamanlar geride veya ilerde çıkması önemli değil benimde son adet tarihime göre bebek ultrasonda geride çıktı ama bi kaç hafta sonra eşitleniyo. zaten bi bakmışsın kalp atışını duyuyosun bi bakmışsın hamileliğin yarısı bitmiş hareketlerini hissediyosun (şekil 1-A BEN)

Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var benim bu ay adetim beklediğimden çok geç geldi 29temmuz normalde 17sinde gelirdi her ay adetim 4gün sürdü bitiş tarihindn itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım bu arada ilişkide yaşandı ama son 1haftadır ovulasyon sürekli iki çizgi gösteriyo dün gene yaptım gene çift çizgi nedemek olduğunu bilen varmı aranızda ovulasyonum 1haftadır devammı ediyo bana çok saçma geldi ama aranızda bilgi sahibi olan mutlaka vardır yardımcı olurmusunuz :)

ovulasyon testi hiç kullanmadım bilmiyorum ama burada okuduğum bir şey var ondaki çift çizgi beta hcg yüksekken çıkıyormuş yani hamile isen o testi yaptığında çift çizgi görüyorsun sana umut vermek istemiyorum ama bir de normal gebelik testi yapsan belki o yüzdendir.

29 unda oldum geçen ay bu ayın bitmesini bekliyorum test yapabilmek için elimde internetten aldığım ovulasyon testleri var 1 kutu şimdilik onla bi kontrol altına alayım bakıyım hala devam etçekmi bu şekilde birde ovulasyonu akşam yapıyorum gün içinde çok fazla sıvı tüketiyorum etkisinide yitirmesi lazım aslında genelde sabahları yada 4 saat sıvı almadan yapın diyolar ya bu ayda doktor kontolüm vardı inşallah tutar daha yeni evliyim 4 aylık zamanım var aslında ama bakalım kısmet inşallah uğraşmadan çok tuttmuştur teşekkür ederim

inşallah canım allah gönlüne göre versin

meraba kızlar geçen hafta salı günü beta hcg baktırdım daha adetime 10 gün vardı şimdi adet olmam lazım ama olamadım gögüslerim şiş kasıklarım ağrıyor.ve belim çok kötü kızlar diyo ki hamile olabilirsin.böyle olan var mı acaba tam negatif ti çünkü sonucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…