beta Hcg

tabi ki umut var; ama adet tarihinizin geçmesini bekleyin bence.. 2 günde 1.5 katlasa da oluyor.

Aşılamadan 14 gün sonra adet olmam gerekiyordu. Yani aslında 66,7 çıkan test sonucum adetim geçtikten 3 gün sonra oluyor. Yine de umut verdiğiniz için tesekkür ederim. Aslında 2 günde 1,5 kat artmış gözüküyor ama forumdaki diğer arkadaşların değerlerine bakınca benim değerim çok düşük o sebeple umutsuzluğa kapılıyorum

Benim 4 gün geciktiğinde 25 çıkmıştı bhcg. Sonradan katlanmaya başladı.. Her zaman ihtimal var :)

Kızlar benimde adetime 6 gün varken dün kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı sizce gebelik varmi

5 in üstü gebelik. Fakat önemli olan bu rakamın katlanması, her gün bu rakamın yaklaşık 2 katına ulaşması lazım. Bence adet döneminiz birkaç gün geçince gidin.

Kızlar merhaba benimde adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım 16.4 çıktı değer biraz düşük bence sizce nasıl doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi

İkişer gün arayla beta hcg değerlerim 9.92, 39.24, 66.7 ve 97. Bugün doktorumu aradım gebeliğin sağlıksız olduğunu, kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. Aşılama sonrası progesteron a başlamıştık. Onu da bırak ve bir hafta içinde adet olmazsan gel dedi.

kızlar merhaba. size bir şey danışma istiyorum. ben ilk bbeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğundan kürtjla aldırdım temmuz 2015te. bat 10 şubattı ve adet olmayınca test yaptırdım beta hcg 55.24 çıktı. doktor gebelik başlangıcı dedi. 1 gun sonda kadın doğuma gittim durumumu anlattım. test yaptı beta hcg 105.57 progesteron 44.24 çıktı. gayet güzel ded,. cuma gunu yanı iki gün sonra gel testi tekrar yapalım dedi. gittim beta 296.84 çıktı ama progesteron 32.87 ye düşmüş. sancın var mı dedi yok dedim. bu tarz dalgalanmalar normal ama kanaman yada sancın fazla olursa gel dedi. yani düşük olur mu diye endişelendi galiba. 1 hat sonrada gel keseye bakıp testi tekrar yapalım dedi. rahim kalınlığımda ilk gittiğimde 20 mm çıkmıştı gayet iyi demişti. bende yarın başka bir doktora daha gidicem testi tekrar yaptırıyım acaba sağlıklı bir şekilde devam ediyor mu gebelik baktırıyım. sizc ne olabilir kızlar. tekrar düşük yaşarmıyım(

Ya bişey sorcam benim adetim. 5 gün geçti test yaptım 87.73 çıktı normalde 4 haftalık felan olması gerek ilk gebeliğimde fazla çıkmıştı bu beni bira tedirgin etti boş yada dış gebelik mi oluyo

Ne durumdasın merak ettim??

Ne durumdasın merak ettim??
Henüz bir gelişme olmadı. En son cumartesi günü yaptırdığım test sonucu 97 çıkmıştı. (Cumartesi adetim geçtikten 5 gün sonraydı). Bu hafta Çarşamba günü için başka bir doktordan randevu aldım. Doktra gitmeden yarın son bir beta hcg yaptırsam mı bilmiyorum.

Ya bişey sorcam benim adetim. 5 gün geçti test yaptım 87.73 çıktı normalde 4 haftalık felan olması gerek ilk gebeliğimde fazla çıkmıştı bu beni bira tedirgin etti boş yada dış gebelik mi oluyo
Merhaba bizim durumumuz birbirine çok benziyor. Benim de adetten 5 gün sonra 97 çıktı. Yanlız benim daha önce iki düşüğüm oldu ve o hamileliklerimde adet günümde bile 100 ün üstündeydi. O sebeple ben de tedirgin şekilde beklemedeyim. Benim doktorum pek ümitli konuşmadı. Çarşamba günü başka bir doktora gideceğim.Sen doktora gittin mi ne durumdasın?

Evet şimdi doktordan geliyorum 650lerde çıktı yani hamileyim şuanda. Sende hemen bi kan testi yaptır sonra doktor bulursun ben öyle yaptım umarım sende hamile olursunn canım

Evet şimdi doktordan geliyorum 650lerde çıktı yani hamileyim şuanda. Sende hemen bi kan testi yaptır sonra doktor bulursun ben öyle yaptım umarım sende hamile olursunn canım
Hayırlı olsun çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Senin 87 çıkan tahlilinden kaç gün geçtikten sonra değerin 650 ye çıktı? Ben ikişer gün arayla baktırdım ama hep çok az artış oldu. Yarın ya da çarşamba tekrar baktırmayı düşünüyorum.

İlk cuma günü gittim 87ydi bide bugün gittim baktırdım 650lerdeydi
Senin kaç çıktı 2 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…