- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
- Konu Sahibi gurbettekigelin
-
tabi ki umut var; ama adet tarihinizin geçmesini bekleyin bence.. 2 günde 1.5 katlasa da oluyor.
Benim 4 gün geciktiğinde 25 çıkmıştı bhcg. Sonradan katlanmaya başladı.. Her zaman ihtimal var :)Aşılamadan 14 gün sonra adet olmam gerekiyordu. Yani aslında 66,7 çıkan test sonucum adetim geçtikten 3 gün sonra oluyor. Yine de umut verdiğiniz için tesekkür ederim. Aslında 2 günde 1,5 kat artmış gözüküyor ama forumdaki diğer arkadaşların değerlerine bakınca benim değerim çok düşük o sebeple umutsuzluğa kapılıyorum
Bana umut oldunuz gerçekten inşallah sizin gibi olur benim de. Allahım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.Benim 4 gün geciktiğinde 25 çıkmıştı bhcg. Sonradan katlanmaya başladı.. Her zaman ihtimal var :)
Kızlar benimde adetime 6 gün varken dün kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı sizce gebelik varmi
Teşekkür ederim cnm cevabın için 1 hafta sonra bi daha gidicem5 in üstü gebelik. Fakat önemli olan bu rakamın katlanması, her gün bu rakamın yaklaşık 2 katına ulaşması lazım. Bence adet döneminiz birkaç gün geçince gidin.
Teşekkür ederim cnm cevabın için 1 hafta sonra bi daha gidicem
Bugün yaptırdığım test sonucu 97 çıktı. Katlanma oranı 1,5 katın altına inmeye başladıBenim 4 gün geciktiğinde 25 çıkmıştı bhcg. Sonradan katlanmaya başladı.. Her zaman ihtimal var :)
Cok cok tesekkür ederim inşallah yarın tekrardan baktırıcam umarım bi problem olmaz. :) Ya coğu kişi 4 haftayken filan 100 lerden filan bahsedince kişiacaba dış gebelik filan diye tedirgin oldum. İnşallah hayırlısıyla doğum yaptım bebeğimi aldım kucağıma diye bi konu da açarım ilerde: ) kim bilir: )
Ne durumdasın merak ettim??İkişer gün arayla beta hcg değerlerim 9.92, 39.24, 66.7 ve 97. Bugün doktorumu aradım gebeliğin sağlıksız olduğunu, kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. Aşılama sonrası progesteron a başlamıştık. Onu da bırak ve bir hafta içinde adet olmazsan gel dedi.
Henüz bir gelişme olmadı. En son cumartesi günü yaptırdığım test sonucu 97 çıkmıştı. (Cumartesi adetim geçtikten 5 gün sonraydı). Bu hafta Çarşamba günü için başka bir doktordan randevu aldım. Doktra gitmeden yarın son bir beta hcg yaptırsam mı bilmiyorum.Ne durumdasın merak ettim??
Merhaba bizim durumumuz birbirine çok benziyor. Benim de adetten 5 gün sonra 97 çıktı. Yanlız benim daha önce iki düşüğüm oldu ve o hamileliklerimde adet günümde bile 100 ün üstündeydi. O sebeple ben de tedirgin şekilde beklemedeyim. Benim doktorum pek ümitli konuşmadı. Çarşamba günü başka bir doktora gideceğim.Sen doktora gittin mi ne durumdasın?Ya bişey sorcam benim adetim. 5 gün geçti test yaptım 87.73 çıktı normalde 4 haftalık felan olması gerek ilk gebeliğimde fazla çıkmıştı bu beni bira tedirgin etti boş yada dış gebelik mi oluyo
Evet şimdi doktordan geliyorum 650lerde çıktı yani hamileyim şuanda. Sende hemen bi kan testi yaptır sonra doktor bulursun ben öyle yaptım umarım sende hamile olursunn canımMerhaba bizim durumumuz birbirine çok benziyor. Benim de adetten 5 gün sonra 97 çıktı. Yanlız benim daha önce iki düşüğüm oldu ve o hamileliklerimde adet günümde bile 100 ün üstündeydi. O sebeple ben de tedirgin şekilde beklemedeyim. Benim doktorum pek ümitli konuşmadı. Çarşamba günü başka bir doktora gideceğim.Sen doktora gittin mi ne durumdasın?
Evet şimdi doktordan geliyorum 650lerde çıktı yani hamileyim şuanda. Sende hemen bi kan testi yaptır sonra doktor bulursun ben öyle yaptım umarım sende hamile olursunn canım
Hayırlı olsun çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Senin 87 çıkan tahlilinden kaç gün geçtikten sonra değerin 650 ye çıktı? Ben ikişer gün arayla baktırdım ama hep çok az artış oldu. Yarın ya da çarşamba tekrar baktırmayı düşünüyorum.Evet şimdi doktordan geliyorum 650lerde çıktı yani hamileyim şuanda. Sende hemen bi kan testi yaptır sonra doktor bulursun ben öyle yaptım umarım sende hamile olursunn canım
Amin canım Allah sizede nasip etsin inşallah :))Hayırlı ugurlu olsun :) Saglıkla kucagına al insallah.
İlk cuma günü gittim 87ydi bide bugün gittim baktırdım 650lerdeydiHayırlı olsun çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Senin 87 çıkan tahlilinden kaç gün geçtikten sonra değerin 650 ye çıktı? Ben ikişer gün arayla baktırdım ama hep çok az artış oldu. Yarın ya da çarşamba tekrar baktırmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?