Beta hcg

İnşallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder bana da bu ay nasip eder inşallah

Ne demek rica ederim benide uyku tutmadı yardimci olabildiysem ne mutlu bana

Benim adetime 2 hafta varken test yaptirdim 0.16 cikti suan 1 hafta kaldi ve gogsumde agri oluyo sag kasigimda hafif kramplar oluyo ara ara. Birde bel agrim var 1 haftaya yakin suredir. Beyaz akintim var. Küsüratlara takilmalimiyim ne yapmaliyim aklim karisti

garanti olsun, 2 yada 3 gun sonra kan tahlili yaptirin, degeriniz artmis olabilir. Ya da tahlili yaptirdiginiz gundwn sonra bebek tutunmuş da olabilir. O yzden 2 3 gun sonea tekrar yaptirin

0,16 negatif değer ki zaten adete 2 hafta kala çıkmaz, o zaman yumurtlama tarihi. En erken 10 gün kala çıkar. Yaptırın tahlil 5ten yüksek bir değer çıkarsa pozitif olarak değerlendirebilirsiniz

Negatif cikarsa yine uzulmekten korkuyorum adet tarihimimi beklesem. Bazi kisilerinde 0.16 ciktiktan sonra artmis olabilcegini okudum. Peki bu belirtiler normal mi?

Gebelik belirtileri fakat aynı zamanda adet belirtileri, psikolojikte olabilir. Bu değerin hiçbir şekilde bağlayıcılığı yok. Normal bir insanda da değer 2 ye kadar çok normal çıkar. 5 yada 5e daha yakın değerler olsa denilebilir. Riskli bir durum yoksa adet tarihini beklemek en sağlıklısı. Daha önce de dediğim gibi 2 hafta önce baktırmak için yanlış bir tarih

Varsa kana gecmistir diye dusundum oyuzden. Ama suan emin degilim emin olmadanda soylemek istemiyorum esime. Adet tarihimi beklicem ozaman

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?

Canim değerin nasil merak ettim

Arkadaslar beta hcg ortalama kac iken kalp atışı duyulur? 60.000 li değerler kaç haftaya denk geliyor yardimci olabilirmisiniz?

Arkadaslar beta hcg ortalama kac iken kalp atışı duyulur? 60.000 li değerler kaç haftaya denk geliyor yardimci olabilirmisiniz?
20 bini geçtiyse duyulur ama ikiz ise daha geçte duyula bilir benim doktrm öyle söylemişti canm ama hafta olarak bişi diyemem herkeze göre değişir kimisi 9.haftada 60 binde oluyo kimisi 7. Haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…