- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
Şüpheli bakıyorlar 5 şin üstünde olanlara adetnde geckmş neden bir kan testi daha yaptırmıyorsnAdetimden 2 gün önce kan verdim 5.75 Cikti şu An 3 gün geçiyo günüm normal mi bu idrar testi yaptım negatif çıktı
geç döllenme olmuş olabilir en sağlıklısı bir kan testi daha yaptırmak olurAdetimden 2 gün önce kan verdim 5.75 Cikti şu An 3 gün geçiyo günüm normal mi bu idrar testi yaptım negatif çıktı
Yarın gidicem de çok merak ediyorum yaniŞüpheli bakıyorlar 5 şin üstünde olanlara adetnde geckmş neden bir kan testi daha yaptırmıyorsn
İnşallah hamilesindirr arkdşmYarın gidicem de çok merak ediyorum yani
Evet sanırım öyle yarın bakicaz artikgeç döllenme olmuş olabilir en sağlıklısı bir kan testi daha yaptırmak olur
İnşallahİnşallah hamilesindirr arkdşm
Evet kan ver tekrar yüksek çıkar baya köyü çünkü.Benimde adet tarihim ayin 1. Bugun 6 si hala kahverengi az az leke geliyor. Beta 4.07 cikti 2. Gun baktirmistim. Evde ki ovulasyon testi ile bi bakayim dedim. Ikinci cizgi cok koyu cikti. Yine kan testi yaptirmalimiyim.
Adetin 2. Gunu vermistim adet olmadim diye suan 6. Gun. Yani ayin 2 sinde 4.07 cikmisti.Evet kan ver tekrar yüksek çıkar baya köyü çünkü.
Ne zaman vermiştin en Son kan
Hmmm tekrar bi kan ver bakalım değerin çıkmış mi o zaman anlarız inşallah hamilesindirAdetin 2. Gunu vermistim adet olmadim diye suan 6. Gun. Yani ayin 2 sinde 4.07 cikmisti.
buz uygulamayın damarları daraltarak ilaç emilimini etkiler.Bide bu iğnelerin özel bi yöntemi varmı(( canım çok acıyor yapmadan 2 dk önce buz kompleksi uyguluyorum gobegime bi nebze acısını azaltıyor
baş ve işaret parmağınızla göbek deliliğindan 4 parmak mesafede yeri tutun iğneyi dik olarak batırın. iğneyi çıkardıktan sonra orayı ovalamayın sadece bastırın. ilacı ço gızlı da vermeyin yavaş da vermeyin.Bide bu iğnelerin özel bi yöntemi varmı(( canım çok acıyor yapmadan 2 dk önce buz kompleksi uyguluyorum gobegime bi nebze acısını azaltıyor
Dış gebelik olduğunu zannetmiyorum ama keseye görmeniz için değer düşük biraz daha yükselmesi lazım 2 hafta daha bekleyin Derim keseyi görmek içinMerhaba Hanımlar,
Kısmet ederse Allah 2.hamileliğimi yaşayacağım. Yardımcı olabilir misiniz?
Son reglim 01/08 idi, bu ay olmam gereken ise 01/09. Bebekte istediğimiz için reglimin gecikmesine istinaden dayanamadım ve Cumartesi günü (03/09) idrar testi yaptım. Silik çıktı ikinci çizgi. Sevinçle tabii ki hastaneye gittim, kan tahlili yaptırdım 49,10 çıktı. Dr ultrasonda keseyi göremedi, doğal olarak erken diye. Bana 2 gün sonra yeniden kan testi yap dedi ancak ben bugün 06/09 da akşam 18:40 gibi yaptırdım ve değerim 169,72 çıktı. Okuduğum kadarı ile normal görünüyor artış sanırım değil mi?Ama korktuğum olay dış gebelik konusu, dr dış gebelik olabilir dedi. Daha hiç bir şey görememiş ve yokken beni böyle bir endişeye sokması normal mi?
2.hamileliğim belki ama o kadar tecrübesiz hissediyorum ki tarifi yok.. . Yüreğim darlanıyor sığamıyorum kendi içime
Dış gebelik olduğunu zannetmiyorum ama keseye görmeniz için değer düşük biraz daha yükselmesi lazım 2 hafta daha bekleyin Derim keseyi görmek için
Doktorunuzu değiştirin benim 2 düşük 1 kimyasal oldu gittiğim tüm Doktorların azizligine uğradım değiştirin bence sizde.Farkındayım ancak pat diye ne görmüş olabilir ki ultrasonda dış gebelik olabilir diyor. Yani ne bilim, bahtsızlığım herhalde öyle bir dr a denk gelmek..
Doktorunuzu değiştirin benim 2 düşük 1 kimyasal oldu gittiğim tüm Doktorların azizligine uğradım değiştirin bence sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?