evet değer düşük belki geç döllenme olmuşturEvet yanlış yazmışımdüzenledim.
Teşekkür ederim
Yorumlarınız için.Tatildeydim sadece tahlil yaptirdim doktora gostermedim.
Peki biraz düsük bi deger degilmi kafam karıştı biraz
Teşekkürler.İnsaallah öyledir.lekelenmelerde korkutmuyo degil beni.yarin kan testinin sonucunu yazarim sonrada kendi doktorumun yolunu tutucam İnşaallahevet değer düşük belki geç döllenme olmuştur
Canim anlayamadim demistim ama simdi anladim kusura bakma heyecandan kafam calismiyorKahve rengi leke yerleşme kanaması düşük olması yeni bir gebelik
sonucunu yaz canım inşallah iyi çıkarTeşekkürler.İnsaallah öyledir.lekelenmelerde korkutmuyo degil beni.yarin kan testinin sonucunu yazarim sonrada kendi doktorumun yolunu tutucam İnşaallah
Hayirli olsun. Evet deger dusuk ama lekelerinizin olmasi zTen yeni bir gebeligi dusunduruyir
Değerinin düşük olması daha 10 günlük falan gebelik demek test için acele etme kan testini sürekli tekrar edersinCanim anlayamadim demistim ama simdi anladim kusura bakma heyecandan kafam calismiyor
Hayırlısı olsun Canım hamilesin benimde değerım dusuktu 2 gunde bır yaptırır testini daha cok Yenıdır benımde silik çıkmıştı çünküHanımlar herkese merhaba
29 temmuz kahverengi lekelenmem oldu adet tarihim 30 uydu.lekeler devam ediyor.ayın 1'inde idrar testi yaptim ikinci cizgi silik çıktı.kan testi yaptırdım aynı gün 29,25 çıktı.Yarın yine kan testi yaptırıcam ama tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum sizce hamile olabilirmiyim?8 yıllık evliyim heyecandan ölebilirim
Hic bi sorun yoktu ama aşılama tüp bebek olayina girmedik biraz tembeliz sanirimHayirli olur inşallah gebeliginiz Canım, sekiz yıllık evliyim demissiniz istemiyo muydunuz sorun mu vardı açaba. Biz de 4 yıllık evliyiz pco luyum ben o yüzden soruyorum.
Aminn inşallah. Teşekkürler cevabınız için. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin yavrunuzu :) zamanı bu zamanmis demek ki .Hic bi sorun yoktu ama aşılama tüp bebek olayina girmedik biraz tembeliz sanirimRabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?