Kesinlikle katılıyorum sana zaten benim doktorum değil insanı korkutuyorlar iste bide ilk gebeligim oyuzden tedirginimHerkesin farklı farklı bakın 10 gün gecikmeyle 70 çıkmış mesela. Benim adete 10 gün kala falan 30 gibi bir değerdi. Her gebelik riskli artık. Sabır ve dua, kötü konuşan doktorlara gitmeyin ya, inanın kötü düşünce herşeyi getiriyor başa, bilmiyorlar ki kullandıkları birkaç kelime insanların kaç yıllık hayalini ve çabasını alt üst ediyor...
Tarlusal? Bilmiyorum yorum yapamadım. İki gün arayla ise yavaş artmış sanki. Soğuk almış gibi kırgınlık hali de gebelik belirtilerinden biri. Lekelenme hafife alma dikkat edin dinlenin ve bolca su tüketin..kızlar iki gün ara ile hcg değerlerim
35
50
70
en son dün öğlen ölçtürdüm. Hafif kanama gibi lekelenmede var. Ama tarlusal da kullandım ve 35 lik değeri öğrenince kestim.Lekenlenme tarlusaldan dolayı olabilir mi? Bu neyin belirtisi iyicene sıkıntıya girdim. Bilen yardımcı olur mu.
Fena halde burnum tıkalı ve hapşuruyorum, yorgunluk , halsizlik de mevcut
kimse anlamıyor mu
ismiismi, Bugün 10:20 K.İ.B. Favorilere Ekle
gec döllenmemiydi cnm senin ?Cok ıyı benım 3. Gunu gecıktıgınde 97'54 tü
Geç döllenme gibi geldi bana da . Hayırlı haberler alır inşallah .gec döllenmemiydi cnm senin ?
Mrb ben de son adete göre 7+2 günlüğüm şuan. 2 gün sonra kontrole gidicem, siz kalp atışını duyabildiniz mi ?Benim 4+6 da kesem 1.12 cm di . 6+3 te bebeğimi 8.8 mm olarak ölçtü . Benim ki erken döllenme olmuş olabilir çünkü değerlerim de adete 3-4 gün varken 137 çıkmıştı beta . Bence sıkıntı etme bu farklılık gösterebiliyor .
7+0 dayım ve bugün kalp atışlarını duyduk :)Mrb ben de son adete göre 7+2 günlüğüm şuan. 2 gün sonra kontrole gidicem, siz kalp atışını duyabildiniz mi ?
Cnm ağrın da var mıydı lekelerleMerhaba kızlar.İlk beta hcg 29 iki gun sonra 54 tü.dün doktora gittim cok yeni bi gebelik dedi lekelerimi soyledim progynex 100 mg verdi gunde 3 defa.aksam internetten tahlil sonuclarima baktim
Beta hcg 140 olmuş sizce normal mi? Ve lekeler devam ediyor korkuyorum ne diyorsunuz bu konuda ?
İnşallah size de nasip etsin. Hayıt otu tohumu kullanınKizlarr dun kan testi yaptırdım 0.1 cikti yani gebelik yok.. Bat7 ama( Allah evlatlarini bagislasin size
İnsallah canim nasil kullancam aktarda mi satılıyorİnşallah size de nasip etsin. Hayıt otu tohumu kullanın
Bana da eşimin eczacı arkadaşı hayıt otu tüket ve incir ye bolca ye dedi. Hayıt otunu aldım, son düşükten sonra adet düzenim alt üst olmuştu. Netten araştırdım öğrendim günde 2 defa diyordu da ben 1 defa tüketebildim uyumadan önce. Bir kupa kaynar suya bir tatlı kaşığından az atıp 10 dk falan bekletip süzüp, genelde sıcak yada ılık şekilde, burnunu kapayıp içiyordum. Zira kokusu biraz rahatsız edebilir. Kullandığım ilk aydı. Kayseri de gezerken bir aktarda almıştım paket halinde 50 gr dı sanırımİnsallah canim nasil kullancam aktarda mi satılıyor
Hey masallah ilk aydan hamile kaldiniz yani onu kullaninca .. :) bende bati bekleyecegim olmazsa yine obur ay bunu uygulayacam Allah razi olsunnBana da eşimin eczacı arkadaşı hayıt otu tüket ve incir ye bolca ye dedi. Hayıt otunu aldım, son düşükten sonra adet düzenim alt üst olmuştu. Netten araştırdım öğrendim günde 2 defa diyordu da ben 1 defa tüketebildim uyumadan önce. Bir kupa kaynar suya bir tatlı kaşığından az atıp 10 dk falan bekletip süzüp, genelde sıcak yada ılık şekilde, burnunu kapayıp içiyordum. Zira kokusu biraz rahatsız edebilir. Kullandığım ilk aydı. Kayseri de gezerken bir aktarda almıştım paket halinde 50 gr dı sanırım
2 kürtaj bir düşük var o kadar da kolay olmadı aslında. Son düşük şubatta oldu. Bu ay da gebelik nasip oldu tekrar. Yine nasip nasip nasip... :)Hey masallah ilk aydan hamile kaldiniz yani onu kullaninca .. :) bende bati bekleyecegim olmazsa yine obur ay bunu uygulayacam Allah razi olsunn
Canım bende yaşadım senin yaşadıklarını dış gebelik demişti doktorum. Ama 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve 33 haftaligim şuan.Slm kızlar iki gün önce beta hcg 165 iki gün sonra 141 olmuş benim gibi yaşayıp düşük yapan varmı yoksa değeri sonradan yükselen varmı yarn doktor bakıcak dış gebelik düşük tehlikesimi diye çok korkuyorm
Evet tatlim arada regl sancisi gibi oluyor hafif hafif hala devam ediyor bu arada lekelerCnm ağrın da var mıydı lekelerle
Ben de asilama yaptırdım tam bugün 14.gun asilamanin sabah kalktım kahve pembe leke var bekledim devamı gelmedi sadece sarı akinti var bir de aşırı derecede bacak ağrısı var bir de belEvet tatlim arada regl sancisi gibi oluyor hafif hafif hala devam ediyor bu arada lekeler
Allahim banada nasip etsinnn insallah senin bebegine de hayirli saglikli omurler nasip etsin canimm :)2 kürtaj bir düşük var o kadar da kolay olmadı aslında. Son düşük şubatta oldu. Bu ay da gebelik nasip oldu tekrar. Yine nasip nasip nasip... :)
Tarlusal? Bilmiyorum yorum yapamadım. İki gün arayla ise yavaş artmış sanki. Soğuk almış gibi kırgınlık hali de gebelik belirtilerinden biri. Lekelenme hafife alma dikkat edin dinlenin ve bolca su tüketin..
Canım benim kimyasal gebelikti kanamayla atlattım şuan korunuyorz doktor iki ay korunmamızı istedi daha sonra ilk denemede tutuyo dedi arkadaşlarımın başınada gelmiş şuan hepsinin çocugu var darısı bana arrk beklemedeyim senin adına çok sevindim sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşCanım bende yaşadım senin yaşadıklarını dış gebelik demişti doktorum. Ama 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve 33 haftaligim şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?