Hayır görünmedi. Malesef tek çizgi vardı 9. gün ve 10. gün yaptığımda.Gerçekten idrarda görünmedi mi
İnşallahHamilesin canım hayırlı olsun :) büyük ihtimalle geç döllenme olmuş, önemli değil endişelenme benim Oğlumda da geç döllenme olmuştu. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır, değerin en az iki katı artmış olması gerekiyor. Sonra da kadın doğumda muayene olursun.
Değerin iyi cnm inş sağlıklı bir şekilde ilerlerHayır görünmedi. Malesef tek çizgi vardı 9. gün ve 10. gün yaptığımda.
cnm ben de asilamadan sonra ben de adet oldum bitti ve kahverengi leke oldu bittikten sonra hem de kaç gün kahve sarı sulu akinti bitti ve bel agrim çok var sanırım dış gebelik geçiriyorsun ben de daha baktirmadimmerhaba hanımlar,
başıma çok değişik bir olay geldi ve nasıl yorumlasam bilemıyorum bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi?
23 ağustosta aşılama yapıldım. 3 eylülde beta hcg baktırdım 3,42 negatifdi.sonrasında yaptrmadım ve adet olmayı bekledım 5 eylülde ise adet oldum ilk iki gün yoğun kanamasonraki günler ise ara ara hafif kanamalarla sürdü.ve dün adet biteli 14.günümdü lavobaya girdiğimde açık kırmızı ve kahverengi karışımı bir kanama ile karşılaştım ağrım falanda yok hemen beta hcg baktırdım ve sonuç 28 çıktı şuanda hala ara ara yine kanamam var.böyle bir durumla karşılaşan varmı bu ne olabıılıır
bir de başka belirtin var miydimerhaba hanımlar,
başıma çok değişik bir olay geldi ve nasıl yorumlasam bilemıyorum bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi?
23 ağustosta aşılama yapıldım. 3 eylülde beta hcg baktırdım 3,42 negatifdi.sonrasında yaptrmadım ve adet olmayı bekledım 5 eylülde ise adet oldum ilk iki gün yoğun kanamasonraki günler ise ara ara hafif kanamalarla sürdü.ve dün adet biteli 14.günümdü lavobaya girdiğimde açık kırmızı ve kahverengi karışımı bir kanama ile karşılaştım ağrım falanda yok hemen beta hcg baktırdım ve sonuç 28 çıktı şuanda hala ara ara yine kanamam var.böyle bir durumla karşılaşan varmı bu ne olabıılıır
Seninle aynı şeyi yaşamışız korkudan gelip kan verdim idrarda yapmıştım bişey yoktuBenim hiiç belirtim olmadı ve şuanda da hiç ağrım yok kasıklarda falan sadece adet olmuşum hissi var onun gibi yani çok az belim ağrıyor başkada birşey yok çok şükür
2. Kere bakılması normal.benim de baktilar. Gebelik varsa ikinci testte ilk ölçülen değerin iki katı çıkıyor ışte bunu tespit etmeye çalışıyorlar.Günaydın kızlar..
Bu Beta Hcg bana da dert oldu sanırım.İkinci çizgi testte silik çıkıyordu.Battan sonraki 4.gün ilk kez bakıldı 63 çıktı.Doktor da epey korkuttu.2 günde bir bakılacak şimdi.Var mı benzer sorunla karşılaşan?
Kaç olana kadar yapılmıştı sizde?2. Kere bakılması normal.benim de baktilar. Gebelik varsa ikinci testte ilk ölçülen değerin iki katı çıkıyor ışte bunu tespit etmeye çalışıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?