Beta Hcg ?

Olympea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
1.384
2.191
83
Merhaba. Adet günüm 12 gün geçti. 2 kere eczaneden aldığım testi yaptım tek çizgi gördüm. Kan testi yaptırdım bugün beta hcg 222.46 çıktı hamile olabilir miyim? araştırdım Adet günü 2 gün gecikenlerin değerleri daha yüksek çıkıyor. Sevinebilir miyim, sevineyim mi ben şimdi ne yapayım ?? yoksa sevinmek içi erken mi ?

Hamilesin canım hayırlı olsun :) büyük ihtimalle geç döllenme olmuş, önemli değil endişelenme benim Oğlumda da geç döllenme olmuştu. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır, değerin en az iki katı artmış olması gerekiyor. Sonra da kadın doğumda muayene olursun.

İnşallah

Son düzenleme:
Off arkadaşlar bana da yardım edin adetime 5 gun varken kan testim negatif çıktı erken mi yaptırdım acaba bütün belirtileri yaşıyorum ozellikle hiç adet öncesi yaşamadığım göğüs ağrısı dokunamiyorum ve ara ara giren kasik agrisi bugün adet günüm olmadım geç döllenme olmuş olabilir mi çünkü adetleri duzensiz

merhaba hanımlar,
başıma çok değişik bir olay geldi ve nasıl yorumlasam bilemıyorum bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi?
23 ağustosta aşılama yapıldım. 3 eylülde beta hcg baktırdım 3,42 negatifdi.sonrasında yaptrmadım ve adet olmayı bekledım 5 eylülde ise adet oldum ilk iki gün yoğun kanamasonraki günler ise ara ara hafif kanamalarla sürdü.ve dün adet biteli 14.günümdü lavobaya girdiğimde açık kırmızı ve kahverengi karışımı bir kanama ile karşılaştım ağrım falanda yok hemen beta hcg baktırdım ve sonuç 28 çıktı şuanda hala ara ara yine kanamam var.böyle bir durumla karşılaşan varmı bu ne olabıılıır

Cnm b
cnm ben de asilamadan sonra ben de adet oldum bitti ve kahverengi leke oldu bittikten sonra hem de kaç gün kahve sarı sulu akinti bitti ve bel agrim çok var sanırım dış gebelik geçiriyorsun ben de daha baktirmadim

Bir d
bir de başka belirtin var miydi

YA İŞİN İLGİNÇ YANI BENİM HİİÇ AĞRIM YOK VE ADET BİTELİ 15 GÜN OLDU 15 GÜN SONRA GELDİ BU KANAMA

Benim hiiç belirtim olmadı ve şuanda da hiç ağrım yok kasıklarda falan sadece adet olmuşum hissi var onun gibi yani çok az belim ağrıyor başkada birşey yok çok şükür

Benim hiiç belirtim olmadı ve şuanda da hiç ağrım yok kasıklarda falan sadece adet olmuşum hissi var onun gibi yani çok az belim ağrıyor başkada birşey yok çok şükür
Seninle aynı şeyi yaşamışız korkudan gelip kan verdim idrarda yapmıştım bişey yoktu

Günaydın kızlar..
Bu Beta Hcg bana da dert oldu sanırım.İkinci çizgi testte silik çıkıyordu.Battan sonraki 4.gün ilk kez bakıldı 63 çıktı.Doktor da epey korkuttu.2 günde bir bakılacak şimdi.Var mı benzer sorunla karşılaşan?

2. Kere bakılması normal.benim de baktilar. Gebelik varsa ikinci testte ilk ölçülen değerin iki katı çıkıyor ışte bunu tespit etmeye çalışıyorlar.

2. Kere bakılması normal.benim de baktilar. Gebelik varsa ikinci testte ilk ölçülen değerin iki katı çıkıyor ışte bunu tespit etmeye çalışıyorlar.
Kaç olana kadar yapılmıştı sizde?

Benim gunum 9 gun kadar geçikmişti.eczaneden aldığım testte negatif görünüyordu. 13. Günde kan testi yaptirdim degerim 232 çıktı. Sonra sonra araya bayram tatili falan girdi 2. Testi 10 gun sonra yatirdim 13000 lerdeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…