09.01.2017 pazartesi günü hastane ye gittim Prolaktin ölçümü yaptırdım(önceden yüksekti ve ilaç tedavisi gördüm) ve değerinin 0,82’e düştüğü tespit edildi, yumurtanın çapının 8 mm olduğu gözlendi. 11.01 çarşamba günü tekrar gelmem gerektiğini söylendi, yumurta yeterince büyümez ise yumurta çatlatma iğnesi vericem dedi.
11.01 çarşamba günü doktora gittiğimde yumurta çağının 18 mm olduğundan dolayı yumurta çatlatma iğnesine gerek olmadığını, çarşamba(bugün) ve cuma günü ilişki olsun dedi.
Kanamam vardı 14.01.2017 cumartesi günü acil hastaneye gittim. beta HCG değeri 2236 idi, hamile olduğumu söylendi ve çok şaşırdılar. Kanamam artmıştı 16.01 tarihinde tekrar hastaneye gittim beta HCG değerimin 497 e düşmüş.
Ben bu durumu anlayamadım. Bir anda nasıl hamile kaldım, yoksa önceden hamile kalmış mıydım? Önceden hamile kalmışsam nasıl o dönem için de (11.01 tarihinde tekrar yumurta gözükür ve 18 mm). Önceden hamile değilsem ve çarşamba günü hamile kalmışsam cumartesi günü nasıl bir anda beta HCG değeri 2236 oldu. Ve 17.01 salı günü hastaneye gittim adet olduğumu söyledi doktor.
Bu durumu kim açıklayabilir.