Beta Hcg ?

lütfen detaylı bilgi yazar mısınız cevp bekliyorum lütfen arı sütü polen bal karışımı nasıl yaptnz ölçüler ne kadardı???? 2011 de evlndm.pkoluyum. iki aşılama ve uzun tedavi gördm ama netice alamdm. arı sütü polen bal karışımı ölçüler tam olarakne kadardı????

Kizlarrrrr çok mutluyum bugün hormon tahlili sonucumu aldım pko olmadığını sonuçlarımın normal çıktığını söyledi iyi ama adetlerim niye duzensiz onu anlamadım her neyse fsh ve lh hormonu düşüklüğünü ben hayit otu na baglıyorum çünkü bir ay boyunca içtim mucize gibi bişey bu

size 3. msjm olyo kusura bakmayın ama ben ısrarla sizden bal polen arı sütü karışımını nasıl ve ne kadar ölçülerle karışım yaptığınızı paylaşmanızı rica ediyorum???

size 3. msjm olyo kusura bakmayın ama ben ısrarla sizden bal polen arı sütü karışımını nasıl ve ne kadar ölçülerle karışım yaptığınızı paylaşmanızı rica ediyorum???
Canım ben cevaplayim sana bende kullandım cunku ama ben aktardan karışım olarak kavonoz halinde aldım günde iki tatlı kaşığı aç karnına yedim

Canım ben cevaplayim sana bende kullandım cunku ama ben aktardan karışım olarak kavonoz halinde aldım günde iki tatlı kaşığı aç karnına yedim
tşk ederim ama ben saf doğal bal polen arı sütü alıp kendim yapıcam....aktardakilere güvenmiyorum pek.
inş arkadaş cvp verir. açıkçası cvp vermezse yazmam bir daha. çünkü 3 defa sordum ve siteye girdiği halde cevap vermemiş. oysaki en çok yaşayanların bizim halimizden anlaması gerekirdi diye düşünüyorum. tabi zorla kimsye niye cvp yazmıyorsun da diyememyz... saygı duyarım....
inş kullanan başka kimse görür ve cvp yazar.

önemli değil canım istediğini sorabilirsin :)

ben aktarda yaptırmadım. aktarda küçük kavonazlarda satılan arı sütünü aldım, poleni de 200 gr aldım. bu ölçüler 500 gr bal için dede adam ama balı daha az koyarsan daha etkili olur dedi bende bunları 300 gr bala karıştırdım. metal kaşık değmeyecek kesinlikle. biz porselen bir kaseye koyup porselen bir kaşık ile karıştırıp yedik. üstünü foryo ile sar mutlaka gün ışığı görmemesi gerekiyor. biz günde 1 kaşık yedik eşim sabah yedi ben akşam yedim. sabahları midemi bulandırıyordu. inşallah sana da şifa olur canım.

canım yazını gördüğüm gibi cevap verdim, bu yazını da yeni gördüm. tabi ki anlıyorum sizi. girip yazmadığımı düşünmüşsün canım ama dün akşam biraz kötü olduğum için erkenden uydum girmedim hiç foruma görsem mutlaka cevap yazardım. bu yorumunu hassaslığına veriyorum. inşallah şifa olur sana da arı sütü bal polen arkadaşım.

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Canım soruna bilGim olmadığı icin yardimci olamayacağım ama ben sana bi soru sormak istiyorum catlatma iğnesi vs. Durumları sizde ne gibi problem vardı da yapıldı benimde aDetlerim duzensiz 8 aylık evliyim hiç korunmadik ama olmadı bebeğim bana ufak da olsa yardimci olabilirmimisin bu arada inşallah değerin yükselir de bebişin seninledir canım

Canim benim iyi dilegin icin saol. Allah hepimize hayirlisini versin insallah bu guzel duyguyu hepimiz tadalim.

Bak bitanem ben mayistan beri deniyorum. Agustosta doktora gittim. Eylul ayinda rahmimde 7mm polip oldugunu soyledi. Kasim ayina kadar calismalara devam ettik. 30 kasimda polip 9mm oldu ve polip ameliyati oldum aldirdim. Pko hastasi oldugumu ogrendim bir cesit yumurtlama sorunu yada yumurtanin kalitesiz olusu demek oluyor. Ben her ay duzenli adet oluyor ve duzenli yumurtluyorum. Pko sadece ultrasonda gozuktugu icin doktor cocuk sahibi olabilirsin normal sekilde dedi. Bu ay da yumurtam 20 mm olunca catlatma ignesi vurdu ki zamanlamayi bilip ona gore iliski olsun diye. Normalde 36 saat sonra iliski gerekiyor fakat ben 36 saat sonra yumurtlamadim. 4 ocakta igne oldum 7 ocakta yumurtladim. Iyiki 7 ocaktada muayeneye gitmisim. Bu sekilde umarim aciklayici olmusumdur.

Evet canım cevabın için teşekkür ederim bende Mayıs da evlendim o günden beri de deniyoruz olmadı iki ay da bi adet görüyorum bekarkende hep böyleydi hormon tahlilim normal çıktı alttan ultrasonda senin gibi plikistik görünümü var dedi ama en az 1 yıl tedavi için diyolar bende boşuna beklemek istemiyorum

Bu arada adetlerim duzensiz demissin. Pkonun en belirgin ozelligi adet duzensizligi, killanma, sivilce ve kiloymus. Bende bunlar yok birtek ultrason bulgulari var dedigim gibi. Ama en yakin zamanda infertilitede alaninda uzman bir doktora gorunmeni tavsiye ederim. Eger istanbuldaysan cok iyi 2 doktor da onerebilirim. Benim polipimi cok zor gorduler diger doktorlar. onu da ben soyledim. Mutlaka iyi bir doktor bul

Sana en az 1 yil tedavi diyen doktor kim. Cok sacma. Pko'nun normalde tedavisi yok ki tedavisi olan bir hastalik degil bu. Bak ben progestan kullaniyorum rahmim saglamlassin diye ki cok ise yariyormus. Ikincisi de inofolic diye suya katilan bir ilac. Bununla hamile kalan milyonlar var. Tabi folik asit kullanmayi bebegin sagligi icin asla ihmal etme. Surekli kullan

Yok ben ankaradayim doğru diyosun iyi doktor bulmaliyim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Yok yani 1 yıl denemeden sonra olmazsa eğer bebek tedaviye başlanır diyolar yanlış anlamışsin

Allahım isteyen herkese versin bizi de ayırmasın inşallah ne diyelim ama senin değerin bence bebisten çünkü Aradan 11 gun geçmiş iğne nin etkisi kalacağını pek sanmıyorum inşallah fa öyledir Rabbim gonlumuze ki neyse onu nasip etsin hepimize

Amin bitanecim amin insallah. Cok bekledimm artik tv de bile bebis gorunce istemeden agliyorum. Bugun no 309 dizisinin ozetini gordum. Kiz bebegin altini degistiriyordu oturdum agladim. Bir de eger hamile kalmissam bir sebebi daha var paylasayimm firsatin varsa sende yap. Ben 41 gun Meryem suresi okumaya niyetlendim. Ve son 8 surem yani 8 gunum kaldi. Yine bu forumda gormustum yapmistim sonuc alan cok var. Arapca bilmedigim icin latin harfleriyle kurandaki 114 sureyi sirasiyla okuyup ardindan da meallerini okuyorum. Kendimce hatim etmeye calisiyorum. Bir de arada bir hacet namazi kilip dua ediyorum. Allah niyetlerimizi kabul etsin.

Niyetlerimiz hep aynı desene bende başlamisdım canım meryem süresine Allahım görsün hepimizi versin hayırlı evlatlarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…