lütfen detaylı bilgi yazar mısınız cevp bekliyorum lütfenolsun canım benim sor istediğini o kadar iyi anlıyorum ki seni :) bu ay farklı bişeyler yaptım aslında ama etkisi olan var mı bilmiyorum. ilk önce arı sütü bal polen yaptım eşim ve ben sabah aç karnına 1 er kaşık yedik. sonra ilk defa olivasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. ayrıca doktorum eşim ve benim için vitamin vermişti onları kullandık. belki de en önemlisi bu ay hiç gebelik düşünmedim. takma kafana demiyorum bana da çok dediler olmuyor biliyorum. ama bu ay tüp bebek tedavisine başlıcağımız için hiç düşünmedim bebeği oda en büyük etken olabilir. Rabbim tez zamanda sana ve isteyen tüm kadınlara nasip etsin inş..
size 3. msjm olyo kusura bakmayın ama ben ısrarla sizden bal polen arı sütü karışımını nasıl ve ne kadar ölçülerle karışım yaptığınızı paylaşmanızı rica ediyorum???olsun canım benim sor istediğini o kadar iyi anlıyorum ki seni :) bu ay farklı bişeyler yaptım aslında ama etkisi olan var mı bilmiyorum. ilk önce arı sütü bal polen yaptım eşim ve ben sabah aç karnına 1 er kaşık yedik. sonra ilk defa olivasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. ayrıca doktorum eşim ve benim için vitamin vermişti onları kullandık. belki de en önemlisi bu ay hiç gebelik düşünmedim. takma kafana demiyorum bana da çok dediler olmuyor biliyorum. ama bu ay tüp bebek tedavisine başlıcağımız için hiç düşünmedim bebeği oda en büyük etken olabilir. Rabbim tez zamanda sana ve isteyen tüm kadınlara nasip etsin inş..
Canım ben cevaplayim sana bende kullandım cunku ama ben aktardan karışım olarak kavonoz halinde aldım günde iki tatlı kaşığı aç karnına yedimsize 3. msjm olyo kusura bakmayın ama ben ısrarla sizden bal polen arı sütü karışımını nasıl ve ne kadar ölçülerle karışım yaptığınızı paylaşmanızı rica ediyorum???
tşk ederim ama ben saf doğal bal polen arı sütü alıp kendim yapıcam....aktardakilere güvenmiyorum pek.Canım ben cevaplayim sana bende kullandım cunku ama ben aktardan karışım olarak kavonoz halinde aldım günde iki tatlı kaşığı aç karnına yedim
size 3. msjm olyo kusura bakmayın ama ben ısrarla sizden bal polen arı sütü karışımını nasıl ve ne kadar ölçülerle karışım yaptığınızı paylaşmanızı rica ediyorum???
tşk ederim ama ben saf doğal bal polen arı sütü alıp kendim yapıcam....aktardakilere güvenmiyorum pek.
inş arkadaş cvp verir. açıkçası cvp vermezse yazmam bir daha. çünkü 3 defa sordum ve siteye girdiği halde cevap vermemiş. oysaki en çok yaşayanların bizim halimizden anlaması gerekirdi diye düşünüyorum. tabi zorla kimsye niye cvp yazmıyorsun da diyememyz... saygı duyarım....
inş kullanan başka kimse görür ve cvp yazar.
Canım soruna bilGim olmadığı icin yardimci olamayacağım ama ben sana bi soru sormak istiyorum catlatma iğnesi vs. Durumları sizde ne gibi problem vardı da yapıldı benimde aDetlerim duzensiz 8 aylık evliyim hiç korunmadik ama olmadı bebeğim bana ufak da olsa yardimci olabilirmimisin bu arada inşallah değerin yükselir de bebişin seninledir canım
Evet canım cevabın için teşekkür ederim bende Mayıs da evlendim o günden beri de deniyoruz olmadı iki ay da bi adet görüyorum bekarkende hep böyleydi hormon tahlilim normal çıktı alttan ultrasonda senin gibi plikistik görünümü var dedi ama en az 1 yıl tedavi için diyolar bende boşuna beklemek istemiyorumCanim benim iyi dilegin icin saok. Allah hepimize hayirlisini versin insallah bu guel duyguyu hepimiz tadalim.
Bak bitanem ben mayistan beri deniyorum. Agustosta doktora gittim. Eylul ayinda rahmimde 7mm polip oldugunu soyledi. Kasim ayina kadar alismalara devam ettik. 30 kasimda polip 9mm oldu ve polip ameliyati oldum aldirdim. Pko hastasi oldugumu ogrendim bir cesit yumurtlama sorunu yada yumurtanin kalitesiz olusu demek oluyor. Ben her ay duzenli adet oluyor ve duzenliy yumurtluyorum. Pko sadece ultrasonda gozuktugu icin doktor cocuk sahibi olabilirsin normal sekilde dedim bu ay yumurtam 20 mm olunca catlatma ignesi vurdu zamanlamayi bilip ona gore iliski olsun diye. Normalde 36 saat sonra iliski gerekiyoe fakat ben 36 saat sonra yumurtlamadim. 4 ocakta igne oldum 7 ocakta yumurtladim. Bu sekilde umarim aciklayici olmusumdurm
Bu arada adetlerim duzensiz demissin. Pkonun en belirgin ozelligi adet duzensizligi, killanma, sivilce ve kiloymus. Bende bunlar yok birtek ultrason bulgulari var dedigim gibi. Ama en yakin zamanda infertilitede alaninda uzman bir doktora gorunmeni tavsiye ederim. Eger istanbuldaysan cok iyi 2 doktor da onerebilirim. Benim polipimi cok zor gorduler diger doktorlar. onu da ben soyledim. Mutlaka iyi bir doktor bulCanım soruna bilGim olmadığı icin yardimci olamayacağım ama ben sana bi soru sormak istiyorum catlatma iğnesi vs. Durumları sizde ne gibi problem vardı da yapıldı benimde aDetlerim duzensiz 8 aylık evliyim hiç korunmadik ama olmadı bebeğim bana ufak da olsa yardimci olabilirmimisin bu arada inşallah değerin yükselir de bebişin seninledir canım
Sana en az 1 yil tedavi diyen doktor kim. Cok sacma. Pko'nun normalde tedavisi yok ki tedavisi olan bir hastalik degil bu. Bak ben progestan kullaniyorum rahmim saglamlassin diye ki cok ise yariyormus. Ikincisi de inofolic diye suya katilan bir ilac. Bununla hamile kalan milyonlar var. Tabi folik asit kullanmayi bebegin sagligi icin asla ihmal etme. Surekli kullanEvet canım cevabın için teşekkür ederim bende Mayıs da evlendim o günden beri de deniyoruz olmadı iki ay da bi adet görüyorum bekarkende hep böyleydi hormon tahlilim normal çıktı alttan ultrasonda senin gibi plikistik görünümü var dedi ama en az 1 yıl tedavi için diyolar bende boşuna beklemek istemiyorum
Hmm anladim cnm. Vallahi benimde 8. ayim bu ay olmazsa asilama yapacagim. Beklemenin cok anlami yok dedigin gibi.Yok yani 1 yıl denemeden sonra olmazsa eğer bebek tedaviye başlanır diyolar yanlış anlamışsin
Amin bitanecim amin insallah. Cok bekledimm artik tv de bile bebis gorunce istemeden agliyorum. Bugun no 309 dizisinin ozetini gordum. Kiz bebegin altini degistiriyordu oturdum agladim. Bir de eger hamile kalmissam bir sebebi daha var paylasayimm firsatin varsa sende yap. Ben 41 gun Meryem suresi okumaya niyetlendim. Ve son 8 surem yani 8 gunum kaldi. Yine bu forumda gormustum yapmistim sonuc alan cok var. Arapca bilmedigim icin latin harfleriyle kurandaki 114 sureyi sirasiyla okuyup ardindan da meallerini okuyorum. Kendimce hatim etmeye calisiyorum. Bir de arada bir hacet namazi kilip dua ediyorum. Allah niyetlerimizi kabul etsin.Allahım isteyen herkese versin bizi de ayırmasın inşallah ne diyelim ama senin değerin bence bebisten çünkü Aradan 11 gun geçmiş iğne nin etkisi kalacağını pek sanmıyorum inşallah fa öyledir Rabbim gonlumuze ki neyse onu nasip etsin hepimize
Amin canim insallahNiyetlerimiz hep aynı desene bende başlamisdım canım meryem süresine Allahım görsün hepimizi versin hayırlı evlatlarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?