Evet canım büyük ihtimalle hamilesin 5 in üstü gebelik senin adetin gecikmedigi için düşük çıkmış iki gün sonra tekrar yaptır iki kat artması gerekiyor
İnşallah canim Rabbim yüzünü güldürür bebeğin seninledir inşallah tüp bebek mi yaptirmistin orayı anlamadım pek yoksa normal yolla miçok saol canım çok çok teşekkür ederim. inş bebeşim benimledir. bir bilsen bugün neler yaşadım 2 aydır tüp bebek raporu için zeynep kamile gidip geliyorum. artık son adım kalmıştı ekg, kan ve röntgen kanı verdim ekg yi çektirdim röntgene sıra aldım 2 kere geri döndüm giremedim. sonra içim rahat etmedi belki bu sefer tutmuştur ( ki 10 aydır hamile kalamıyorum) gittim kadın doğumdan bir doktora anlattım durumu kan testi istedi sağ olsun. kan verdim çıkan sonuç bu :) röntgen çektirmeden döndüm. 2 gün sonra yine bakıcam bakalım inş rabbim nasip eder bebişimi kucağıma almamı.
İnşallah canim Rabbim yüzünü güldürür bebeğin seninledir inşallah tüp bebek mi yaptirmistin orayı anlamadım pek yoksa normal yolla mi
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah bende çok istiyorum hayırlısı inşallah
Inşallah hamilesinizdir. Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size ve isteyen herkese.Normal canım daha başlamadım tüp bebeğe. benim de önce ki değerlerim hep 0.100 olduğu için bende senin gibi düşünüyorum ama çok umutlanmak istemiyorum ama rabbim hayırlısını versin.
Inşallah hamilesinizdir. Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size ve isteyen herkese.
Bir de bizi aydinlatirmisin canım 10 aydır deniyoruz olmadı demiştin bi sorun mu vardı nasıl oldu bitkisel bişey falan mı içtin öbür Aylardan farklı bişeyler mi yaptın Ayy çok soru sordum ama merak işte bizde 5 aydır deniyoruz olmuyor
Ari sütü polen bal bende yemistim bu ay hayit otu hapı da kullandım ama adetim 16 gün gecikti 8.gün geciktiginde negatif çıkmıştı oyüzden umudum yok ama hala adet olmadım söktürücü kullanmama rağmen bilmiyorum neden
merhaba birsey sorabilirmiyim ben kan verdim 330.4 cikti dusukmu sonu .4 olmasi dr olumsuz buldukızlar müjdeee :) sonundahamişim çok şükür. Rabbim hayırlısını nasip etsin. değerim cuma günü 24,1 çıktı bugün yine kan verdim 74,2 olmuş çok şükür tutundu bebeğim inş hiç bırakmaz beni. darısı isteyen bekleyen tüm anne adaylarımızın başına inş :)
merhaba birsey sorabilirmiyim ben kan verdim 330.4 cikti dusukmu sonu .4 olmasi dr olumsuz buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?