Beta Hcg ?

Arkadaşlar benimde beta hcg testim bugün 5,73 çıktı adetime daha 3 gün var sizce hamile olabilir miyim?

Evet canım büyük ihtimalle hamilesin 5 in üstü gebelik senin adetin gecikmedigi için düşük çıkmış iki gün sonra tekrar yaptır iki kat artması gerekiyor

Evet canım büyük ihtimalle hamilesin 5 in üstü gebelik senin adetin gecikmedigi için düşük çıkmış iki gün sonra tekrar yaptır iki kat artması gerekiyor

çok saol canım çok çok teşekkür ederim. inş bebeşim benimledir. bir bilsen bugün neler yaşadım 2 aydır tüp bebek raporu için zeynep kamile gidip geliyorum. artık son adım kalmıştı ekg, kan ve röntgen kanı verdim ekg yi çektirdim röntgene sıra aldım 2 kere geri döndüm giremedim. sonra içim rahat etmedi belki bu sefer tutmuştur ( ki 10 aydır hamile kalamıyorum) gittim kadın doğumdan bir doktora anlattım durumu kan testi istedi sağ olsun. kan verdim çıkan sonuç bu :) röntgen çektirmeden döndüm. 2 gün sonra yine bakıcam bakalım inş rabbim nasip eder bebişimi kucağıma almamı.

İnşallah canim Rabbim yüzünü güldürür bebeğin seninledir inşallah tüp bebek mi yaptirmistin orayı anlamadım pek yoksa normal yolla mi

Benim hep kan testim 0.1 çıkıyo direk negatif yani oyuzden bu kadar emin konuştum umarım yanılmam canım

İnşallah canim Rabbim yüzünü güldürür bebeğin seninledir inşallah tüp bebek mi yaptirmistin orayı anlamadım pek yoksa normal yolla mi

Normal canım daha başlamadım tüp bebeğe. benim de önce ki değerlerim hep 0.100 olduğu için bende senin gibi düşünüyorum ama çok umutlanmak istemiyorum ama rabbim hayırlısını versin.

Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah bende çok istiyorum hayırlısı inşallah

Normal canım daha başlamadım tüp bebeğe. benim de önce ki değerlerim hep 0.100 olduğu için bende senin gibi düşünüyorum ama çok umutlanmak istemiyorum ama rabbim hayırlısını versin.
Inşallah hamilesinizdir. Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size ve isteyen herkese.

kızlar müjdeee :) sonunda hamişim çok şükür. Rabbim hayırlısını nasip etsin. değerim cuma günü 24,1 çıktı bugün yine kan verdim 74,2 olmuş çok şükür tutundu bebeğim inş hiç bırakmaz beni. darısı isteyen bekleyen tüm anne adaylarımızın başına inş :)

Ayy çok sevindim canım tebrik ederim Rabbim kucağına da almayi nasip etsin darısı inşallah ben gibi isteyen herkese olsun

Bir de bizi aydinlatirmisin canım 10 aydır deniyoruz olmadı demiştin bi sorun mu vardı nasıl oldu bitkisel bişey falan mı içtin öbür Aylardan farklı bişeyler mi yaptın Ayy çok soru sordum ama merak işte bizde 5 aydır deniyoruz olmuyor

olsun canım benim sor istediğini o kadar iyi anlıyorum ki seni :) bu ay farklı bişeyler yaptım aslında ama etkisi olan var mı bilmiyorum. ilk önce arı sütü bal polen yaptım eşim ve ben sabah aç karnına 1 er kaşık yedik. sonra ilk defa olivasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. ayrıca doktorum eşim ve benim için vitamin vermişti onları kullandık. belki de en önemlisi bu ay hiç gebelik düşünmedim. takma kafana demiyorum bana da çok dediler olmuyor biliyorum. ama bu ay tüp bebek tedavisine başlıcağımız için hiç düşünmedim bebeği oda en büyük etken olabilir. Rabbim tez zamanda sana ve isteyen tüm kadınlara nasip etsin inş..

Ari sütü polen bal bende yemistim bu ay hayit otu hapı da kullandım ama adetim 16 gün gecikti 8.gün geciktiginde negatif çıkmıştı oyüzden umudum yok ama hala adet olmadım söktürücü kullanmama rağmen bilmiyorum neden

hayıt otu tohumunu bende aldım bu ay ama sadece 2 3 defa içebildim içemedim.

Otunu ben 10 gun içtim sonra hapini duydum agnucaston onu aldım 5 gündür de onu alıyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmis inanıyorum ben de o mutluluğu tadacagim

merhaba birsey sorabilirmiyim ben kan verdim 330.4 cikti dusukmu sonu .4 olmasi dr olumsuz buldu

merhaba birsey sorabilirmiyim ben kan verdim 330.4 cikti dusukmu sonu .4 olmasi dr olumsuz buldu

Kuzum benim bildiğim değerinin 2 günde 2 katı artması gerektiği. ben kan tahlillerimi o yüzden hep 2 gün arayla verdim. sen bu değer çıktığında bata ne kadar vardı? sonun 4 olmasına takılır mı onu bilemedim. sen 2 günde bir kan verdin mi o değerleri de yazarsan daha sağlıklı cevap verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…