Beta hcg

Tşkr ederim arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesi oldum aradan 9 gün gectı doktor oladabilir diş gebelikte olabilir dedi ama Of bilmiyorum

Tşkr ederim arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesi oldum aradan 9 gün gectı doktor oladabilir diş gebelikte olabilir dedi ama Of bilmiyorum
Offf şu bazı doktorların panikten resmen zevk aldığını düşünüyorum ya.. bu kadar küçükken nasıl olasılık dahilinde dış gebeliği katabiliyor aklım almıyor.. 2 küsürlü değerden bırak dış gebeliği gebe bile olduğun söylenemez canım lütfen gereksiz stres yapma ve doktorunu değiştir bi an önce

Bir ölümün birde dogumunvakti saati saşmamış vakti saatini bekliyordur. Bende tup bebek yaptirdim bu 3 cu denemem dr over greydimin dusuk oldugunu soyledi yumurtayi buyutmeyi bile basaramadi ilk iki denememde sonra baska merkeze gittim 13 yumurta topladilar 8 zi dollendi 2 si dun transfer edildi cok sukur. Diğer doktora göre çocuk olmazdı hem tikanik olduğu için her iki tüpün iptal edildi 8 aylık evliyken bunun üzerine yumurta da çıkmayınca artık eşimi birakma kararı aldım 2 hafta ayri kaldik o esnada diger hastanede tedavim baslamisti yumurtra cikarsa dondururum demistim ama o kadar guzel yumurta buyudiki esimle tekrar denedim sobuc ne olur bilemem. Ama vaktivsaati gelmeden hic birsey olmuyor

Kesinlikle canım rabbim ol demeden olmaz bunu düşünsek zaten herşey daha güzel olacak çok şükür benim 3 KıZım var ve hiç uğraşmadan oldu 4 cü 11 yıl aradan sonra istedim oda olmuyor nasibi varsa olacak yoksa yapacak birşey yok rabbim büyük tekrar başladık klomene canım inşlh Şen'inde rabbim yoluna koyar kucağını boş bırakmaz takma kafana dua et hayırlısını iste

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

İğneden 14 gün sonra kesin cevap deniliyor inşlh Allah gönlüne göre versin canım

Kizlar lutfen banada yardim edin benim sat29 aralik betahcg 802.8 5 haftalik sata gore 3 haftalik betahcg gore 5 haftalik sizce nedir bu durum anlamis dglm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…