- 16 Kasım 2016
- 186
- 81
- 98
- 45
- Konu Sahibi nefesimsin gokce
-
Offf şu bazı doktorların panikten resmen zevk aldığını düşünüyorum ya.. bu kadar küçükken nasıl olasılık dahilinde dış gebeliği katabiliyor aklım almıyor.. 2 küsürlü değerden bırak dış gebeliği gebe bile olduğun söylenemez canım lütfen gereksiz stres yapma ve doktorunu değiştir bi an önceTşkr ederim arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesi oldum aradan 9 gün gectı doktor oladabilir diş gebelikte olabilir dedi ama Of bilmiyorum
Tşkr ederim arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesi oldum aradan 9 gün gectı doktor oladabilir diş gebelikte olabilir dedi ama Of bilmiyorum
Maalesef adet oldum iğneden oldu sanırım hayırlısı hakkımızdaçatlatma iğnesinin için az oranda beta hcg hormonu var bende aynı durumu yaşadım
Kesinlikle canım rabbim ol demeden olmaz bunu düşünsek zaten herşey daha güzel olacak çok şükür benim 3 KıZım var ve hiç uğraşmadan oldu 4 cü 11 yıl aradan sonra istedim oda olmuyor nasibi varsa olacak yoksa yapacak birşey yok rabbim büyük tekrar başladık klomene canım inşlh Şen'inde rabbim yoluna koyar kucağını boş bırakmaz takma kafana dua et hayırlısını isteBir ölümün birde dogumunvakti saati saşmamış vakti saatini bekliyordur. Bende tup bebek yaptirdim bu 3 cu denemem dr over greydimin dusuk oldugunu soyledi yumurtayi buyutmeyi bile basaramadi ilk iki denememde sonra baska merkeze gittim 13 yumurta topladilar 8 zi dollendi 2 si dun transfer edildi cok sukur. Diğer doktora göre çocuk olmazdı hem tikanik olduğu için her iki tüpün iptal edildi 8 aylık evliyken bunun üzerine yumurta da çıkmayınca artık eşimi birakma kararı aldım 2 hafta ayri kaldik o esnada diger hastanede tedavim baslamisti yumurtra cikarsa dondururum demistim ama o kadar guzel yumurta buyudiki esimle tekrar denedim sobuc ne olur bilemem. Ama vaktivsaati gelmeden hic birsey olmuyor
İğneden 14 gün sonra kesin cevap deniliyor inşlh Allah gönlüne göre versin canımMerhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.
Kimyasal ge elik olabilir canımArkadaşlar yardımci olurmusunuz adetimden 3gün geçti kan testi 2.6cıktı ve hala adet olmadım nedir bu lütfen cevap
1 gun sonra Ikinci testide yaptim 24.87 cikti canimİğneden 14 gün sonra kesin cevap deniliyor inşlh Allah gönlüne göre versin canım
Aaa hayırlı olsun Ozaman çok sevindim1 gun sonra Ikinci testide yaptim 24.87 cikti canim
Saol cnm cuma gunu kesemizi gorucez insallahAaa hayırlı olsun Ozaman çok sevindim
Maşalh rabbim hayırlısıyla kucağına almakta nasip etsin banada dua et canım bende iki kez klomen çatlatma iğnesi oldum bu ay baz geçtim 31 ocak veya 1 subat adet tarihimSaol cnm cuma gunu kesemizi gorucez insallah
Insallah olur cnm. Hayirlisi olsun dua et bol bolMaşalh rabbim hayırlısıyla kucağına almakta nasip etsin banada dua et canım bende iki kez klomen çatlatma iğnesi oldum bu ay baz geçtim 31 ocak veya 1 subat adet tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?