- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi nefesimsin gokce
-
Ben ovu testiyle ogrendim cnm bugun insaAllan Rabim olmayan herkese nasip eder banada hayirli haberler alacagim gunu gosterir insaAllahKorkma değildir inşlh sakin ol banada dua et 6 gün var adetime nezaman tahlil yapsam acaba komik gelecek belki ama limonla gebelik testi var internette gördüm yaptım gebe çıktı umut işte benimde
Amin canım haber dar et bizideBen ovu testiyle ogrendim cnm bugun insaAllan Rabim olmayan herkese nasip eder banada hayirli haberler alacagim gunu gosterir insaAllah
Yani yaptırmı diyonCanim benim 25 aralikta adetim vardi. 15 ocakta gebeligim cikti. 11 gun sonra ogrenebildim. Sen kan testi yaptirsan varsa bile 10un uzerinde cikar zaten. Benim adetten 11 gun sonra tahlilim 14.98 cikti
InsaAllah cnm sizde dua edinAmin canım haber dar et bizide
Kesinlikle yarin git bi saglik ocagina yada doktora orda kan tahlili yaptir varsa kesin cikar. Kan testinde dollenmeden hemen sonra cikiyor. Adetten 10 gun sonra dollenme gerceklestigi icin ve senin adetini 6 gun kaldigi icin varsa kesin cikacaktirInsaAllah cnm sizde dua edin
Tamam canımKesinlikle yarin git bi saglik ocagina yada doktora orda kan tahlili yaptir varsa kesin cikar. Kan testinde dollenmeden hemen sonra cikiyor. Adetten 10 gun sonra dollenme gerceklestigi icin ve senin adetini 6 gun kaldigi icin varsa kesin cikacaktir
Sonuctan haberdar etTamam canım
TabiykiSonuctan haberdar et
Sonuc ne oldu gittin mi doktoraTabiyki
Hayır gidemedim kar fırtına çok kötü burası ama göysüm koltuk altı tarafları çok agrıyor anlamadim gebelikte öyle olurmuSonuc ne oldu gittin mi doktora
Gebelik YÖK gözüküyor adetin geçtiği klomen çatlatma iğnesi kullandınmıKızlar banada yardımcı olun
16 ocak ve 25 ocak testleri 1,20 ikiside anlamadm birsey
Gebelik YÖK gözüküyor adetin geçtiği klomen çatlatma iğnesi kullandınmı
Gebelik YÖK gözüküyor adetin geçtiği klomen çatlatma iğnesi kullandınmı
Canım kan sonuçların bu sonuçta gebelik yok gözüküyor tabi daha erkende yaptırmış olabilirsin belki yükselir ama bu sonuçlar negatif kabul edilirBu 1. Sonuc 2. Sonuç nedir benim kafam orda takılı kaldı
Canım kan sonuçların bu sonuçta gebelik yok gözüküyor tabi daha erkende yaptırmış olabilirsin belki yükselir ama bu sonuçlar negatif kabul edilir
Yükselirdi tabi ama 9 gündemde yükselebilir hakkında hayırlısı9 gündür hep 1.20 canım olmuş olsay bu yükselmezmiydi 9 günde canım. Zaten küçük bir kızım var düşünmüyrm bebek... rabbim istyene versin insallah
Yükselirdi tabi ama 9 gündemde yükselebilir hakkında hayırlısı
Herkesin belirtisi farkli olabiliyor canim. Hayirlisi olsunHayır gidemedim kar fırtına çok kötü burası ama göysüm koltuk altı tarafları çok agrıyor anlamadim gebelikte öyle olurmu
Amin tatlım dua et unutma canımHerkesin belirtisi farkli olabiliyor canim. Hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?