- 16 Kasım 2016
- 186
- 81
- 98
- 45
- Konu Sahibi nefesimsin gokce
-
nasıl yaniKizlar lutfen banada yardim edin benim sat29 aralik betahcg 802.8 5 haftalik sata gore 3 haftalik betahcg gore 5 haftalik sizce nedir bu durum anlamis dglm
Canim sata gore 3 haftalik olup bhcg 5 haftalik cikamaz. Genelde yuksek cikan deger sata gore cikar.nasıl yani
Evet bencede sıkıntı olacak bişe yok korkmaCanim sata gore 3 haftalik olup bhcg 5 haftalik cikamaz. Genelde yuksek cikan deger sata gore cikar.
Bhcg sata gore yuksekse ikiz bebek olabilir
Sata gore 3 haftalik bir bebegin maksimum degeri 200lerde tas catlasin 300lerde cikar. 800 yuksek bir deger ama kotu degil. Gebelik sata gore yuksek cikar baska yuksek cikmaz. Eger degerin sata gore 3 haftaya gore yuksekse cogul gebelik vardir mutlakaKizlar lutfen banada yardim edin benim sat29 aralik betahcg 802.8 5 haftalik sata gore 3 haftalik betahcg gore 5 haftalik sizce nedir bu durum anlamis dglm
Vay basima gelenler Rabimden istedim bi goz Rabim verdi iki Gozmu diyon yani ama kimyasal olabilirmi acabaSata gore 3 haftalik bir bebegin maksimum degeri 200lerde tas catlasin 300lerde cikar. 800 yuksek bir deger ama kotu degil. Gebelik sata gore yuksek cikar baska yuksek cikmaz. Eger degerin sata gore 3 haftaya gore yuksekse cogul gebelik vardir mutlaka
Kimyasal sanmam bu kadar yüksek çıkşınVay basima gelenler Rabimden istedim bi goz Rabim verdi iki Gozmu diyon yani ama kimyasal olabilirmi acaba
Belki de adeti uste gormus olabilirim oda bi secenek tabii hayirlisi neyse olur insaAllahKimyasal sanmam bu kadar yüksek çıkşın
Kimyasal bildigim kadariyla normal artis gosteren gebelikler yada normalden az artislarda ortaya cikiyor. Seninki fazla artis gostermis. Ama net bilmiyorum. Doktor bilir tabim persembe yada cumaya kadar 1000leri gecersin. Doktora git vajinal ultrasonda keseye baksin. Kese gozukurse sorun yoktur. Sen net olsun diye cuma gitVay basima gelenler Rabimden istedim bi goz Rabim verdi iki Gozmu diyon yani ama kimyasal olabilirmi acaba
Uste adet gorme diye birsey yoktur canim insanlar gelen bi kac damla yerlesme kanamasini adet sanabiliyorlar. Ben persembe gunu yerlesme kanamasi yasadim. Tibben normal adet gorup hamile olamazsin.Belki de adeti uste gormus olabilirim oda bi secenek tabii hayirlisi neyse olur insaAllah
Off kafam cok karisti valla ben yarina aldim randevuyu billleKimyasal bildigim kadariyla normal artis gosteren gebelikler yada normalden az artislarda ortaya cikiyor. Seninki fazla artis gostermis. Ama net bilmiyorum. Doktor bilir tabim persembe yada cumaya kadar 1000leri gecersin. Doktora git vajinal ultrasonda keseye baksin. Kese gozukurse sorun yoktur. Sen net olsun diye cuma git
Eger 800 bugun ciktiysa cok erken almissin doktor seni geri gonderir haftaya gel der kese gozukmez cunku deger dusuk. Bos yere gitme yarnOff kafam cok karisti valla ben yarina aldim randevuyu billle
Ama diger gebeligimde de boyle olmustu oda sata gore 4 haftalikti ama beta hcg gore ise 6 haftalikti inanin kafam cok karistiUste adet gorme diye birsey yoktur canim insanlar gelen bi kac damla yerlesme kanamasini adet sanabiliyorlar. Ben persembe gunu yerlesme kanamasi yasadim. Tibben normal adet gorup hamile olamazsin.
Karişmasın kafan bence hiç bir sıkıntı yok normalmi klomenlemi kaldın klomen genelde ikiz gebelikOff kafam cok karisti valla ben yarina aldim randevuyu billle
Yok valla tedavi gormdm 6 ay once kurtaj oldum 4 aylik oglumun kalbi durdugu icin simdi tekrar kendiliginden olduKarişmasın kafan bence hiç bir sıkıntı yok normalmi klomenlemi kaldın klomen genelde ikiz gebelik
Kalbi durmasi ayri bisey kimyasal gebelk cok farkli. Sen kafani cok takma yarin gitme doktor moralni bozar sonuc alamazsin zaten. Kesenin gorulebilecegi degeri bekleYok valla tedavi gormdm 6 ay once kurtaj oldum 4 aylik oglumun kalbi durdugu icin simdi tekrar kendiliginden oldu
Korkma bişe olmaz inşlh git açıklamasıyla öğren endişelenme sakin ol canımYok valla tedavi gormdm 6 ay once kurtaj oldum 4 aylik oglumun kalbi durdugu icin simdi tekrar kendiliginden oldu
Insallah cnm.Dr tanidik bi dr 5 yilldir benle ugrasiyo zaten saolsun ama tek korkum kimyasal olmasiydi siz biraz icimi rahatlatiniz insaAllah kimyasal degildir
Korkma değildir inşlh sakin ol banada dua et 6 gün var adetime nezaman tahlil yapsam acaba komik gelecek belki ama limonla gebelik testi var internette gördüm yaptım gebe çıktı umut işte benimdeDr tanidik bi dr 5 yilldir benle ugrasiyo zaten saolsun ama tek korkum kimyasal olmasiydi siz biraz icimi rahatlatiniz insaAllah kimyasal degildir
Canim benim 25 aralikta adetim vardi. 15 ocakta gebeligim cikti. 11 gun sonra ogrenebildim. Sen kan testi yaptirsan varsa bile 10un uzerinde cikar zaten. Benim adetten 11 gun sonra tahlilim 14.98 ciktiKorkma değildir inşlh sakin ol banada dua et 6 gün var adetime nezaman tahlil yapsam acaba komik gelecek belki ama limonla gebelik testi var internette gördüm yaptım gebe çıktı umut işte benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?