- 16 Kasım 2016
- 186
- 81
- 98
- 45
- Konu Sahibi nefesimsin gokce
-
inşallah canım inşallahKatlar Allah'ın izniyle haber ver canım
Maşşlh çok şükür rabbim sağlıklı kucağına almak nasip etsinkızlar dün akşamki değerim 242 olmuş doktorumu aradım pzt gel keseyi görelim artık test yapmana gerek yok güzel arttı dedi rabbim bana da keseyi bebeği kalp atışını sırasıyla hepsini nasip etsin artık dün akşam ilk defa hamileyim diyebildim. inşallah rabbim devamını nasip etsin :)
Maşşlh çok şükür rabbim sağlıklı kucağına almak nasip etsin
İnşlh canım bende o kadar çektim ama vazgeçtim bi soğan kürüde yapayım başka yokay inşallah canım rabbim her isteyene nasip etsin beklemek çok zor ben de çok acılar çektim ama sonu güzel olucak inşallah :)
Canım ne oldu sonucBir ölümün birde dogumunvakti saati saşmamış vakti saatini bekliyordur. Bende tup bebek yaptirdim bu 3 cu denemem dr over greydimin dusuk oldugunu soyledi yumurtayi buyutmeyi bile basaramadi ilk iki denememde sonra baska merkeze gittim 13 yumurta topladilar 8 zi dollendi 2 si dun transfer edildi cok sukur. Diğer doktora göre çocuk olmazdı hem tikanik olduğu için her iki tüpün iptal edildi 8 aylık evliyken bunun üzerine yumurta da çıkmayınca artık eşimi birakma kararı aldım 2 hafta ayri kaldik o esnada diger hastanede tedavim baslamisti yumurtra cikarsa dondururum demistim ama o kadar guzel yumurta buyudiki esimle tekrar denedim sobuc ne olur bilemem. Ama vaktivsaati gelmeden hic birsey olmuyor
Maşşlh çok güzel çıkmış kese gözükür muhtemelen tedaviylemi kaldın canımKızlar bende yazmak istedim adetimin dördüncü günü gecikmesinde kan verdim 573 çıktı sizce nasıl iyi mi cumartesi doktor için randevu aldım sizce görünür mü kese ya da bebek allahım her isteyene nasip etsin inşallah bu cuma gecesi her isteyeni sevindirsin
Ay inşallah hayır canım tedavi yapmadım öyle ayağımı dikmedim ilişkiden sonra sağ ya da sol a döndüm uyudum ve takmadım hiç düşünmediğim ay da oldu şükürler olsun ama hep olacak dedim takma dedim adetim dört gün geçti hala aklımda yoktu düşün artık canım on ay bekledim on birinci ay da güldü yüzümüz sabır ettim hiç isyan etmedim etrafımda tel seferde tutturan evliler olmasına rağmen Allah a sığındım Allah a bırak o sana meleğini verecek daha doktora gitmedim bende allahtan hayırlısını diliyorum inş herşey yolunda gider rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallhMaşşlh çok güzel çıkmış kese gözükür muhtemelen tedaviylemi kaldın canım
Amin canım benim bende 10 ay önce 6 haftalık düşük yaptım bidahada olmadı senin yüksek çıkmış tedaviylemi kaldın diye sormam bından yükseklerde ikiz olabiliyor.hayırlısıyla rabbim kucağına almak nasip etsinAy inşallah hayır canım tedavi yapmadım öyle ayağımı dikmedim ilişkiden sonra sağ ya da sol a döndüm uyudum ve takmadım hiç düşünmediğim ay da oldu şükürler olsun ama hep olacak dedim takma dedim adetim dört gün geçti hala aklımda yoktu düşün artık canım on ay bekledim on birinci ay da güldü yüzümüz sabır ettim hiç isyan etmedim etrafımda tel seferde tutturan evliler olmasına rağmen Allah a sığındım Allah a bırak o sana meleğini verecek daha doktora gitmedim bende allahtan hayırlısını diliyorum inş herşey yolunda gider rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallh
Yok Bitanem sanmam ikiz olsun da bu değer düşmez inşalalh ondan korktum yazdım hiç bilmiyrum bak hamile kalmışsın elbet yşne olacak içini ferah tut bi sıkıntın Yok gelecek olan bebeğinizin vakti var demek öyle düşün inşalalh tez zamanda ikinciye kavuşursunAmin canım benim bende 10 ay önce 6 haftalık düşük yaptım bidahada olmadı senin yüksek çıkmış tedaviylemi kaldın diye sormam bından yükseklerde ikiz olabiliyor.hayırlısıyla rabbim kucağına almak nasip etsin
canım hayırlı olsun.kızlar dün akşamki değerim 242 olmuş doktorumu aradım pzt gel keseyi görelim artık test yapmana gerek yok güzel arttı dedi rabbim bana da keseyi bebeği kalp atışını sırasıyla hepsini nasip etsin artık dün akşam ilk defa hamileyim diyebildim. inşallah rabbim devamını nasip etsin :)
canım hayırlı olsun.
242 değerle çok erken değil mi doktor kontrolüne? benim dün 1294 çıktı ilk kontrolü pazartesi olacağım, herşey yolunda giderse pazartesi 3500-4000 seviyesinde olacak değerim.
Selam bir sorum var lütfen yardımcı olur musunuz yaşayan var mı bu durumu 2 gün önce kan verdim 33.80 cıktı bugün de 43.53 cıktı değerim 2 katına çıkmamış tam böyle yaşayıp sonra artan varmı değeri normal de adet günüm de bugün de erken öğrendim 2 gün önce
Evet canım aynı saate yaptım ama o hastaneye gitmicem pazartesi kendi doktoruma gidicem çok moralim bozuldu doktor direk dış gebelik falan dedi moralimi bozducanım iki günde 2 katı olması lazım 48 saat geçmesi lazım testlerini hep aynı saatte yapmanda fayda var ama erken öğrendiğin için de olabilir yarın da bekle pazar günü testi tekrarla 90 - 100 leri görmen lazım inşallah da görürsün canım
Evet canım aynı saate yaptım ama o hastaneye gitmicem pazartesi kendi doktoruma gidicem çok moralim bozuldu doktor direk dış gebelik falan dedi moralimi bozdu[/Q
benımde değerler çok düşük 12-36-96-240-500 iki günde bir hep aynı saatte yaptırdım yavaş ilerliyor ama iki katına çıkması yeterli dedi doktorum pzt kontrolüm var testini tam 48 saat sonra tekrar yap canım başka türlü öğrenmen mümkün değil
rabbim inşallah her isteyene nasip etsin :)
2 gün araya yaptın demi canım testleri inşallah benimde yükselir tek dileyim suan budüşük yaşadım diye bu sefer üzerine düşerek bakmak istedim. Değerlere pazartesi tekrar giderim aynı hastane değil ama aynı saate yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?