- 3 Ocak 2017
- 122
- 70
- 13
- 30
- Konu Sahibi nefesimsin gokce
-
Aminn canım seninki de gözükür büyük ihtimalle . Ben heycandan sabaha kadar hiç uyumadım. Çok şükür gördüm geldim darısı da başına inşallah:)oh maşallah çok sevindim. darısı başıma inşallah . en geç cumartesi günü bizim de netleşecek bakalım.. bugün 5+3 deyim.
Canım bişey soracağım peki doktor beta hcg değerin için bişey dedi mi bende geçen cumartesi kanda öğrendim adetime 3 4 gün kala 127.3 tu sonra cumartesi tekrar yaptirdim 865.2 çıktı ve bir daha da kan vermedim korkuyorum açıkçası 8 ay sonra tekrar üzülmekten korkuyorum. Cuma günü doktor kontrolüm vardı onu bekliyorumAminn canım seninki de gözükür büyük ihtimalle . Ben heycandan sabaha kadar hiç uyumadım. Çok şükür gördüm geldim darısı da başına inşallah:)
Canim hiç korkma Rabbim ne verirse en güzelini en hayırlısını verir. Benim beta için hiç bakmadı bile direk sedyeye yatırıp muayene yaptı. Bence seninde gözükür bugün yarın. Gidip bi kontrol ettir kendiniCanım bişey soracağım peki doktor beta hcg değerin için bişey dedi mi bende geçen cumartesi kanda öğrendim adetime 3 4 gün kala 127.3 tu sonra cumartesi tekrar yaptirdim 865.2 çıktı ve bir daha da kan vermedim korkuyorum açıkçası 8 ay sonra tekrar üzülmekten korkuyorum. Cuma günü doktor kontrolüm vardı onu bekliyorum
çok sevindim hayırlısı olsunnn... :) kaçıncı haftada gözüktü acaba? ben de pazar gideceğim şuanda 5+3 bebek de gözükür mü dersin?
Hiç korkma benim adetimi 3 gün geçmişti 148,9 çıktı çok şükür keseyi gördüm bugün.Canım bişey soracağım peki doktor beta hcg değerin için bişey dedi mi bende geçen cumartesi kanda öğrendim adetime 3 4 gün kala 127.3 tu sonra cumartesi tekrar yaptirdim 865.2 çıktı ve bir daha da kan vermedim korkuyorum açıkçası 8 ay sonra tekrar üzülmekten korkuyorum. Cuma günü doktor kontrolüm vardı onu bekliyorum
canım kan değerini baz alman gerek ancak geç döllenme erken döllenme falan da olabiliyor ya. bebek boyuna göre doktor tam bir ölçüm yapacak daha sonra netleşecek merak etme :) benim de sata göre 8 haftalık ama bebek boyuna göre 6 :)Kızlar bhcg ye göre 5 haftalik sat a göre 4 haftalik gorunuyorum. Hatta cuma günü bhcg ye göre 6 hafra oluyor. Hangisini dikkate almalıyım çok karistiriyorum.
canım kan değerini baz alman gerek ancak geç döllenme erken döllenme falan da olabiliyor ya. bebek boyuna göre doktor tam bir ölçüm yapacak daha sonra netleşecek merak etme :) benim de sata göre 8 haftalık ama bebek boyuna göre 6 :)
canım illaki yüksek rakamlar olması gerekmiyor önemli olan iki katı olması seninkinde de var bu tarz olanlar geç döllenme oluyor. inşallah bundan sonra patlama yapar kat kat artar. yarın 200leri bulursa süper olur. rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallahkızlar benım de son adet tarihim 25 şubat kan testlerim 29 mart 12 - 31 mart 40 - 2 nisan 96 çıktı iki katına katlıyor ama doktorum yavaş ilerliyor dedi sizce nasıl bebeğime kavusur muyum 2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim ve denemediğim tedavi kalmadı nolur cevapsız bırakmayın
Korkma inşlh yükselecektir tedaviylemi kaldın şimdi pekikızlar benım de son adet tarihim 25 şubat kan testlerim 29 mart 12 - 31 mart 40 - 2 nisan 96 çıktı iki katına katlıyor ama doktorum yavaş ilerliyor dedi sizce nasıl bebeğime kavusur muyum 2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim ve denemediğim tedavi kalmadı nolur cevapsız bırakmayın
hayır canım şimdiki tedavi değil bir önceki ay soğan kürünü yaptım adet olunca işe yaramadı diye düşündüm ama bu ay adetim geç kalınca test yaptım ama rakamlar beni korkutuyor inşallah yarın daha da fazla artar
inşallah senin dediğin gibi olur canım bazen içim çok rahat bazen de çok karamsar oluyorum rabbim bana da tüm isteyenlere de nasip etsin çok zor bir durum yarın akşam tekrar test yapıcam çarşamba da doktoruma gidicemcanım illaki yüksek rakamlar olması gerekmiyor önemli olan iki katı olması seninkinde de var bu tarz olanlar geç döllenme oluyor. inşallah bundan sonra patlama yapar kat kat artar. yarın 200leri bulursa süper olur. rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah
İnşlh gönlünü ferah tut artar soğan kürü nasıl yaptın mümkünmü banada söylemenhayır canım şimdiki tedavi değil bir önceki ay soğan kürünü yaptım adet olunca işe yaramadı diye düşündüm ama bu ay adetim geç kalınca test yaptım ama rakamlar beni korkutuyor inşallah yarın daha da fazla artar
İnşlh gönlünü ferah tut artar soğan kürü nasıl yaptın mümkünmü banada söylemen
Ama bu hergün yapılacak taze taze kullanılacak değilmi sende içini ferah tut inşlh sağlıklı yavrunu alırsın kucağınaibrahim saraçoğlunun sitesinde yazıyor canım adet bitiminden 2 gün sonra başladım 1.5 su bardağı kaynayan suya 1 soğanın sadece kahverengi kabugunu soyup 4 de bölüp 5 dakika kaynatıp sabah aksam yemeklerden yarım saat önce içtim 15 gün boyunca ama sitesinde farklı tarihlerde de yazıyor bende malesef pco var o şekilde uyguladım ama sen detaylı araştırma yap öyle başla her bünye farklı çünkü
tabi canım içilebilecek kadar ılık olucak hergün taze taze yapman lazım soğumasını beklemeAma bu hergün yapılacak taze taze kullanılacak değilmi sende içini ferah tut inşlh sağlıklı yavrunu alırsın kucağına
10 ay önce 6 haftalık bebek düşürdüm bidahada olmadı kolomen çatlatma iğnesi hsg filim 2 yıllık evliyim en sonda doktor bana dedi yumurtlama normal kendi çatlıyorda ama bi tahlıl yaptı bana o düşük dedi tüpe git dedi maalesef bende vaz geçtim bende hiç bi sıkıntı yok yani ama rabbim ol diyecek ki olsun tabi bu arada ikinci evliliğim ilk evliligimden 3 tane yavrum var 37 yaşındayımtabi canım içilebilecek kadar ılık olucak hergün taze taze yapman lazım soğumasını bekleme
senin ne zamandan beri olmuyor neler yaptın tedavi için
inşallah emeğimizin karşılığını alırız tez zaman da canım sebepsiz hamile kalamamak daha zor tedavi şekli yok bende pco var ama adetlerim günü gününe olur hiç aksamaz bu akşam tekrar kan vericem inşallah değerim katlaya katlaya artar çok zor böyle beklemek10 ay önce 6 haftalık bebek düşürdüm bidahada olmadı kolomen çatlatma iğnesi hsg filim 2 yıllık evliyim en sonda doktor bana dedi yumurtlama normal kendi çatlıyorda ama bi tahlıl yaptı bana o düşük dedi tüpe git dedi maalesef bende vaz geçtim bende hiç bi sıkıntı yok yani ama rabbim ol diyecek ki olsun tabi bu arada ikinci evliliğim ilk evliligimden 3 tane yavrum var 37 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?