Beta hcg

Çok teşekkür ederim canım çok zor bişey seni çok iyi anlıyorum ben kimyasal gebelikten sonra 1kez adet gördüm sonraki ay bu sonuç inan bu hissettiğim duygu bozulmasın diye tekrar kan testi bile yaptıramadım çarşamba dr gidicem inş bi terslik olmaz inş sende tez zamanda görürsün çift çift çizgileri :)

İnşallah canım, güzel dileklerin için cok teşekkür ederim, benim bu üçüncü kimyasal gebelik olduğu için artık çift çizgi görünce hiç sevinemiyorum, ancak kalp atışını duyduğumda bayramım olur herhalde.

İnşallah canım, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Bebeğin için çok sevindim, böyle güzel haberler duymaya ihtiyacim var. Bir sorum olacak, bu hamilelik için özel bir caban oldu mu? Klomen catlama ignesi yada ovulasyon testi gibi? Hcg değerim sifirlaninca ben de birşeyler yapmayı düşünüyorum da, ama doktor bir süre kendi halime mı bırakır? Çok zor hamile kalabiliyorum, bu klomen ve çatlama ignesiyle olmuştu.

Kizlaaaar cumartesi günü beta yaptırdım tekrar çok şükür sonuç 729 çıktı. 4 gün öncesinde 114 tü . Bana biraz fazla artış göstermiş gibi geldi sizce de öyle mi?
Bana da öyle geldi canım, normalde iki günde bir iki katı artar derler, 400 civarı olması gerekirken 700 civarı olması bana ikiz gebeliği düşündürdü, yada geç döllenme falan oldu da bebek normale yetismeye mı çalışıyor? Yalnız canım yanlis anlama ben de birsey bildiğimden değil kendimce tahmin ediyorum. Yalnız yaşayarak öğrendiğim birşey var ki hcg degerlerinin düşük yukselmesindense fazla yükselmesi çok daha iyi.

Kizlaaaar cumartesi günü beta yaptırdım tekrar çok şükür sonuç 729 çıktı. 4 gün öncesinde 114 tü . Bana biraz fazla artış göstermiş gibi geldi sizce de öyle mi?
selam canım öncelikle hayırlı olsunn.. ben de ilk testim 89 du dört gün sonra 747 çıktı. doktorum artışın çok iyi dedi. iki gün sonra ise 1574 çıktı. ikiz olduğunu sanmam benimkine yüksek ihtimal geç döllenme dedi, belki senin de öyledir. hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun :)

Canım telefonuma Peepap programını indirdim, ortalama yumurtlama günlerini veriyor orda. onlara göre düzenli ilişkiye önem verdim sadece. bir iki sefer sadece bacaklarımı yukarı kaldırıp on dk durdum. onun haricinde ekstra bir şey yapmadım. hamile kalmaya karar verdiğimden beri kefirimi yoğurdumu evde kendim yapmaya başladım, bol meyve, sabah aç karnına pekmez ve her gün bir yumurta yedim. bünyemi sağlam tutmaya çalıştım ne kadar işe yardı bilmiyorum ama :)
bu arada kimyasal gebeliğimi sonlandırmaya çalışırken doktoruma beklememe gerek var mı demiştim hayır bu normal bi süreç korunma denemeye devam dedi. bence sende de sıkıntı olmaz. inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsın :)

Allah yardımcın olsun canım seni o kadar iyi anlıyorum ki çıkan değer bana biraz düşük geldi ve hala kimseye diyemedim sevinemedim bile doktor haftaya gel dedi o bi hafta geçmek bilmedi yarın randevum hala eşime sen gelme kötü bişi olursa senin orda duymanı istemiyorum dedim

Benimde çok bilgim yok ama fazlası çıktığında bi acaba mi dedim . Geç dollenme var sanırım . O kadar çok istiyorum ki ikiz bebek inşallah Allah nasip eder .

Seninde hayırlı olsun kuzucum. Seninki baya yüksek çıkmış benim oranlara nazaran . Sanırım benim ikiz bebek hayal kaldı:)

Seninde hayırlı olsun kuzucum. Seninki baya yüksek çıkmış benim oranlara nazaran . Sanırım benim ikiz bebek hayal kaldı:)
teşekkürler canım. hiç belli olmaz bakarsın iki tane kesen görülüverir. çok karışık bi gebelik değerlendirmeleri her doktor başka bişey diyor bakarsın ikiz bekliyorsun der :)

teşekkürler canım. hiç belli olmaz bakarsın iki tane kesen görülüverir. çok karışık bi gebelik değerlendirmeleri her doktor başka bişey diyor bakarsın ikiz bekliyorsun der :)
Ah keşke ya . Nasıl içimde ikiz aşkı var anlatamam. İlk hamileligim çok heyecanlıyım yarın kese icin gidicem doktora bakalım:)

Ah keşke ya . Nasıl içimde ikiz aşkı var anlatamam. İlk hamileligim çok heyecanlıyım yarın kese icin gidicem doktora bakalım:)
haber et mutlaka. kaçıncı dönemdesin şimdi sen 5. hafta mı? bana da ctesi gel dedi bakalım. inşallah her şey yolunda gider ikimizde de :)

haber et mutlaka. kaçıncı dönemdesin şimdi sen 5. hafta mı? bana da ctesi gel dedi bakalım. inşallah her şey yolunda gider ikimizde de :)
Hiç bir bilgim yok canım. Doktora hiç gözükmedim sadece beta testinde yaptırdım 2 kere . Yarında direk kese gözükür umuduyla gidicem inşallah.

Benim kesem göründü kızlarrr çok mutlu oldum rabbim isteyen dileyen herkese versin aylardır istiyordum bu güneymiş nasip. Ama bir kere daha dua nın gücüne inandım.meryem suresi başlamıştım hatta annem devam etti ben okuyamdım. Rabbim nasip etti çok şükür ...

çok sevindim hayırlısı olsunnn... :) kaçıncı haftada gözüktü acaba? ben de pazar gideceğim şuanda 5+3 bebek de gözükür mü dersin?

Kızlaaaar benimde kesemez ve bebeğim gözüktü çok çok şükür. 5+5 benimki . Haftaya perşembe de kalp atışı için çağırdı :)
oh maşallah çok sevindim. darısı başıma inşallah . en geç cumartesi günü bizim de netleşecek bakalım.. bugün 5+3 deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…