- 20 Temmuz 2016
- 100
- 13
- 48
- 27
- Konu Sahibi Deryadeniz3
-
22 eylülde ilk öğrendiğimde bata 1 gün vardı. 28.32 çıktı.
3 gün sonra 26 eylülde 109.06 çıktı.
Bugün yani 1 hafta sonra da 3205 çıktı
benimde 18 eylül de 217,
22 eylülde 960
30 eylülde 11.450 çıktı. anormal gibi duruyor benimki sanki ama doktor değerler normal dedi
Ultrasonda keseyi gördün mübenimde 18 eylül de 217,
22 eylülde 960
30 eylülde 11.450 çıktı. anormal gibi duruyor benimki sanki ama doktor değerler normal dedi
Ultrasonda keseyi gördün mü
Ultrasonda keseyi gördün mü
Maşallah hayırlısı olsunevet canım. 5+3 te göründü. sağlıklı dedi gidişat. haftaya bebek ve kalp atışı için gidicez
Maşallah hayırlısı olsun
tam 7 hafta değil ultrasona göre 6+27. hafta için bu değer epey yüksek.
sağol canım inşallah haftaya gidicez bekliyorum.
tam 7 hafta değil ultrasona göre 6+2
Regl günümde 35.Kızlar merhaba gebeliğinizi öğrendiğinizde belirli aralıklarla yaptığınız beta hcg kan testiniz kaç kaç arttı ve kaç gün arayla test yaptınız?
6+2 zaten 7. haftanın içi oluyor canım.
Kese gördünüz mü?[/QUOTE
evet canım 5+3 te göründü
Evet bugün yaptırdım ama yarın sonuç alacamCanım tekrar test yaptırdınmı?
Tatlım adetin geçmişmiydi ilk ölçümlerde? Ve fazla artma yok gayet iyi gidiyosun 2 3 katı artması nıtmal kafama takma lütfenbenimde 18 eylül de 217,
22 eylülde 960
Daha yenimi öğrendn tatlım 4 haftalık yazıyo minnak galiba daha?Reglden 1 gün önce 43 1 gün sonra 137 cnm
Bizimlede paylaşırsan çok sevinimEvet bugün yaptırdım ama yarın sonuç alacam
Çok erken öğrenmişsin galiba yavrm. Satla aynımı gidiyo suan ?Hayır canım 10 gün vardı daha
Şuan satla aynımı gidiyosun canımSata göre 4+3'tüm ve beta Hcg 2556 çıkmıştı. Bir daha baktırmadım.
Değerin çok iyi çıkmış canım şuan gebemisin ? Sat a göremi gidiyosun ?Renkli me 1 hafta kala yapmistim 450 falan cikti 2 gun sonra tekrar yaptim 995
Mutlaka yazicam gidişatı ki benim gibi olanlar okuyunca bilgilensinBizimlede paylaşırsan çok sevinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?