- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi Deryadeniz3
-
Amin canim saolasin.simdi çıktım canim kana a gerek kalmadı keseyi gördük 4 hafta 3 gün dediBugün kan testinin sonucunu taz mutlaka inş artma olmuştur sağlıklı kucağına alırsın
Canım benim adet günümden 2 gün sonra 79 çıkmıştı arttı 79dan 2 gün sonrq 253 çıktı 253 den 5 gün sonra 4003 oldu korkmaIkk basta yazilanlari okuyunca of icime korku dustu kizlar bende bugun yeni ogrendim 2 gun gecti bati degerim 139,8 umarim yukselirrr
Değerin çok iyi çıkmış canım tek gebelik değilmi? Son adet tarihinlr ultrason uyuyomu birde?adetim geciktikten 1 hafta sonrası 6594 dü. başka istemediler.
Yaz mutlaka sonucunu canımYorumun icime su serpti canim ya ilk gebelik ve cok bilgim yok yorumlarda ilk bin ve uzeri gorunce dedim benim ki cok dusukkk , cook sagol cuma günü bir daha yapcam bakalim ne kadar artacak
Tamam canım yazarimm mutlakaYaz mutlaka sonucunu canım
Değerin çok iyi çıkmış canım tek gebelik değilmi? Son adet tarihinlr ultrason uyuyomu birde?
Canım benim arada şuan 5 gün var ama geç döllenme benimki inşallah bişey olmaz korkma deeğerin çok iyievet camım tek gebelik... son adet tarihime göre 9.0 ultrasona göre 8+4 sadece 3 günlük fark oldu. vallahi yinede ben hala tedirginim önceki 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı ama en uzunu 6+3 de kalbi durmuştu.. kontrolum 1 kasımda aklım çıkıyor anlatamam ...
Canım benim arada şuan 5 gün var ama geç döllenme benimki inşallah bişey olmaz korkma deeğerin çok iyi
Benimki karışık cnm ben adet olmadim yumurtlama yok dendi sonra söktürücü verildi 6 gün onu kullandim ilac bitti 1 hafta bekledim olmayinca doktora gittim hamile çıktım adet günüm yumurtam çatlamış düşünseneİlk kan testinde adetin gecikmişmiydi tatlm?
Canimmm kan sonucum çıktı 113 idi 2 gün arayla bugün 315 çıktı cok şükürAmin canım insallah
Çok şükür bitanemm çok sevindim bebeğim sağlıklı bi şekilde sana tutunuyor insallah baksana :) hayırlı olsunCanimmm kan sonucum çıktı 113 idi 2 gün arayla bugün 315 çıktı cok şükür
kucağıma...mucize cocuk bu ins ugurlu gelirÇok şükür bitanemm çok sevindim bebeğim sağlıklı bi şekilde sana tutunuyor insallah baksana :) hayırlı olsun
Cnm evet mucize bu çocuk...ins 3.de sagsaglim alırım kucağıma...sabırsızlıkla 2 3 hafta gecsin istiyorumÇok şükür bitanemm çok sevindim bebeğim sağlıklı bi şekilde sana tutunuyor insallah baksana :) hayırlı olsun
Amin kardeşim insallahhhhInsss cnm 3.de sagsaglim alırım
Cnm evet mucize bu çocuk...ins 3.de sagsaglim alırım kucağıma...sabırsızlıkla 2 3 hafta gecsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?