Beta hcg'niz kaç kaç arttı?

Ikk basta yazilanlari okuyunca of icime korku dustu kizlar bende bugun yeni ogrendim 2 gun gecti bati degerim 139,8 umarim yukselirrr

Ikk basta yazilanlari okuyunca of icime korku dustu kizlar bende bugun yeni ogrendim 2 gun gecti bati degerim 139,8 umarim yukselirrr
Canım benim adet günümden 2 gün sonra 79 çıkmıştı arttı 79dan 2 gün sonrq 253 çıktı 253 den 5 gün sonra 4003 oldu korkma

Yorumun icime su serpti canim ya ilk gebelik ve cok bilgim yok yorumlarda ilk bin ve uzeri gorunce dedim benim ki cok dusukkk , cook sagol cuma günü bir daha yapcam bakalim ne kadar artacak

Değerin çok iyi çıkmış canım tek gebelik değilmi? Son adet tarihinlr ultrason uyuyomu birde?

evet camım tek gebelik... son adet tarihime göre 9.0 ultrasona göre 8+4 sadece 3 günlük fark oldu. vallahi yinede ben hala tedirginim önceki 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı ama en uzunu 6+3 de kalbi durmuştu.. kontrolum 1 kasımda aklım çıkıyor anlatamam ...

Canım benim arada şuan 5 gün var ama geç döllenme benimki inşallah bişey olmaz korkma deeğerin çok iyi

İlk kan testinde adetin gecikmişmiydi tatlm?
Benimki karışık cnm ben adet olmadim yumurtlama yok dendi sonra söktürücü verildi 6 gün onu kullandim ilac bitti 1 hafta bekledim olmayinca doktora gittim hamile çıktım adet günüm yumurtam çatlamış düşünsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…