- 15 Temmuz 2010
- 273
- 295
- 103
- Konu Sahibi Deryadeniz3
-
İlk ölcumün regli gününden kaç gün sonraydi acabaaIlk beta hcg 680 48 saat sonra 2000 48 saat sonra 6000 idi sonra baktirmadik çok şükür ultrasondan kesemizi ve bebeğimizi gördük
İlk test yaptığınd adetin geçmişmiydi canım ve satla aynımı gidiyosun suan?ilki 3500 48 saat arayla 5500 48 saat arayla 9500 ..2 kat artmadı benimki çok şükür bebeğide gördüm dünde kalp atışlarını duydum 8+3de
Yavrum diğer arkadaşlarıda bilgilendirmek adına satla aynımı gidiyosun şuan ve adet tarihin geçtikten kaç gün sonra test yapmıştın?Ilk beta hcg 680 48 saat sonra 2000 48 saat sonra 6000 idi sonra baktirmadik çok şükür ultrasondan kesemizi ve bebeğimizi gördük
Adetim bir gün geçmişti sancım çok vardı leke felan da gördüm hamile olabilecegimi düşünmüyordum ama bi ihtimal dedim ve kan testi yaptırdımİlk test yaptığınd adetin geçmişmiydi canım ve satla aynımı gidiyosun suan?
Peki şuan sat tarihinlr aynımı canım?Adetim bir gün geçmişti sancım çok vardı leke felan da gördüm hamile olabilecegimi düşünmüyordum ama bi ihtimal dedim ve kan testi yaptırdım
şuan 9 hafta olduk canım benim batla sat karıştı çünkü son batimda düşük yapmıştım doktorum son adet dönemimin bilinmediğini söylüyor .Çok erken öğrenmişsin galiba yavrm. Satla aynımı gidiyo suan ?
benımdeöyle ya3 kere 48 saat arayla yaptırdım ve hiçbirinde katlanarak artmadı ama şimdi şükür sağlıklı bir gebeliğim var şimdi olsa bir defa baktırır bebeği görmeyi beklerdim çünkü drlar bu değere çok bağlı kalıp kafa karıştırıyor bazen.
benımdeöyle yaadetten once 3 gun önce 76 4 gun sonra 360 2 gun sonra 586 cıktı ve doktor saglıklı bı ılerleme degıl dedı moralım bozuldu geldım 4jınekolog aradım hepsı gayet normal dedı aptal kadın (((
off abla bu doktorlar adama düşük yaptırırBiz de diyoruz ama kime anlatabiliyoruz artık rahat ol lütfen ablacım
Ay Allah esirgesin kuzum düşünme öyle şeyleri iyi olacak çok güzel bir bebeğin olacak Allah in izniyle sen bi kalp atışlarını duy ondan sonra başka Aşk tanıyacak misin bakalım Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahoff abla bu doktorlar adama düşük yaptırır
inşallah dahda test yaptırmıcamAy Allah esirgesin kuzum düşünme öyle şeyleri iyi olacak çok güzel bir bebeğin olacak Allah in izniyle sen bi kalp atışlarını duy ondan sonra başka Aşk tanıyacak misin bakalım Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Tatlım adetin geçmişmiydi ilk ölçümlerde? Ve fazla artma yok gayet iyi gidiyosun 2 3 katı artması nıtmal kafama takma lütfen
Adet olmadın dimi hafta olarak zaman öyle yazdın reglden sonra diyincetakmadım canım. çoğul gebelik dediler öyle kafama takıldı :)
reglden 4 gün önce 217
regldn günü 960
regl bitiminden 3 gün sonra 11450
oldu canim
Birde sat tarihinle aynımı gidiyo yavrum ?takmadım canım. çoğul gebelik dediler öyle kafama takıldı :)
reglden 4 gün önce 217
regldn günü 960
regl bitiminden 3 gün sonra 11450
oldu canim
Birde sat tarihinle aynımı gidiyo yavrum ?
Adet olmadın dimi hafta olarak zaman öyle yazdın reglden sonra diyince
Daha yenimi öğrendn tatlım 4 haftalık yazıyo minnak galiba daha?
O kadar ağlayıp üzülmüştüm ki ya o stresle bir şey olsaydı bebeğe.Bence kesinlikle bozmayın moralinizi bunlar da bize ilk bebek tecrübesi oluyorbenımdeöyle yaadetten once 3 gun önce 76 4 gun sonra 360 2 gun sonra 586 cıktı ve doktor saglıklı bı ılerleme degıl dedı moralım bozuldu geldım 4jınekolog aradım hepsı gayet normal dedı aptal kadın (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?