Beta hcg'niz kaç kaç arttı?

Ilk beta hcg 680 48 saat sonra 2000 48 saat sonra 6000 idi sonra baktirmadik çok şükür ultrasondan kesemizi ve bebeğimizi gördük

Ilk beta hcg 680 48 saat sonra 2000 48 saat sonra 6000 idi sonra baktirmadik çok şükür ultrasondan kesemizi ve bebeğimizi gördük
Yavrum diğer arkadaşlarıda bilgilendirmek adına satla aynımı gidiyosun şuan ve adet tarihin geçtikten kaç gün sonra test yapmıştın?

benımdeöyle ya adetten once 3 gun önce 76 4 gun sonra 360 2 gun sonra 586 cıktı ve doktor saglıklı bı ılerleme degıl dedı moralım bozuldu geldım 4jınekolog aradım hepsı gayet normal dedı aptal kadın (((

Biz de diyoruz ama kime anlatabiliyoruz artık rahat ol lütfen ablacım

off abla bu doktorlar adama düşük yaptırır
Ay Allah esirgesin kuzum düşünme öyle şeyleri iyi olacak çok güzel bir bebeğin olacak Allah in izniyle sen bi kalp atışlarını duy ondan sonra başka Aşk tanıyacak misin bakalım Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

inşallah dahda test yaptırmıcam

Tatlım adetin geçmişmiydi ilk ölçümlerde? Ve fazla artma yok gayet iyi gidiyosun 2 3 katı artması nıtmal kafama takma lütfen

takmadım canım. çoğul gebelik dediler öyle kafama takıldı :)
reglden 4 gün önce 217
regldn günü 960
regl bitiminden 3 gün sonra 11450
oldu canim

takmadım canım. çoğul gebelik dediler öyle kafama takıldı :)
reglden 4 gün önce 217
regldn günü 960
regl bitiminden 3 gün sonra 11450
oldu canim
Adet olmadın dimi hafta olarak zaman öyle yazdın reglden sonra diyince

Adet olmadın dimi hafta olarak zaman öyle yazdın reglden sonra diyince

belirttigim tarihlerde hayır regl olmadım hiç. sadece normalde regl görmem zamanı günlerindeki beta değerlerini belirttim sadece yoksa adet görmedim eylül ayında. 7. haftamı dolduruyorum çünkü

O kadar ağlayıp üzülmüştüm ki ya o stresle bir şey olsaydı bebeğe.Bence kesinlikle bozmayın moralinizi bunlar da bize ilk bebek tecrübesi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…