- Konu Sahibi Deryadeniz3
-
Kaç kaç çıktı tatlım değerlerin
Şu an satla aynı mı gidiyorsunuz derken anlamadım tam olarak. 8+0 iken doktor ultrason ile baktığında sat ile uyumlu olduğunu söyledi. Eğer sorunuz bu ise:)Şuan satla aynımı gidiyosun canım
İlk test yaptığınd adetin geçmişmiydi canım ve satla aynımı gidiyosun suan?
Iki hafta önce gittim aynıydı 7+4 dedi yarın tekrar gidecem iki doktora farklı zamanlarda gidiyorum daha önce iki düşük bir erken doğumum var bu hamileliğmi kontrol altında tutmak istiyorumPeki şuan sat tarihinlr aynımı canım?
Yani son adet tarihinlr ultrasondan bakıyolar ya tatlım şuan onunla aynımı gidiyo tarihin?belirttigim tarihlerde hayır regl olmadım hiç. sadece normalde regl görmem zamanı günlerindeki beta değerlerini belirttim sadece yoksa adet görmedim eylül ayında. 7. haftamı dolduruyorum çünkü
Yani son adet tarihinlr uyuma bakıyolarya tatlım son adet tarihine sat diyolar ondan sordum değerler yüksek çıkmış ya üstüne görmede olaniliyor bazenson adet tarihim 21-26 ağustos arası idi. sonra regl olmadım hiç. anlayamadım ama dediğini. aynı giden derken betayı mı kastettin.
Çok iyi çıkmış yavrum senin son adet tarihinlr aynımı gidiyosun suan ? UltrasondaRenkli me 1 hafta kala yapmistim 450 falan cikti 2 gun sonra tekrar yaptim 995
Canım geç döllenmemi oldu sende bendede geç döllenme dediler 5 gün geriden geliyorum19 haziranda yaptırdım adetim 2 gün geçmişti 18.9 çıktı 21haziranda birdaha yaptırdım 76.6 çıktı bir dahada yaptırmadım
Geç döllenme oldu ama bebwk geriden falan gelmiyorCanım geç döllenmemi oldu sende bendede geç döllenme dediler 5 gün geriden geliyorum
Anlamadım yani anlayacagınCanım geç döllenmemi oldu sende bendede geç döllenme dediler 5 gün geriden geliyorum
Yani son adet tarihinlr ultrasondan bakıyolar ya tatlım şuan onunla aynımı gidiyo tarihin?
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımMerhaba benimde oazar öğlen 54 çıktı pazartesi akşam 113 2 gün arayla yani yarin doktor kan istedi cok gec döllenme olanilir dendi ins degerim artar yarin...2 bebegimi kaybettim cok korkuyorum dua edin lutfen artsin saglikli gebelik olur ins
Ins cnm ya dr lar hala inanamiyor nasil çıkıyor bu değerler diye hamile olabileceğime inanilmiyir...bu akşam tekrar kan verecem ins artar bu sefer sağlıklıdırYarın güzel haberlerini bekliyoruz canım
Amin canım insallahIns cnm ya dr lar hala inanamiyor nasil çıkıyor bu değerler diye hamile olabileceğime inanilmiyir...bu akşam tekrar kan verecem ins artar bu sefer sağlıklıdır
Kan testi verdiğinde adetin gecikmişmiydi canım?cumartesi 491 çıktı bugün tekrar gideceğim inş artmıştır
İlk kan testinde adetin gecikmişmiydi tatlm?Merhaba benimde oazar öğlen 54 çıktı pazartesi akşam 113 2 gün arayla yani yarin doktor kan istedi cok gec döllenme olanilir dendi ins degerim artar yarin...2 bebegimi kaybettim cok korkuyorum dua edin lutfen artsin saglikli gebelik olur ins
evet canım 4 gün gecikmişti.ikinci gün idrar testi yapptım silik ikinci çizgi mevcuttuKan testi verdiğinde adetin gecikmişmiydi canım?
Bugün kan testinin sonucunu taz mutlaka inş artma olmuştur sağlıklı kucağına alırsınevet canım 4 gün gecikmişti.ikinci gün idrar testi yapptım silik ikinci çizgi mevcuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?