Beta hcg'niz kaç kaç arttı?

İlk test yaptığınd adetin geçmişmiydi canım ve satla aynımı gidiyosun suan?

9 gün geçmişti ilk yaptırdıgımda satla aynı gitmiyo sata göre 9 hafta ultrasona göre 7+5 bende insülin direnci var pko var ondan geç döllenme dedi doktorum.Adetlerim pek düzenli değildi .

belirttigim tarihlerde hayır regl olmadım hiç. sadece normalde regl görmem zamanı günlerindeki beta değerlerini belirttim sadece yoksa adet görmedim eylül ayında. 7. haftamı dolduruyorum çünkü
Yani son adet tarihinlr ultrasondan bakıyolar ya tatlım şuan onunla aynımı gidiyo tarihin?

son adet tarihim 21-26 ağustos arası idi. sonra regl olmadım hiç. anlayamadım ama dediğini. aynı giden derken betayı mı kastettin.
Yani son adet tarihinlr uyuma bakıyolarya tatlım son adet tarihine sat diyolar ondan sordum değerler yüksek çıkmış ya üstüne görmede olaniliyor bazen

Yani son adet tarihinlr ultrasondan bakıyolar ya tatlım şuan onunla aynımı gidiyo tarihin?

doktor son adet tarihine bakmadı. ultrasondan bakılınca ne kadarlıksa ona göre söylüyorum dedi. ama ultrason ve sat arasındada çok fark yok zaten.

Merhaba benimde oazar öğlen 54 çıktı pazartesi akşam 113 2 gün arayla yani yarin doktor kan istedi cok gec döllenme olanilir dendi ins degerim artar yarin...2 bebegimi kaybettim cok korkuyorum dua edin lutfen artsin saglikli gebelik olur ins

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım

İlk kan testinde adetin gecikmişmiydi tatlm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…