- 10 Kasım 2025
- 12
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi biriste120
-
34 ten sonra kaç arttığı önemli 70 gibi bir değer sağlıklı olacaktır yüksek ihtimalle. Ben 17 ile öğrendim ilk değerin kaç olduğu değil günaşırı artış önemliBeta iki gün önce 34 dü şuan yavaş artıyo dedi doktor sebebi nedır
Genelde %60-100 artması lazım bundan yavaş artıyorsa gelişimde bi problem olabilir bi ihtimal ama olmayadabilir . Düzenli takip edin kan vererek 2 günde birBeta iki gün önce 34 dü şuan yavaş artıyo dedi doktor sebebi nedır
34 ten sonra kaç arttığı önemli 70 gibi bir değer sağlıklı olacaktır yüksek ihtimalle. Ben 17 ile öğrendim ilk değerin kaç olduğu değil günaşırı artış önem
merhaba salı akşam dokuzda kan verdim beta 51 idi, perşembe akşam dokuzda kan verdim 184 çıktı allah korusun dış gebelik kimyasal şimdi bunları çok duuyuyoruz ve korkuyoruz bide bende pcos var ben şimdi kaç haftalığım kaç günlük bilmiyorum34 ten sonra kaç arttığı önemli 70 gibi bir değer sağlıklı olacaktır yüksek ihtimalle. Ben 17 ile öğrendim ilk değerin kaç olduğu değil günaşırı artış önemli
Hafta betaya göre değil sata göre hesaplanır artış güzel sağlıklı gözüküyormerhaba salı akşam dokuzda kan verdim beta 51 idi, perşembe akşam dokuzda kan verdim 184 çıktı allah korusun dış gebelik kimyasal şimdi bunları çok duuyuyoruz ve korkuyoruz bide bende pcos var ben şimdi kaç haftalığım kaç günlük bilmiyorum
6 ekimde son adet görüşüm ancak hemen yumurtlama görmüyorum büyük ihtimal 29 ekim ya da 1 kasımda oluştu bebekHafta betaya göre değil sata göre hesaplanır artış güzel sağlıklı gözüküyor
Kese oluştuğu zaman doktor usg de çıkan ölçümlere göre doğru haftasını belirleyecektir sağlıkla gelsin6 ekimde son adet görüşüm ancak hemen yumurtlama görmüyorum büyük ihtimal 29 ekim ya da 1 kasımda oluştu bebek
MerhabaKese oluştuğu zaman doktor usg de çıkan ölçümlere göre doğru haftasını belirleyecektir sağlıkla gelsin
Benim adetim düzenli yumurtlama günüm belliydi ovulasyon testi yapmıştım. Usg ile birebir uyumluydu basen önde gidiyordu sonraki haftalarda esas olan ölçümlerdekiyle uyumlu olması yani son adet tarihini hatırlamayan biri için yada yumurtlaması geç olduğu tahmin edilen biri içinde ilk kese ölçümü önemli orda hafta belli oluyor sonrasındada uyumlu ilerlemeli büyümesiMerhaba
Sizin ilk 3 ay gebelik ayınızda kese ve crl ölçümleri yakın ilerledi mi yoksa ultrason cihazına göre doktor düzenleme yaptı mı ? Asıl dikkate alınan ilk 3 ayda ultrason cihazı mu oluyor
Benim de ilk başlarda vardı bi fark ama sonra da kapandı öyle büyük farklar çıkmadı zaten 3. Aydan sonra artık bebek çok farklı gelişiyor.Benim adetim düzenli yumurtlama günüm belliydi ovulasyon testi yapmıştım. Usg ile birebir uyumluydu basen önde gidiyordu sonraki haftalarda esas olan ölçümlerdekiyle uyumlu olması yani son adet tarihini hatırlamayan biri için yada yumurtlaması geç olduğu tahmin edilen biri içinde ilk kese ölçümü önemli orda hafta belli oluyor sonrasındada uyumlu ilerlemeli büyümesi
Üç aydan sonrada bir iki haftaya kadar ileri geri olması problem edilmiyorBenim de ilk başlarda vardı bi fark ama sonra da kapandı öyle büyük farklar çıkmadı zaten 3. Aydan sonra artık bebek çok farklı gelişiyor.
Evet evet doktor da aynısını dedi ben 20. Haftayım max 5 gün çıktı fark benim bebek küçük çıktı doktor normal dedi. Fark 2 haftayı geçerse ona göre bakarız dedi. Hele son döngüde son 3 ayda fark 3 haftaya kadar bile çıkıyormuşÜç aydan sonrada bir iki haftaya kadar ileri geri olması problem edilmiyor
Bilmiyorum ben üç haftayı normal bulduklarını duymamıştım neredeyse bir ay oluyor yakın takibe alınıyorlar diye biliyorum okadar fazla olunca. Karın çevresinde gerilik olduğunda zayıf bir bebek oluyor genelde artık her değerlendirme ac bp gibi gibi ayrı ayrı bakılıyor kafa karın boy olarakEvet evet doktor da aynısını dedi ben 20. Haftayım max 5 gün çıktı fark benim bebek küçük çıktı doktor normal dedi. Fark 2 haftayı geçerse ona göre bakarız dedi. Hele son döngüde son 3 ayda fark 3 haftaya kadar bile çıkıyormuş
Dün bir kızçeyle konuştum o ultrason görüntüsünü atmıştı 35. Haftaydı sanırım ama ultrasın da vardı o fark normal dedi. Doğurmuş şükür sağlıkla , bende o ac bp değerlerine baya bakıyorum da bakalım ileriki haftalarda ne göstericek şimdilik güzel gidiyor şükürler olsunBilmiyorum ben üç haftayı normal bulduklarını duymamıştım neredeyse bir ay oluyor yakın takibe alınıyorlar diye biliyorum okadar fazla olunca. Karın çevresinde gerilik olduğunda zayıf bir bebek oluyor genelde artık her değerlendirme ac bp gibi gibi ayrı ayrı bakılıyor kafa karın boy olarak
Maşallah tabiki olabilir sağlıkla doğanda ama dediğim gibi anne babada zayıf doğduysa falan bebekte minyon zayıf olabiliyor ozaman referansa göre geri gibi çıkıyor. Ben çok takıntılıydım bi ara üç gün kadar karın çevresi küçük çıkmıştı on gün kaju muz yumurta fındık vs ile beslendim sonraki kontrolde dört gün kadar ileri çıkmıştı:)Dün bir kızçeyle konuştum o ultrason görüntüsünü atmıştı 35. Haftaydı sanırım ama ultrasın da vardı o fark normal dedi. Doğurmuş şükür sağlıkla , bende o ac bp değerlerine baya bakıyorum da bakalım ileriki haftalarda ne göstericek şimdilik güzel gidiyor şükürler olsun
Ahahahhahahah bende öyle ya takıntılıyım çok 3-5 güne değilde fazlasına acayip takılıyorum benim bebekte küçük çıkıyor kızlar muz falan ye dediler bakalım bu ay biraz muz kuruyemiş falan yiyeyimMaşallah tabiki olabilir sağlıkla doğanda ama dediğim gibi anne babada zayıf doğduysa falan bebekte minyon zayıf olabiliyor ozaman referansa göre geri gibi çıkıyor. Ben çok takıntılıydım bi ara üç gün kadar karın çevresi küçük çıkmıştı on gün kaju muz yumurta fındık vs ile beslendim sonraki kontrolde dört gün kadar ileri çıkmıştı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?