- 1 Aralık 2022
- 1.371
- 612
- 53
- 29
- Konu Sahibi biriste120
-
Ay siz doğurdunuz sanırım şeyi de sorayım zamanında mı oldu doğum kaç haftalık doğduMaşallah tabiki olabilir sağlıkla doğanda ama dediğim gibi anne babada zayıf doğduysa falan bebekte minyon zayıf olabiliyor ozaman referansa göre geri gibi çıkıyor. Ben çok takıntılıydım bi ara üç gün kadar karın çevresi küçük çıkmıştı on gün kaju muz yumurta fındık vs ile beslendim sonraki kontrolde dört gün kadar ileri çıkmıştı:)
Benim pıhtılaşmam var oğlumdan önce 4 kaybım var o yüzden 36 da kan sulandırıcıyı kesmek zorunda kaldık en çok kilo alacağı son haftalarda alamadı tabiki o yüzden direkt 38 de sezaryen oldumAy siz doğurdunuz sanırım şeyi de sorayım zamanında mı oldu doğum kaç haftalık doğdu
Benim de 38 de inşallah sezeryan olcak. Daha erken gelmesin inşallahta ..Benim pıhtılaşmam var oğlumdan önce 4 kaybım var o yüzden 36 da kan sulandırıcıyı kesmek zorunda kaldık en çok kilo alacağı son haftalarda alamadı tabiki o yüzden direkt 38 de sezaryen oldum
Rica ederim. Amin cümlemizin evlarına inşallahBenim de 38 de inşallah sezeryan olcak. Daha erken gelmesin inşallahta ..
Allah oğlunuza uzun ömürler versin
Teşekkür ederim cevaplar için
Ayy Allah razı olsun çok sağ ol moral oldu bana daRica ederim. Amin cümlemizin evlarına inşallahsizde sağlıkla vaktinde kucağınıza alın. Beslenmenize dikkat ederseniz gerilik yaşayacağınızı sanmıyorum genelde gelişim gerilikleri 27 haftadan sonra belli oluyor pozitif düşünün sağlıklı beslenin şuan için üç beş gün çok normal
Senden de Allah razı olsunAyy Allah razı olsun çok sağ ol moral oldu bana da
Dikkat etmeye çalışıyorum inşallah daha da dikkat ederim azıcık tombikleşsin
Benim de ilk olcak inşallah , kızım olcak Allah’ın izniyleSenden de Allah razı olsunsağlıklı kolay geçsin doğumda cinsiyeti ney sahi
benim normalde sat 9 eylül , ama döngüm 36 gün ve pcos vardı. doktor en son pazartesi gittiğimde sat'ı 19 eylüle çekti ve gerçek haftamı söyledi ve normal olduğunu belirttiAhahahhahahah bende öyle ya takıntılıyım çok 3-5 güne değilde fazlasına acayip takılıyorum benim bebekte küçük çıkıyor kızlar muz falan ye dediler bakalım bu ay biraz muz kuruyemiş falan yiyeyim
Aaa işte bak , ultrason o haftayı gösteriyor ama seninkinde muhtemelen döngüden dolayı bi fark vardı doktorların iyi olması çok önemki bu konuda , ben geçen eşime ultrason cihazına güvenebilir miyiz dedim o da diyor doktora güvenmemeni anlarım da cihaza güven bari diyor sjsjjsjsjd panik oldum iyicebenim normalde sat 9 eylül , ama döngüm 36 gün ve pcos vardı. doktor en son pazartesi gittiğimde sat'ı 19 eylüle çekti ve gerçek haftamı söyledi ve normal olduğunu belirtti
evet doktorumda zaten öyle söyledi. döngün uzun olduğu için fark olucaktır diye normal 28 günlük döngüye sahip değil çoğumuz o yüzden farklar normal. ama her ihtimale karşı beni 2 hafta sonraya bir daha çağırdı büyümesi ölçümler düzgün mü diyeAaa işte bak , ultrason o haftayı gösteriyor ama seninkinde muhtemelen döngüden dolayı bi fark vardı doktorların iyi olması çok önemki bu konuda , ben geçen eşime ultrason cihazına güvenebilir miyiz dedim o da diyor doktora güvenmemeni anlarım da cihaza güven bari diyor sjsjjsjsjd panik oldum iyice
Ben şükürler olsun 20.haftadayımevet doktorumda zaten öyle söyledi. döngün uzun olduğu için fark olucaktır diye normal 28 günlük döngüye sahip değil çoğumuz o yüzden farklar normal. ama her ihtimale karşı beni 2 hafta sonraya bir daha çağırdı büyümesi ölçümler düzgün mü diyeşuan kaç haftalıksınız
8+0'dayıızBen şükürler olsun 20.haftadayım
Siiizz ??
Oy maşallah Haziran anneciği mi olcaksın inşallah8+0'dayıız
Emin olun dığumdan sonrasda hamilelikten az stesli değil sütüm azdı mama verdim diye çılgınlar gibi ağladım manyaklıkBenim de ilk olcak inşallah , kızım olcak Allah’ın izniyle
Valla dogmadan bu kadar panik oluyorsak dogduktan sonra merak ediyorum
Ahhahahahah offf tahmin edebiliyorum yaEmin olun dığumdan sonrasda hamilelikten az stesli değil sütüm azdı mama verdim diye çılgınlar gibi ağladım manyaklık
İlk bebek çok acemilik tavsiyem her anın tadını çıkar, mümkünse annen olsun yanında bu süreçte kayınvalide olunca savaşlar çıkabiliyor lohusalık diye bişey gerçekten var o psikoloji değişik. Mis kokulu günler var önünde Allahın izniyle sağlıkla huzurla geçsinAhhahahahah offf tahmin edebiliyorum ya
Olsun bi sağlıkla gelsinler de ..
Evet evet şimdi bile annem var benim yanımda dpgumda da inşallah annem gelcek kayınvalide dont ahahahhaa ayyy çok teşekkür ederim günüm güzelleşti son cümlenleİlk bebek çok acemilik tavsiyem her anın tadını çıkar, mümkünse annen olsun yanında bu süreçte kayınvalide olunca savaşlar çıkabiliyor lohusalık diye bişey gerçekten var o psikoloji değişik. Mis kokulu günler var önünde Allahın izniyle sağlıkla huzurla geçsin
Nezaman aklına bişey takılırsa buralardayımEvet evet şimdi bile annem var benim yanımda dpgumda da inşallah annem gelcek kayınvalide dont ahahahhaa ayyy çok teşekkür ederim günüm güzelleşti son cümlenle
Ayyy sorarım valla , Allah razı olsunNezaman aklına bişey takılırsa buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?