- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi selaammmcanlar321
-
merhaba 4 haftalık hamileyim ben adetime dört gün varken öğrendim betam 33 dü iki gün sonra 99 oldu doktor bir daha kan testi yaptırma haftaya gel dedi sizce yine de yaptırmalımıyım merak ediyorum
Ben 3 kere verdim emin olmak için ama doktorum bana da bi kere daha bakalım sonra direkt kese için gelirsin demişti ben heyecandan vermiştimmerhaba 4 haftalık hamileyim ben adetime dört gün varken öğrendim betam 33 dü iki gün sonra 99 oldu doktor bir daha kan testi yaptırma haftaya gel dedi sizce yine de yaptırmalımıyım merak ediyorum
Sanırkm bende gideceğim fkfmfmBen 3 kere verdim emin olmak için ama doktorum bana da bi kere daha bakalım sonra direkt kese için gelirsin demişti ben heyecandan vermiştim
Ben 3 kere verdim emin olmak için ama doktorum bana da bi kere daha bakalım sonra direkt kese için gelirsin demişti ben heyecandan vermiştim
Test alıp koyulaşmaya baksana ben öyle yaptım perşembeye kadar dayanamayacağım için her gün koyulaşmaya bakıyorum dkcndkckdikinci kandan sonra üç gün geçti o yüzden sanırkm bende yarın gidip vereceğim haftaya keseye kafar beklemek istemiyorum sabırsızım…
Aa mantıklı ben de öyle yaparım ya da bu sabah kan vereceğimTest alıp koyulaşmaya baksana ben öyle yaptım perşembeye kadar dayanamayacağım için her gün koyulaşmaya bakıyorum dkcndkckd
Aa mantıklı ben de öyle yaparım ya da bu sabah kan vereceğim
Evet en azından koyulaştığını görünce içi rahatlıyor insanın, ben yarın gidiyorum doktora inşallah güzel ilerler ikimizinde
ben kan verdim bakalım bekliyorum sizin kaç haftalıkEvet en azından koyulaştığını görünce içi rahatlıyor insanın, ben yarın gidiyorum doktora inşallah güzel ilerler ikimizinde
Son adet tarihine göre 4+2 yarın detaylı olarak öğrenicem :)ben kan verdim bakalım bekliyorum sizin kaç haftalık
Son adet tarihine göre 4+2 yarın detaylı olarak öğrenicem :)
Aaa benim de 4+3 bana detaylı olarak 8inde gel dediSon adet tarihine göre 4+2 yarın detaylı olarak öğrenicem :)
Ben yarın kan vericem beta için bi de keseyi ne zaman göreceğimize bakalım dediAaa benim de 4+3 bana detaylı olarak 8inde gel dedi
bana 8 inde görebiliriz dedi bence seninde o tarihlerde gözükürBen yarın kan vericem beta için bi de keseyi ne zaman göreceğimize bakalım dedi