- 8 Nisan 2021
- 49
- 8
- 36
- 30
- Konu Sahibi kavakyeli66
-
Anladım kuzum dış gebelıkte geldi aklıma
Dilerim hiçbiri değildirde saglıklı ilerler
Dıs gebelikte degerler artip inmiyor mu nasilAnladım kuzum dış gebelıkte geldi aklıma
Dilerim hiçbiri değildirde saglıklı ilerler
Ben ilk gun baska bir ozel hastanede , ikinci gun baska bir ozel hastanede , ucuncu ve 4. Cude saglik ocaginda en sonuncuyu ise ilk verdigim ozel hastanede verdim cok ama cok karisik ilerledi cahil cahil is yaptim hic yapmazdim amaCanım kanaman varmı benim 18.91 den 18.26 ya en sonda 0.01 e düşmüştü kanamam vişne çürüğü renginde ve wc ye gidince su gibi alıyordu parmak kalınlığında ped doluyordu parçalar geliyordu belkide geç döllenme olabilir adet görüyor olabilirsin geçmiş olsun
Kan verdiğiniz yer hep aynı olsa değeriniz belki düzenli artar farklı yerlerde laboratuar değişikliğinde olabiliyor böyleArkadaşlar bir sorum olcak
Adetime 6 gün kala
2 nisanda kan testi verdim 32 cıktı
3 nisanda doktorumun istegi üzerine test verdim 45
5 nisanda test verdim 64
7 nisanda kan verdim 75
8 nisanda yani bugün kan verdim 112 cıktı (adet günüm)
Doktor diyor kimyasal gebelik olabir 2 gün sonra tekrar ver . Şaştım kaldım bu arada verdigim testlerin hepsi baska baska yerlerden
Bana dediki kimyasal geçiriyorsun , bazen hayirlusi budur bazi bebeklerin olmamasi olmasindan daha hayirlidir , bu bebek doğsa bilee engelli olur ,,,;degerin artipta duzensiz olursa da dis gebelik onda islem yapmamiz lazim dedi . Suan ben bebek varmi yok mu dan ziyade dis gebelik mi geciriyorumKimyasalda değerin düşmesi lazım diye biliyorum benim ilk öğrendiğinde 230 civarıydı 6 gün sonra yoğun kanama geldi beta 15 lere düşmüştü..dış gebelik konusunda birşey dedimi doktor ..ben dış gebeligide geçirdim malesef onda değerlerim dusmuyodu ama çok az artış oluyordu yüzde 10 gibi falan...inşallah sağlıklısı ve hayırlısı olur sizin icin
Siz bu surecte progestan kullandiniz miKimyasalda değerin düşmesi lazım diye biliyorum benim ilk öğrendiğinde 230 civarıydı 6 gün sonra yoğun kanama geldi beta 15 lere düşmüştü..dış gebelik konusunda birşey dedimi doktor ..ben dış gebeligide geçirdim malesef onda değerlerim dusmuyodu ama çok az artış oluyordu yüzde 10 gibi falan...inşallah sağlıklısı ve hayırlısı olur sizin icin
Hayır cnm sağlık ocağında kan tahlili yaptırıp öğrenmiştim gebeligimi ..sonrasında muayane için devlet hastanesinden randevu almıştım bir hafta sonrasına ..ama nasip olmadı gitmek muayane gününden iki gün önce kaban başladı acile gittik beta ya baktılar direk kimyasal düşük dediler zatenSiz bu surecte progestan kullandiniz mi
Teşekkür ederimHayır cnm sağlık ocağında kan tahlili yaptırıp öğrenmiştim gebeligimi ..sonrasında muayane için devlet hastanesinden randevu almıştım bir hafta sonrasına ..ama nasip olmadı gitmek muayane gününden iki gün önce kaban başladı acile gittik beta ya baktılar direk kimyasal düşük dediler zaten
Benmkindr ılk başta senın gibi bi artşı oldu 700 lere kadar sonra bi anda 400 lere düştü sonra geri arttı geri düştü o şekilde olduDıs gebelikte degerler artip inmiyor mu nasil
Artışı oluyor , bu arada foruma bugun kaydoldum soru sormak ici. Kydolmak gerekiyormus bira acemisiyim kusura bakmayin
Kan sonucum cikti 154 olmus doktor diyor dis gebelik bu ,, bir ilac yapacagiz meta... li bir sey onunda dusurecegizBenmkindr ılk başta senın gibi bi artşı oldu 700 lere kadar sonra bi anda 400 lere düştü sonra geri arttı geri düştü o şekilde oldu
Sennkinden sürekli artış var ama ıkı katı olarak artmamış kuzum o yüzden
Benim sonucum cikti arkadaslar 154 doktor diyorki dis gebelik igne ile sonlandiracagiz ne yapcam yardimBenmkindr ılk başta senın gibi bi artşı oldu 700 lere kadar sonra bi anda 400 lere düştü sonra geri arttı geri düştü o şekilde oldu
Sennkinden sürekli artış var ama ıkı katı olarak artmamış kuzum o yüzden
Dış gebelik olduğu kesinleştimi yani ultrason da baktımı doktor kese rahim dışında mı görüldüBenim sonucum cikti arkadaslar 154 doktor diyorki dis gebelik igne ile sonlandiracagiz ne yapcam yardim
Edin
Kese gozukmezmis kucuk oldugu icin degerlr ama dedi dis gebelimDış gebelik olduğu kesinleştimi yani ultrason da baktımı doktor kese rahim dışında mı görüldü
Biraz daha beklemeniz tehlikeli mi olur? Belki kese görünür, beta düzelir falan burada neler okuyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz? Doktordan daha 1 hafta süre isteseniz riske mi girmiş olursunuz acaba?Benim sonucum cikti arkadaslar 154 doktor diyorki dis gebelik igne ile sonlandiracagiz ne yapcam yardim
Edin
Belki gec dollenme oldu. Ayrica değer düşmüyor ki artmış hep. Neden acele ediyor doktorunuz. Agriniz kanamaniz yoksa bekleyinBenim sonucum cikti arkadaslar 154 doktor diyorki dis gebelik igne ile sonlandiracagiz ne yapcam yardim
Edin
Canım seni riske atmak istemem ama daha kese bile görülmemiş beklemek zararlı olurmu bilmiyorum. Bnm kesem 4 haftalıkken görüldü. Betaya çok takılmanı tavsiye etmem. Belki saglık lı bir bebektir bunu kimse keseyi görmeden betayla bilemez. Umarım kötü birsey yoktur rabbim yardımcın olsunKese gozukmezmis kucuk oldugu icin degerlr ama dedi dis gebelim
Bnce pazartesi farklı bir doktora daha gidin oda aynı şeyi söylerse iğneyi düşünün derimTüplerimi tikarsa diye galiba bilmem ki pazartesi İslem olcakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?