Gebeliğe Hazırlık Beta sorunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sağlıklı gebelikse ilerliyor zaten bu kadar sık kan vermene gerek yok 4 gün veyahut 1 hafta sonra ver baktır çünkü yapacakları bir şey yok doktorların beta değeri için sadece dış gebelikten dolayı kontrol diyorlar oda 3-4 güne anlaşılmaz gayet düzenli artmış sağlıklı gebeliktir bence tabi kanama gibi sorunlar varsa doktora gidip baktırmasa fayda var

Hiç geç farkedilmedi kiii ben adetime 6 gün vardı hafif kanama geldi test yaptım pozitifti cıktı , o gün kan verdim 32 idi . Ertesi sabah bir baktım bayagı kan var sonra hemen acilde iğne yapıldı
Demekki düşük yapupsun gibi duşunuldu
Acilde farkedememış olabilirler dış gebelık oldugunu
Benımkini detaylı ultrasonla farkettiler
Bide kahve ve vişne çürüpü seklinde kanamam vardı
Dğerimde yukseldıkten sonra bi anda düşünce anlaşıldı bu durum

B

bugün degerim 154 cıktı iki katı hiç olmamıs

Değerler düzgün bu kadar vermeye ne gerek var anlamadım ya. Bekleyin bir hafta bence. Kimyasal gebelik ihtimali herkes için var ama bu kadar erken sürekli test yapmak gereksiz.
Kimyasalsa da bekleyip görüceksin.

Ultrasyon baktı kese falan gözükmüyor hiç dedi detaylı baktı 4-5 gun once

Ultrasyon baktı kese falan gözükmüyor hiç dedi detaylı baktı 4-5 gun once
Normal ultrasonda görünmüyor
Detaylı ultrasonda tüpler gorunuyor o şekilde bakınca kesenin nereye yerleştiğini görebiliyorlar
İşte seni düşük yapıyosun dıye tahmın edip o tedavılerı uyguladıkları için anlayamamışlar

Sizin bir iğnede sıfırlandı mı peki

Benim degerim ilk öğrendigimde 32 sonra 45 sonra 64 sonra 111 sonra 153 ikiser gun ara ile..bebeginiz oldu mu
Benim de aynı değerlerdi dış gebelik dedi doktor başka bir doktora gittim o da aynısını söyledi .iki tane iğne yaptılar iğneden iki gün sonra adetten biraz daha yoğun bir kanama başladı sonraları kanama azaldı ama bir aya yakın sürdü .her hafta kan verdim değer 40 günde sıfırlandı.6 ay bekledik Geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay da hamileyim bakalım yeni öğrendim

Hayirli olsun canim benim ,, saglikla sihhatle gelsin bebegim bende biran once huzura ererim
İnsallah önümüz ramazan bu kanama oruc tutmama enge olur mu acaba özur mü kabul edilir ki

Korunmayi biraktiginiz ay hemen oldu mu o zaman

Korunmayi biraktiginiz ay hemen oldu mu o zaman
Bir ay olmadı ikinci ay oldu ben de çok korkmuştum ama sen doktorlara güven dış gebelik ilerlerse tüplerde patlayabiliyor zarar verebilir o yüzden doktorlar da bekleyip riske atmak istemiyorlar benim değerim 257 ilken iki adet 50 mg iğne yaptı sonrasında her hafta düştüğünü gördük erken fark edilirse tüplerinde tahribat yapmaz rahat ol bir de rahim filmi çektirmeden tekrar deneme çocuk istediğiniz ay rahim filmi çektirin önceden çektirmeyin

Teşekkür ederim
İnsaalah pazartesi netlesir durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…