- 8 Nisan 2021
- 49
- 8
- 36
- 30
- Konu Sahibi kavakyeli66
-
Benim adetimden 6 gun once hafif knanam olmustu progestan verdi onu kullanıyorum , ama iste son deger doktoru az umutlandırdi ama ayni zamanda da diyorki kimyasalCanım değerim bir önceki değerin iki katı olarak artmamış
Büyük ihtimal ya kimyasal ya da başka bir durum var
Kanaman oldu mu
Derler canım bana dr ilk kimyasal gebelik gibi görünüyor değilse dış gebelik olabilir dedi ama kimyasal gebelik geçirdim amin olamadı oda senin dr gibiBenim adetimden 6 gun once hafif knanam olmustu progestan verdi onu kullanıyorum , ama iste son deger doktoru az umutlandırdi ama ayni zamanda da diyorki kimyasal
Yarin 11 de verecegim , adetten oncede betanin 2 kati mi artmasi gerekiyor . Adetim geceli bir gun oldu ama kanamam gelmediÖnce ayni yerde 48 saat arayla verin bence kimyasal demeden. Labaratuvar çok farkediyor çünkü.
Beta her zaman 2 kat artmalı. Bugün verdiğiniz yerde mi vereceksiniz peki?Yarin 11 de verecegim , adetten oncede betanin 2 kati mi artmasi gerekiyor . Adetim geceli bir gun oldu ama kanamam gelmedi
Derler canım bana dr ilk kimyasal gebelik gibi görünüyor değilse dış gebelik olabilir dedi ama kimyasal gebelik geçirdim amin olamadı oda senin dr
Dun vermiştim ozel bir hastanede yarinda ayni yerde ve ayni saatte verecegim , saglik ocagindaki onceki testin ikisi acaba yanilma orada mi bilemedikBeta her zaman 2 kat artmalı. Bugün verdiğiniz yerde mi vereceksiniz peki?
Ama azda olsa bir artis var orada sastim kaldimDerler canım bana dr ilk kimyasal gebelik gibi görünüyor değilse dış gebelik olabilir dedi ama kimyasal gebelik geçirdim amin olamadı oda senin dr gibi
Olabilir ya. Ayni yerde kan verilmeden bence kötü düşünmemeli.Dun vermiştim ozel bir hastanede yarinda ayni yerde ve ayni saatte verecegim , saglik ocagindaki onceki testin ikisi acaba yanilma orada mi bilemedik
Teşekkür ederim bu arada benimOlabilir ya. Ayni yerde kan verilmeden bence kötü düşünmemeli.
Rica ederim. Hayırla ilerler inşallah.Teşekkür ederim bu arada benim
İkinci bebegim ilkinde biyle seylerle hic karsilsmamistim insan basina gelince sasiriyor
Korktugum sey dis gebelikte kürtaj oluyormusun falan tupler gidiyormus falan iki gundur forumlardan cikamiyorum korkulu ruyam oldu rabbim buyuk eger sagliksizsa dogmamasi daha hayirli ise kimyasal olsun isterimOlabilir ya. Ayni yerde kan verilmeden bence kötü düşünmemeli.
Anladım kuzum dış gebelıkte geldi aklımaBenim adetimden 6 gun once hafif knanam olmustu progestan verdi onu kullanıyorum , ama iste son deger doktoru az umutlandırdi ama ayni zamanda da diyorki kimyasal
Korkma hiç düşmemiş dış gebelikte düşüp yükselme de yapıyo galiba.Korktugum sey dis gebelikte kürtaj oluyormusun falan tupler gidiyormus falan iki gundur forumlardan cikamiyorum korkulu ruyam oldu rabbim buyuk eger sagliksizsa dogmamasi daha hayirli ise kimyasal olsun isterim
Hayirlisi olsun insallah cok sagolun arkadaslar pek umutlu degilim ama genede rabbim büyük yarin belli olucak napalimKorkma hiç düşmemiş dış gebelikte düşüp yükselme de yapıyo galiba.
Canım kanaman varmı benim 18.91 den 18.26 ya en sonda 0.01 e düşmüştü kanamam vişne çürüğü renginde ve wc ye gidince su gibi alıyordu parmak kalınlığında ped doluyordu parçalar geliyordu belkide geç döllenme olabilir adet görüyor olabilirsin geçmiş olsunAma azda olsa bir artis var orada sastim kaldim
Benim kananam 7 gun önce azicik geldi sonra kesildi sari akintiya döndü , suan adet günüm gecti ama kanama falan yok dun adet günümdu belimde bir agri vardi dedim adet olacagim kesin ama bir sey olmadi . Acaba progestani alttan yap dedi doktor o mu adet olmami engelliyor ?Canım kanaman varmı benim 18.91 den 18.26 ya en sonda 0.01 e düşmüştü kanamam vişne çürüğü renginde ve wc ye gidince su gibi alıyordu parmak kalınlığında ped doluyordu parçalar geliyordu belkide geç döllenme olabilir adet görüyor olabilirsin geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?