Gebeliğe Hazırlık Beta sorunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetim gecikeli bugun 2 gun oldu

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bence önce doktorunu değiştirmelisin. Benim bildiğim kese vs görünmeden progesteron falan verilmemesi lazım ki sağlıklı artan bir hcgde yokken. Büyük ihtimal kimyasal yaşıyorsun ama progesteron kanamanın başlamasını engellemiş. Bence ilacı bıraktın zaten birkaç gün bekle kanaman başlamazsa başka bir doktora git. Dış gebelik deseler bile daha çok çok küçük bir değerdesin 1500 üstü hcg olduktan sonra risk başlıyor dedi bana doktorum ki benim 4161di en yüksek hali ve çok şükür tüpüm falan zarar görmedi iğne ile düştü.

Pazartesi tekrar test ver dedi eger dusmezse igne yapalim dedi ,,, ilaci bu sabah kullanmıştım alttan ama sonuctan sonra biraktim aksam kullanmayacagim insallah kanamam baslar ,,, acaba kanananin baslamasi baslamasi icin bir seyler yapmam lazim mi dis gebelik olsun istemiyorum kimyasal olsa keske (((

Sonrasi ? Sonrasina ne zaman acaba bebegim olur ne kadar beklemem lazim bazi yerler 3 bazi yetler 5 yaziyo
Canm genelde 3-6 ay arası dinlenmenız gerekıyor rahmın kendını toparlaması ve ığnenın etkisinin geçmesi için
Bana yaşımdan dolayı 6 ay bekle dedi doktor yaşın gençse sende 6 ay beklemelisin
Ben yaklaşık 1,5 yıl önce yaşadım bu olayı.
Sonrasında daha gebe kalamadım
Sorun olmamasına ragmen
Belki tekrar rahım filmi çektirmem gerekebilir

Kuzum kanama olması ya da olmaması dış gebelıgı gerçekleşmemes anlamına gelmiyor
Kanaman olsa da dış gebelık değişmiyor maalesef
Çünkü senın kesen rahmıne yerleşemeş tüpe yerleşmiş
Aynı bendeki gibi
Bunun normal gebelıge ya da kımyasala donme olasılıgı yok maalesef
Kesenin tüpüne zarar vermemesi için bu iğneyi yapmaları gerekıyor
Aksi halde kese orda buyumeye devam edip tüpüne zarar verebilir
Bu da iç kanamaya kadar gider
Zor bir durum ama artık olan olmuş bu yüzden iğneni mutlaka ol
Korkma herhangi bir acı hissetmezsin
Sonraki sürecte Ufak seyler olur gaz sancısı gibi sancılar
Onun dışında birsey olmuyo genelde yanı bende olmadı

25 yasındayım bana ultrasonda o gün demiştiki rahimde kanama yok bir sıkıntı gözükmüyor dedi
Bu benim ikinci bebeğim diğer kızım 1,5 yaşında rabbim bağışlasın ... onda hiç böyle sşeyler yasamamıştım , dış gebelik belirtilerine bakıyorum coğu yok enfeksyiyon olabilir diyor ama öyle bir seyde yaşamadım normal doğum yapmıştım üstünden vok ta geçmiş sayılmaz ama anlam veremedik

Ama degerlerim az az artıyor daha yükselmedi ya bir de progestan cidden düşük yapmamı engellemiiş olanilir mi ? İkinci gün kıpkırmızı peçetw dolusu kan gelmişti , iki tane düşük ignesi vuruldum bide progestan ,, acaba bunlar mı engelledi düşmesini

Allah bagıslasın çocugunu
Bende senin yşlarındayım
Tüplerde sorun oldugu zamanda bu durum olabiliyor
Rahım filmi çektirdin mi öbcesinde

Progestan bana da vermışlerdi en başta anlamadılar dış gebelık oldugunu degerım arttıgı için
O yüzden fitil olarka progestan kullandım
O da büyük ihtimalle daha çok tutunmasını sagladı kesenin
Seninde buyuk ihtimal o yüzden oldu
Ama neden düşük iğnesi falan da yaptılar
Geç farkedıldı sanırım

Hiç geç farkedilmedi kiii ben adetime 6 gün vardı hafif kanama geldi test yaptım pozitifti cıktı , o gün kan verdim 32 idi . Ertesi sabah bir baktım bayagı kan var sonra hemen acilde iğne yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…