Var tabi. Kan vermelisinHerkeze merhaba burayi takip ediyorum bir suredir cok guzel bilgiler yer aliyor bnim testimede bakabilirmisiniz acaba bata 2gun kala yaptim silik cikti ama sizce varmi hamilelik
Benimde böyle idi kan verdim hamileyim. Kan ver canimHerkeze merhaba burayi takip ediyorum bir suredir cok guzel bilgiler yer aliyor bnim testimede bakabilirmisiniz acaba bata 2gun kala yaptim silik cikti ama sizce varmi hamilelik
Merhaba böyle silik çizgi varken kan testinizde beta kaç çıktı acaba?Benimde böyle idi kan verdim hamileyim. Kan ver canim
Adet gecikmismiydi peki sizin bnim 2 gun varBenimde böyle idi kan verdim hamileyim. Kan ver canim
48 çıktı canımMerhaba böyle silik çizgi varken kan testinizde beta kaç çıktı acaba?
Yok canım adetten bir hafta önce öğrendim. Erken öğrendim ben. Ama emin olmak için tam adet günü de test yaptım baya koyu idiAdet gecikmismiydi peki sizin bnim 2 gun var
Sizinki net olmus ne guzel bende acabada kaldim cumartesi adet gunum pazar tekrarliycam bende insllh net gorurum cizgiyiYok canım adetten bir hafta önce öğrendim. Erken öğrendim ben. Ama emin olmak için tam adet günü de test yaptım baya koyu idi
Tekrarla canım . Ben üç kez yaptım hepsinde çıktı. Emin oldum yani o şekilde sende tekrar yap sonra çıkarsa direk kan verSizinki net olmus ne guzel bende acabada kaldim cumartesi adet gunum pazar tekrarliycam bende insllh net gorurum cizgiyi
Tamm canim haber vericem insllh guzel haberle gelirim tbiTekrarla canım . Ben üç kez yaptım hepsinde çıktı. Emin oldum yani o şekilde sende tekrar yap sonra çıkarsa direk kan ver
İnşaallah canım dua ederim yazarsın burayaTamm canim haber vericem insllh guzel haberle gelirim tbi
Bence git direk varsa kanda çıkar. Ben böyle iken gittim çıktı gebelikBugün bat günüm testimi tekrarladim birax daga koyulasti sanki ama ne zaman doktora gitmeliyim acaba
Canim nasilsinBenimde böyle idi kan verdim hamileyim. Kan ver canim
İyiyim şükür. Sen nasılsın canım . Benim de ilk 48 di iki gün sonra yine verdim 244 çıktı canım. İnşallah keseyi ve bebeği görürsün canım . Ben 4. Haftamda keseyi gördüm. Kalp atışı için erken dedi doktor bende onu bekliyorum. Artar değerin hiç canıni sıkma dinlen bol bol. Su iç. Sabret bende sabırla bekliyorum.Canim nasilsin2 gun gecikmede 48 cikti beta degerim 1 ekime randevu aldim ultrason icin ama vakit gecmiyor
Kuzucumm yanlis yazmisim 48 degil 480 cikti beta degeri kisiye gore degisen birsey sanirim pazartesi verdim kan bir daga vermedim ya bana hep kese gorunmez acele etme dediler hatta 2 hafta sonra git dediler ben 1 ekime uzattim randevuyu biraz endiseliyim deger artiyormu kese gorebilicekmiyim diye acaba erkenemi alsam randevuyu bilemiyorum yani insllh saglikli bi gebeliktir tabi etrafdan cok kimyasal dis gbelik fln duyunca ben biraz endiselendimİyiyim şükür. Sen nasılsın canım . Benim de ilk 48 di iki gün sonra yine verdim 244 çıktı canım. İnşallah keseyi ve bebeği görürsün canım . Ben 4. Haftamda keseyi gördüm. Kalp atışı için erken dedi doktor bende onu bekliyorum. Artar değerin hiç canıni sıkma dinlen bol bol. Su iç. Sabret bende sabırla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?