Kimseyi dinleme canım millet korkutur zaten. Bana da böyle farklı gebelik iması eden oldu. Ben de hiç takmadım. Doktora gittim kese gayet iyi değer de iyi dedi. Stres olma sen. Ben 4. Haftada gitmiştim doktora. Ben meraktan öğrenir öğrenmez gittim. Sandım ki kalp atışını duyacağım. Doktor daha küçük 7 veya 8 haftalık olunca gel dedi. Dua et sadece. Bir de dinlen. Gidip gitmemek sana kalmış canım gitme derim geç olur, git derim erken olur. Merak ediyorsan keseyi falan istersen baktır. Hastane yakınsa baktır istersen tabi sana kalmış canım. Kese de herkeste farklı haftada gözüküyor. Benimki tam 4 hafta dört günlük tü kese gözüktü. Doktor korkma iyi dedi rahatlattı beni. Sende korkma. Hatta stres olma bebeğe geçmesin stres. Mutlu ol. Rabbim yüzünü güldürsün.Kuzucumm yanlis yazmisim 48 degil 480 cikti beta degeri kisiye gore degisen birsey sanirim pazartesi verdim kan bir daga vermedim ya bana hep kese gorunmez acele etme dediler hatta 2 hafta sonra git dediler ben 1 ekime uzattim randevuyu biraz endiseliyim deger artiyormu kese gorebilicekmiyim diye acaba erkenemi alsam randevuyu bilemiyorum yani insllh saglikli bi gebeliktir tabi etrafdan cok kimyasal dis gbelik fln duyunca ben biraz endiselendim
Canim okadar iyi geliyorki aslinda burdanda paylasip ayni durumda oldgumuz kisiler ile grusmek ben en iyisi randevumu degistirmiyim 1 ekim yani 5 hafta 5 gunluk nerdeyse 6 hafta olucak insllh gittigim tarih rabbim saglikli buyumesini gelisiminide gostersin tabiki sanada banada bu arada benim cok sukur bi sikintim yok kusma gohus agrisi falan ara ara cok hafif kasil oda cok hafif oluyo senin nasilKimseyi dinleme canım millet korkutur zaten. Bana da böyle farklı gebelik iması eden oldu. Ben de hiç takmadım. Doktora gittim kese gayet iyi değer de iyi dedi. Stres olma sen. Ben 4. Haftada gitmiştim doktora. Ben meraktan öğrenir öğrenmez gittim. Sandım ki kalp atışını duyacağım. Doktor daha küçük 7 veya 8 haftalık olunca gel dedi. Dua et sadece. Bir de dinlen. Gidip gitmemek sana kalmış canım gitme derim geç olur, git derim erken olur. Merak ediyorsan keseyi falan istersen baktır. Hastane yakınsa baktır istersen tabi sana kalmış canım. Kese de herkeste farklı haftada gözüküyor. Benimki tam 4 hafta dört günlük tü kese gözüktü. Doktor korkma iyi dedi rahatlattı beni. Sende korkma. Hatta stres olma bebeğe geçmesin stres. Mutlu ol. Rabbim yüzünü güldürsün.
Ne kadar geç giderken okadar iyi hem bebeği görmüş olursun hem kalp atışını. Benim ikinci gebelikte 6 haftada gittim kese vardı ama bebek yoktu bir buvuk hafta sonra gel bakalım dediler öle gidince bebekle kalp atışını görmüştük ben geç gördüm yaniCanim okadar iyi geliyorki aslinda burdanda paylasip ayni durumda oldgumuz kisiler ile grusmek ben en iyisi randevumu degistirmiyim 1 ekim yani 5 hafta 5 gunluk nerdeyse 6 hafta olucak insllh gittigim tarih rabbim saglikli buyumesini gelisiminide gostersin tabiki sanada banada bu arada benim cok sukur bi sikintim yok kusma gohus agrisi falan ara ara cok hafif kasil oda cok hafif oluyo senin nasil
Benimde ayni boyleydi canim. Bata iki kala ve bat gunu. Hcg 89 cikmisti. Kan ver kesinlessin. Hayirli olsun saglicakla al kucaginaBugün bat günüm testimi tekrarladim birax daga koyulasti sanki ama ne zaman doktora gitmeliyim acaba
Benim sadece sabahları mide bulantısı oluyor canım . Bir de sık idrara çıkma ve uyku hali de çok oluyor. Ogleden sonra çok rahat oluyorum ama. Seninle aynıyız canım öyleyse benim şuan tam 5 hafta 5 günlük. Her zaman yazabilirsinCanim okadar iyi geliyorki aslinda burdanda paylasip ayni durumda oldgumuz kisiler ile grusmek ben en iyisi randevumu degistirmiyim 1 ekim yani 5 hafta 5 gunluk nerdeyse 6 hafta olucak insllh gittigim tarih rabbim saglikli buyumesini gelisiminide gostersin tabiki sanada banada bu arada benim cok sukur bi sikintim yok kusma gohus agrisi falan ara ara cok hafif kasil oda cok hafif oluyo senin nasil
Tabi bu surecte sabretmek zor olmustur senin icinde suan bndedr oyle insllh gidince gosterir kendini herkezin dollnme zamni bir degil tbi sen kac haftliksin suanNe kadar geç giderken okadar iyi hem bebeği görmüş olursun hem kalp atışını. Benim ikinci gebelikte 6 haftada gittim kese vardı ama bebek yoktu bir buvuk hafta sonra gel bakalım dediler öle gidince bebekle kalp atışını görmüştük ben geç gördüm yani
Canim aynn oyle yaptim 2 gun gecikme de pazartedi yani kan verdim 480 cikti beta ama bidaga kan icin gitmedim haftaya cuma randevu aldim kese icin nasipse insllh anca ozamn rahtlarim birazBenimde ayni boyleydi canim. Bata iki kala ve bat gunu. Hcg 89 cikmisti. Kan ver kesinlessin. Hayirli olsun saglicakla al kucagina
Benim suan 4.4 1 hafta var aramizda mide bulntim fln yok suan baklim neler yasiycaz rabbim saglikli gelisimle kucagima almayi nasip etdin insllhBenim sadece sabahları mide bulantısı oluyor canım . Bir de sık idrara çıkma ve uyku hali de çok oluyor. Ogleden sonra çok rahat oluyorum ama. Seninle aynıyız canım öyleyse benim şuan tam 5 hafta 5 günlük. Her zaman yazabilirsin
5+4 yada 6 haftalık bakalmTabi bu surecte sabretmek zor olmustur senin icinde suan bndedr oyle insllh gidince gosterir kendini herkezin dollnme zamni bir degil tbi sen kac haftliksin suan
Canim benim calisiyorum ben sen yazinca bi sansimi deniyim dedim ama uzin alamadim olsun insllh saglikli ilerler benim doktor randevum 6 haftada zaten nasip artik ozamn gorurum inslh hem icim rahatlar suan tabi gidisat ne bilmefigim icin biraz endisem var kendimi oyalamaya calisiyorum hepSağlık ocağı yakınsa gidebiliyorsanız gidin kan verin tekrar. Sağlıklı gebelik olup olmadığını bu şekilde anlarsınız. Benim ilk beta değerim 73 idi 1 hafta sonra tekrar kan verdim beta 1764 çıktı 1 hafta daha bekleyip doktora öyle gittim 6+3 imiş kalp atışını duyduk. Doktora gitmek için acele etmeyin bence çünkü doktorlar keseyi geçtim kalp atışını duymadan kesin konuşmuyor hatta bazen insanı strese sokuyorlar. Kanamanız lekelenmeniz yoksa gebelikte en azından 6,5-7 haftalık olmayı bekleyin tabi bu benim görüşüm isterseniz erken gidin. Bu arada gebeliğin ilk döneminde beta değerinin ilk kaç çıktığı değil 2 günde 1 değerin iki katına artması önemli olan
İlk zamanlar öyle oluyor hele ki erken öğrenince beklemesi çok zor oluyor. Ben nasıl olduysa bekledim. Doktor randevun 6 ya denk geliyorsa iyi kese gözükür muhtemelen canım. Sağlıkla ilerlesin inşallahCanim benim calisiyorum ben sen yazinca bi sansimi deniyim dedim ama uzin alamadim olsun insllh saglikli ilerler benim doktor randevum 6 haftada zaten nasip artik ozamn gorurum inslh hem icim rahatlar suan tabi gidisat ne bilmefigim icin biraz endisem var kendimi oyalamaya calisiyorum hep
5+5 gune denk geliyor 6 sayilir insllh goruruzİlk zamanlar öyle oluyor hele ki erken öğrenince beklemesi çok zor oluyor. Ben nasıl olduysa bekledim. Doktor randevun 6 ya denk geliyorsa iyi kese gözükür muhtemelen canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim sürpriz oldu canım aslında5+5 gune denk geliyor 6 sayilir insllh goruruzsenin nasil oldu canim nadil ogrendin
Gercekten supriz olmus senin masallhBenim sürpriz oldu canım aslındaDoğum kontrol hapı kullanıyordum çocuk düşünüyorduk 3 ay normal yollarla korunuruz dedik sonra maddi açıdan biraz sıkıntı oldu sadece 1 ay hapı kullanmayı bıraktım sonra tekrar başladım korur nasılsa diyerek ilişkiye girdik ama korumadı adet günümde kesin hamileyim dedim içimden geldi kaset test aldım yaptım negatif aradan 10 gün geçti hala olmadım normalde ist yaşıyorum Tekirdağa gitmiştik yazlığa bayram tatili vardı erken gebelik testi aldık eşimle ertesi gün ilk idrarla yaptım silik çizgi çıktı biz tabi şok aynı gün özelde kan verdim beta 73 çıktı işte
Edelim tabiki canım benim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahGercekten supriz olmus senin masallhrabbim saglicakla kucagimizada almayi nasip etsin insllh bende 2.5 yildir evliyim son 2 ay cocuk icin karar verdik bende gecen ay degisik bir surec gecirdim hep agrilarim oldu normlde adette agrim cok nadir olur olunca hmn kesilir bu sefer oyle olmadi hatta negatif olmasina rhmn jn verfi 1.20 cikmisti adette olmustum ama vucut hazirlik ypti blkide blmiyorum bu ayda adetin 2 gunu kanda ogrendim bklim insllh saglikli olur dua edelim birbirimize
İnşallah canım. Sağlıklı olsun. Yazarım canım. Kontrole gideyim yazarimBenim suan 4.4 1 hafta var aramizda mide bulntim fln yok suan baklim neler yasiycaz rabbim saglikli gelisimle kucagima almayi nasip etdin insllhsen de yaz gelisme oldukca
Yaşın kaç canım merak ettimBenim suan 4.4 1 hafta var aramizda mide bulntim fln yok suan baklim neler yasiycaz rabbim saglikli gelisimle kucagima almayi nasip etdin insllhsen de yaz gelisme oldukca
29 canim seninYaşın kaç canım merak ettim
Amin insallhEdelim tabiki canım benim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?