Merhaba, bahsettiginiz yirtilma muhtemelen mantardir. Bunun icin petshoplarda mavi bir solusyon satiliyor. Bir de sanki suyunu cok sik degistiyorsunuz gibi geldi bana. Haftada 1 yeterli oluyor. Sik su degistirmek de mantara sebep olabiliyor. Dinlendirilmis su tercih edin. Ve suyunu degistirdiginiz zaman bir miktar eski suyundan da katin. Baliginizin Degisimden kaynaklanan stresini azaltir.Bitanecigimin kuyruğu çok uzamisti zor taşıyordu dün kuyruğunun yirtildigini gördümüstelik takilabilecegi hiç bişey yok araştırdım olabilen Bişey mis suyunu 2 günde bir değişip proteinli yem kurutulmuş kan kurdu aldım ona inşallah iyileşir düzelir kuyruğu çok bozuk moralim
Petshopcum suyunu sık degis kirli kalmasın dedi bide o söylediğim yemi verdi.banada mantar gibi geldi çünkü solungaclarinin alt kısımları biraz beyaz gibi görünüyorMerhaba, bahsettiginiz yirtilma muhtemelen mantardir. Bunun icin petshoplarda mavi bir solusyon satiliyor. Bir de sanki suyunu cok sik degistiyorsunuz gibi geldi bana. Haftada 1 yeterli oluyor. Sik su degistirmek de mantara sebep olabiliyor. Dinlendirilmis su tercih edin. Ve suyunu degistirdiginiz zaman bir miktar eski suyundan da katin. Baliginizin Degisimden kaynaklanan stresini azaltir.
Uzun zamandir beta beslemiyorum ama mantarda erimeye basliyordu kuyruk. Delikler aciliyordu once, sonra giderek buyuyordu. Su degisimini sik onermemislerdi bana. 2 gunde bir cok fazla geldi acikcasi. Bilemedim hangisi daha iyi.Petshopcum suyunu sık degis kirli kalmasın dedi bide o söylediğim yemi verdi.banada mantar gibi geldi çünkü solungaclarinin alt kısımları biraz beyaz gibi görünüyor
Peki.. Ben de iyileştikten sonrası için demiştim..Genel bilgi olarak..Bende öyle yapıyordum ama iyilesene kadar bu şekilde yapmamı söyledi petshop ve ise yaradı kuyruğu toparladı hareketlendi baligim yeniden
Bende çok sevindim ama şimdi tekrar büyük akvaryuma koymaya korkuyorum küçük akvaryumda iyileştirdimPeki.. Ben de iyileştikten sonrası için demiştim..Genel bilgi olarak..
Çok sevindim iyileşmesine..
Garip ama çok büyük alan sevmiyorlar galiba..Bende çok sevindim ama şimdi tekrar büyük akvaryuma koymaya korkuyorum küçük akvaryumda iyileştirdim
Evet bende öyle karar kıldım çünkü büyügüne geçirdiğim de 1 hafta da kuyruğu yirtildi yem yemedi galiba stres oldu ama burda şimdi çok mutlu yine.ona geniş alan olsun diye değişmiştim hasta olunca kendimi çok suçlu hissettim.Garip ama çok büyük alan sevmiyorlar galiba..
Yani benim şahsi tecrübem de o yönde..
Bencede 2 günde bir su degistirmen cok geldi. Suyun 3 / 1 ini degistirmen baliklarin icin daha saglikli olacaktir.Bitanecigimin kuyruğu çok uzamisti zor taşıyordu dün kuyruğunun yirtildigini gördümüstelik takilabilecegi hiç bişey yok araştırdım olabilen Bişey mis suyunu 2 günde bir değişip proteinli yem kurutulmuş kan kurdu aldım ona inşallah iyileşir düzelir kuyruğu çok bozuk moralim
benimde öyle balığım fanusta resmen mutluluğunu hissedebiliyorum saçma gelebilir amaGarip ama çok büyük alan sevmiyorlar galiba..
Yani benim şahsi tecrübem de o yönde..
Maşallah nazar değmesin harika görünüyorbenimde öyle balığım fanusta resmen mutluluğunu hissedebiliyorum saçma gelebilir amacanlı haraketli kuyruklarını koca koca acarak dolanıyor ortalıkta fotosunuda ekledim Adonisimin :) koca akvaryumlarda kuyruğu kapalı hareket etmeyen betalar gördüm hep hiç mutlu görünmüyordu belkide yanılıyorum bilemiyorum
Çok sağlıklı görünüyor, iyi bakmışsın ufaklığa...benimde öyle balığım fanusta resmen mutluluğunu hissedebiliyorum saçma gelebilir amacanlı haraketli kuyruklarını koca koca acarak dolanıyor ortalıkta fotosunuda ekledim Adonisimin :) koca akvaryumlarda kuyruğu kapalı hareket etmeyen betalar gördüm hep hiç mutlu görünmüyordu belkide yanılıyorum bilemiyorum
Ne güzel balıkmış ve ortamı da çok güzel dizayn edilmiş..benimde betam vardı ama kaybettim onu yaklaşık 2 sene yaşadı videosunu da sizle paylaşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?