Gebeliğe Hazırlık Betahcg 34.22 çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dayanamadık. Çift çizgiyi görünce
İyi yapmışsınız kan tahliliyle kesinleştirmekte. Ben de erken öğrendim erken öğrenince beklemesi zor oluyor heyecandan dolayı ondan öyle dedim canım Sağlıkla gelsin İnşallah

Sizce test ve kan sonucunuzun yemin mi etmesini istiyorsunuz 0-5 arası negatiftir zaten
Siz niye hemen tersleyerk cvp verdiniz ki belki ilk hamileliği belki uzun süredir beklediği haber heycanli bilmiyor soruyor lütfen kırıcı olmak yerine açıklayıcı cvp ile tebrik etmek olsa güzel olurdu

Kizlarrr erken gebelik testi yaptırdım ikinci çizgiyi görünce kan testi verdik Beta HCG 34.22 çıktı hamileyim değil mi bilen var mı
Çok tebrik ederim canım benim Allah analı babalı büyüsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki gün sonra kan yaptır artışa baktır

Siz niye hemen tersleyerk cvp verdiniz ki belki ilk hamileliği belki uzun süredir beklediği haber heycanli bilmiyor soruyor lütfen kırıcı olmak yerine açıklayıcı cvp ile tebrik etmek olsa güzel olurdu
Hayır kırıcılıkla ilgisi yok bunun testte iki çizgi var zaten kan sonucu 0-5 den yüksek yetişkin insanlarız ya

Evet ilk hamileliğim ve bilmiyordum.Bilsem zaten neden yazayım hanımlar.E nabizda sonucu görünce direk buraya yazdım.Ayrica size de çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…