Hamilesin evetKizlarrr erken gebelik testi yaptırdım ikinci çizgiyi görünce kan testi verdik Beta HCG 34.22 çıktı hamileyim değil mi bilen var mı
Dayanamadık. Çift çizgiyi görünceHamilesin canım tebrik ederim, çok erken ögrenmissin ama
Evet dayanamadık bizHamilesin canım tebrik ederim, çok erken ögrenmissin ama
Teşekkür ederim canımHamilesin evethayırlı olsun canım
İyi yapmışsınız kan tahliliyle kesinleştirmekte. Ben de erken öğrendim erken öğrenince beklemesi zor oluyor heyecandan dolayı ondan öyle dedim canımDayanamadık. Çift çizgiyi görünce
Sizce test ve kan sonucunuzun yemin mi etmesini istiyorsunuz 0-5 arası negatiftir zatenKizlarrr erken gebelik testi yaptırdım ikinci çizgiyi görünce kan testi verdik Beta HCG 34.22 çıktı hamileyim değil mi bilen var mı
Hayırlı olsun canımmmKizlarrr erken gebelik testi yaptırdım ikinci çizgiyi görünce kan testi verdik Beta HCG 34.22 çıktı hamileyim değil mi bilen var mı
Adete ne kadar vardıKizlarrr erken gebelik testi yaptırdım ikinci çizgiyi görünce kan testi verdik Beta HCG 34.22 çıktı hamileyim değil mi bilen var mı
İki gün varAdete ne kadar vardı
Sizce test ve kan sonucunuzun yemin mi etmesini istiyorsunuz 0-5 arası negatiftir
Siz niye hemen tersleyerk cvp verdiniz ki belki ilk hamileliği belki uzun süredir beklediği haber heycanli bilmiyor soruyor lütfen kırıcı olmak yerine açıklayıcı cvp ile tebrik etmek olsa güzel olurduSizce test ve kan sonucunuzun yemin mi etmesini istiyorsunuz 0-5 arası negatiftir zaten
Çok tebrik ederim canım benim Allah analı babalı büyüsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlarrr erken gebelik testi yaptırdım ikinci çizgiyi görünce kan testi verdik Beta HCG 34.22 çıktı hamileyim değil mi bilen var mı
Hayırlı olsunKizlarrr erken gebelik testi yaptırdım ikinci çizgiyi görünce kan testi verdik Beta HCG 34.22 çıktı hamileyim değil mi bilen var mı
Hayır kırıcılıkla ilgisi yok bunun testte iki çizgi var zaten kan sonucu 0-5 den yüksek yetişkin insanlarız yaSiz niye hemen tersleyerk cvp verdiniz ki belki ilk hamileliği belki uzun süredir beklediği haber heycanli bilmiyor soruyor lütfen kırıcı olmak yerine açıklayıcı cvp ile tebrik etmek olsa güzel olurdu
insaAlllahhh sizde gebe olursunuzHayırlı olsunHamişsiniz bende yarın kam vercem
Teşekkür ederim rabbim iteyen herkese nasip etsinHamilesin evethayırlı olsun canım
Evet ilk hamileliğim ve bilmiyordum.Bilsem zaten neden yazayım hanımlar.E nabizda sonucu görünce direk buraya yazdım.Ayrica size de çok teşekkür ederimSiz niye hemen tersleyerk cvp verdiniz ki belki ilk hamileliği belki uzun süredir beklediği haber heycanli bilmiyor soruyor lütfen kırıcı olmak yerine açıklayıcı cvp ile tebrik etmek olsa güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?