Gebeliğe Hazırlık Betahcg 34.22 çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bnm reglim 4 aralikti biz 2aralikta kan verdik 34 .22 çıktı 5 Aralık'ta verdik 250.1 çıktı doktor artış gayet iyi dedi yarında sağlık ocağında tekrar vericem Evet erken öğrenince biraz sabretmek zor oluyor canım şuan çok heyecanlıyız günler geçmiyor

Ahh hemen cevap vermenize çok sevindim. Benimde 8 aralık beklenen adet tarihim. Bende bugün 6 aralık yani gittim. Değer öyle çıktı aynen 2 gün kala yani. Bana da gebesin dediler ama yine de değerin yükselmesi gerekiyor. Çünkü çok erken öğrendik. İnşallah benimki de çarşamba gunu artmış olur. Çarşamba tekrar tahlil ver dedi bir doktor. 8 aralik vereceğim. Bakalım ne çıkacak.. Artmasını çok istiyorum.. Dua et bana taze annis..

Etmez olur muyum ederim tabiki Rabbim güzel gönlüne göre versin inşaallah.Cok heyecanlıyız biz oyuzden mesaj gelmiş mi diye devamlı bakıyorum.Sende bana dua et yarın değerlerimiz yüksekmiş olsun

Etmez olur muyum ederim tabiki Rabbim güzel gönlüne göre versin inşaallah.Cok heyecanlıyız biz oyuzden mesaj gelmiş mi diye devamlı bakıyorum.Sende bana dua et yarın değerlerimiz yüksekmiş olsun
Bende size etmeye basladim bile.. Hemen burada bana haber ver mutlaka ❤❤ bekliyorum :) yarin güzel haberleri bekliyorumm

Bende dün öğrendim 38 küsürü çıktı 3 gün vardı adetime. Doktora sordum çarşamba günü tekrar kan ver dedi değer yükseliyorsa iyi dedi. Sende 2 gün sonra tekrar kan tesi ver bence. Hayırlı olsun.

İki katına çıkmış bnde pazar günü reglim bir gün gecikmiş ti 250 çıktı bugün sabah yine verdim sağlık ocağında sonuç almaya gitcem birazdan
Hadi bakalım,ikimize de hayırlı olsun inşallah.. Bende cuma tekrar giderim. Biraz zaman geçsin diye belki. Çünkü yarin beklenen adet tairihim. Bari o geciksin:)

Tesekkur ederim. Ben bugün gittim iki gün bekleyemedim. Cuma tekrar giderim insallah.. Hayirli olsun sana da canim..

Bugün gittim canım. 6 aralık ta 38.8 di. 7 aralıkta 68 olmuştu. Bugün 10 aralık gittim değerim 440 olmuş. Adetin gecikmeli 3. Gün bugün :) inşallah sağlık artıştır
Yaaa canımmm çok güzl artıyor değerlerin nasıl mutlu oldum ya rabbim saglikls kucağımıza almayı nasip etsin.Brnde 9 Aralık Perşembe gittim 1993 olmuştu doktor salı gününe randevu verdi ultrason da bakcaz insaAlllahhh rabbimm sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insaAllllahhhh

Ooooo maşallah super artmış.. Acaba ben ne saman gideyim boyle yükseliş görmek için.. Pazartesi gitsem mi yine tahlil vermeye.. Yoksa biraz daha bekleleyim mi.. Daha 440 pazartesiye binleri görür muyum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…