Canım bnm reglim 4 aralikti biz 2aralikta kan verdik 34 .22 çıktı 5 Aralık'ta verdik 250.1 çıktı doktor artış gayet iyi dedi yarında sağlık ocağında tekrar vericem Evet erken öğrenince biraz sabretmek zor oluyor canım şuan çok heyecanlıyız günler geçmiyorCanim bende ayni senin gibiyim su an. Sabah silik çizgi gördüm erken gebelik testinde. Daha adetime 2-3 gün var. Gittim test verdim 38.80 çıktı. Çok erken öğrendik sanırım. Senin ki 2 katına çıktı mi 2 gün sonra. Ben 2 gün sonra yine gideceğim. Bakalım 2 katına çıkacak mi.. Sana da hayırlı olsun inşallah bana da öyle olur..
Canım bnm reglim 4 aralikti biz 2aralikta kan verdik 34 .22 çıktı 5 Aralık'ta verdik 250.1 çıktı doktor artış gayet iyi dedi yarında sağlık ocağında tekrar vericem Evet erken öğrenince biraz sabretmek zor oluyor canım şuan çok heyecanlıyız günler geçmiyor
Ahh hemen cevap vermenize çok sevindim. Benimde 8 aralık beklenen adet tarihim. Bende bugün 6 aralık yani gittim. Değer öyle çıktı aynen 2 gün kala yani. Bana da gebesin dediler ama yine de değerin yükselmesi gerekiyor. Çünkü çok erken öğrendik. İnşallah benimki de çarşamba gunu artmış olur. Çarşamba tekrar tahlil ver dedi bir doktor. 8 aralik vereceğim. Bakalım ne çıkacak.. Artmasını çok istiyorum.. Dua et bana taze annis..Canım bnm reglim 4 aralikti biz 2aralikta kan verdik 34 .22 çıktı 5 Aralık'ta verdik 250.1 çıktı doktor artış gayet iyi dedi yarında sağlık ocağında tekrar vericem Evet erken öğrenince biraz sabretmek zor oluyor canım şuan çok heyecanlıyız günler geçmiyor
Etmez olur muyum ederim tabiki Rabbim güzel gönlüne göre versin inşaallah.Cok heyecanlıyız biz oyuzden mesaj gelmiş mi diye devamlı bakıyorum.Sende bana dua et yarın değerlerimiz yüksekmiş olsunAhh hemen cevap vermenize çok sevindim. Benimde 8 aralık beklenen adet tarihim. Bende bugün 6 aralık yani gittim. Değer öyle çıktı aynen 2 gün kala yani. Bana da gebesin dediler ama yine de değerin yükselmesi gerekiyor. Çünkü çok erken öğrendik. İnşallah benimki de çarşamba gunu artmış olur. Çarşamba tekrar tahlil ver dedi bir doktor. 8 aralik vereceğim. Bakalım ne çıkacak.. Artmasını çok istiyorum.. Dua et bana taze annis..
Bende size etmeye basladim bile.. Hemen burada bana haber ver mutlaka ❤❤ bekliyorum :) yarin güzel haberleri bekliyorummEtmez olur muyum ederim tabiki Rabbim güzel gönlüne göre versin inşaallah.Cok heyecanlıyız biz oyuzden mesaj gelmiş mi diye devamlı bakıyorum.Sende bana dua et yarın değerlerimiz yüksekmiş olsun
Tamam canım ederim tabi ki seninde güzel haberlerini bekliyorumBende size etmeye basladim bile.. Hemen burada bana haber ver mutlaka ❤❤ bekliyorum :) yarin güzel haberleri bekliyorumm
Canım benim bugün ben yine gittim 68.10 çıktı. Bir gün arayla..Tamam canım ederim tabi ki seninde güzel haberlerini bekliyorum
İki katına çıkmış bnde pazar günü reglim bir gün gecikmiş ti 250 çıktı bugün sabah yine verdim sağlık ocağında sonuç almaya gitcem birazdanCanım benim bugün ben yine gittim 68.10 çıktı. Bir gün arayla..
Hadi bakalım,ikimize de hayırlı olsun inşallah.. Bende cuma tekrar giderim. Biraz zaman geçsin diye belki. Çünkü yarin beklenen adet tairihim. Bari o geciksin:)İki katına çıkmış bnde pazar günü reglim bir gün gecikmiş ti 250 çıktı bugün sabah yine verdim sağlık ocağında sonuç almaya gitcem birazdan
Tesekkur ederim. Ben bugün gittim iki gün bekleyemedim. Cuma tekrar giderim insallah.. Hayirli olsun sana da canim..Bende dün öğrendim 38 küsürü çıktı 3 gün vardı adetime. Doktora sordum çarşamba günü tekrar kan ver dedi değer yükseliyorsa iyi dedi. Sende 2 gün sonra tekrar kan tesi ver bence. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim kaç çıktı sonuçTesekkur ederim. Ben bugün gittim iki gün bekleyemedim. Cuma tekrar giderim insallah.. Hayirli olsun sana da canim..
Reglim bir gün geçtikten sonraki yani 5 Aralık ta aksam 7 de yaptırdım 250.1 geldi 7 Aralık sabah 8.30 da yaptırdım 795 gelmiş canımAllah'ım tamamına erdirsin kuzum bizede haber ver kan verdikçe sonuçlarına
Canım bn kan verdim bugün 795 çıkmışBende size etmeye basladim bile.. Hemen burada bana haber ver mutlaka ❤❤ bekliyorum :) yarin güzel haberleri bekliyorumm
Ooooo masallah maşallahCanım bn kan verdim bugün 795 çıkmış
38.80 di dün , bugün 68.85 cikti ama benim daha adet günüm bile gelmedi çok erken öğrendim.Teşekkür ederim kaç çıktı sonuç
Sizin yarın di değil mi randevunuz güzel sonuçlarla gelin insaAlllahhhOoooo masallah maşallah
Bugün gittim canım. 6 aralık ta 38.8 di. 7 aralıkta 68 olmuştu. Bugün 10 aralık gittim değerim 440 olmuş. Adetin gecikmeli 3. Gün bugün :) inşallah sağlık artıştırSizin yarın di değil mi randevunuz güzel sonuçlarla gelin insaAlllahhh
Yaaa canımmm çok güzl artıyor değerlerin nasıl mutlu oldum ya rabbim saglikls kucağımıza almayı nasip etsin.Brnde 9 Aralık Perşembe gittim 1993 olmuştu doktor salı gününe randevu verdi ultrason da bakcaz insaAlllahhh rabbimm sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insaAllllahhhhBugün gittim canım. 6 aralık ta 38.8 di. 7 aralıkta 68 olmuştu. Bugün 10 aralık gittim değerim 440 olmuş. Adetin gecikmeli 3. Gün bugün :) inşallah sağlık artıştır
Ooooo maşallah super artmış.. Acaba ben ne saman gideyim boyle yükseliş görmek için.. Pazartesi gitsem mi yine tahlil vermeye.. Yoksa biraz daha bekleleyim mi.. Daha 440 pazartesiye binleri görür muyum kiYaaa canımmm çok güzl artıyor değerlerin nasıl mutlu oldum ya rabbim saglikls kucağımıza almayı nasip etsin.Brnde 9 Aralık Perşembe gittim 1993 olmuştu doktor salı gününe randevu verdi ultrason da bakcaz insaAlllahhh rabbimm sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insaAllllahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?