Gebeliğe Hazırlık Betahcg 34.22 çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ne güzel sağlıkla gelsin bebiş insaAlllahhh bizimde öyle olur ilk kan testinden sonraki testiniz de beta kaç çıktı
16 kasım 35.2
22 kasım 431
25 kasım 2218 cıkmış dünde ultrason a girdim ilk defa kan ve idrar verdim tekrar bir sorun olmadığını bir ay sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi şükür suan sorunumuz yok

Siz niye hemen tersleyerk cvp verdiniz ki belki ilk hamileliği belki uzun süredir beklediği haber heycanli bilmiyor soruyor lütfen kırıcı olmak yerine açıklayıcı cvp ile tebrik etmek olsa güzel olurdu
Gercekten cok kırıcılar ama malesef var böyle insanlar bende çok üzülüyorum böyle yorumlar görünce. Ben silik çizginin pozitif olduğunu bilmiyordum ve googleye silik gebelik testi pozitifmi yazdım görsellerde aradımda burası cıktı karsıma. Herseyi annemizin karnında öğrenmiyoruz. Ayrıca kadınlar klübünede hepimiz bir şey arasıtırken üye oldugumuzu düşünüyorum.

Kesinlikle öyle cnm herşeyi arastira arastira öğreniyoruz sora sora hepimiz buluyoruz çok üzülüyorum böle laf edenler olunca

Maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende 33.6 ile öğrenmiştim pazartesi kavuşuyoruz inşallah

Kesinlikle öyle canım bnm bilen insan niye yazsın neden gerek duysun ki

Canim bende ayni senin gibiyim su an. Sabah silik çizgi gördüm erken gebelik testinde. Daha adetime 2-3 gün var. Gittim test verdim 38.80 çıktı. Çok erken öğrendik sanırım. Senin ki 2 katına çıktı mi 2 gün sonra. Ben 2 gün sonra yine gideceğim. Bakalım 2 katına çıkacak mi.. Sana da hayırlı olsun inşallah bana da öyle olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…