Aminn insaAllllahh Rabbimm sizede nasip etsinHayırlı olsun canımmmdua et darısı başima
Cokkk teşekkür ederim yaa çok cokk mutkuyuzÇok tebrik ederim canım benim Allah analı babalı büyüsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiniki gün sonra kan yaptır artışa baktır
Aminnn canım insaAlllahhhİyi yapmışsınız kan tahliliyle kesinleştirmekte. Ben de erken öğrendim erken öğrenince beklemesi zor oluyor heyecandan dolayı ondan öyle dedim canımSağlıkla gelsin İnşallah
Gebeyim kan artışı takibi bu ikinci umarm buda iyidirinsaAlllahhh sizde gebe olursunuz
Aminnn canım insaAlllahhhİyi yapmışsınız kan tahliliyle kesinleştirmekte. Ben de erken öğrendim erken öğrenince beklemesi zor oluyor heyecandan dolayı ondan öyle dedim canımSağlıkla gelsin İnşallah
Ayyy insaAlllahhh sağlıkla gelsin bebişGebeyim kan artışı takibi bu ikinci umarm buda iyidir
Bende 35.2 de ogrendim 16 kasımdı suan 6 haftalıgızKizlarrr erken gebelik testi yaptırdım ikinci çizgiyi görünce kan testi verdik Beta HCG 34.22 çıktı hamileyim değil mi bilen var mı
Yaaa ne güzel sağlıkla gelsin bebiş insaAlllahhh bizimde öyle olur ilk kan testinden sonraki testiniz de beta kaç çıktıBende 35.2 de ogrendim 16 kasımdı suan 6 haftalıgız
16 kasım 35.2Yaaa ne güzel sağlıkla gelsin bebiş insaAlllahhh bizimde öyle olur ilk kan testinden sonraki testiniz de beta kaç çıktı
Yaaa ne güzel çok sevindimm insaAlllahhh sağlıcakla gelir bebiş16 kasım 35.2
22 kasım 431
25 kasım 2218 cıkmış dünde ultrason a girdim ilk defa kan ve idrar verdim tekrar bir sorun olmadığını bir ay sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi şükür suan sorunumuz yok
Amiin hepimizin inşallah allah isteyen herkesede nasip etsinYaaa ne güzel çok sevindimm insaAlllahhh sağlıcakla gelir bebiş
Aminnn aminnn insaAlllahhh canım yaaAmiin hepimizin inşallah allah isteyen herkesede nasip etsin
İki gün vardıAdete ne kadar vardı
Allah'ım tamamına erdirsin kuzum bizede haber ver kan verdikçe sonuçlarınaEvet ilk hamileliğim ve bilmiyordum.Bilsem zaten neden yazayım hanımlar.E nabizda sonucu görünce direk buraya yazdım.Ayrica size de çok teşekkür ederim
Tamamm yazarım rabbim herkese tattırsin bu mutluluğuAllah'ım tamamına erdirsin kuzum bizede haber ver kan verdikçe sonuçlarına
Gercekten cok kırıcılar ama malesef var böyle insanlar bende çok üzülüyorum böyle yorumlar görünce. Ben silik çizginin pozitif olduğunu bilmiyordum ve googleye silik gebelik testi pozitifmi yazdım görsellerde aradımda burası cıktı karsıma. Herseyi annemizin karnında öğrenmiyoruz. Ayrıca kadınlar klübünede hepimiz bir şey arasıtırken üye oldugumuzu düşünüyorum.Siz niye hemen tersleyerk cvp verdiniz ki belki ilk hamileliği belki uzun süredir beklediği haber heycanli bilmiyor soruyor lütfen kırıcı olmak yerine açıklayıcı cvp ile tebrik etmek olsa güzel olurdu
Kesinlikle öyle cnm herşeyi arastira arastira öğreniyoruz sora sora hepimiz buluyoruz çok üzülüyorum böle laf edenler oluncaGercekten cok kırıcılar ama malesef var böyle insanlar bende çok üzülüyorum böyle yorumlar görünce. Ben silik çizginin pozitif olduğunu bilmiyordum ve googleye silik gebelik testi pozitifmi yazdım görsellerde aradımda burası cıktı karsıma. Herseyi annemizin karnında öğrenmiyoruz. Ayrıca kadınlar klübünede hepimiz bir şey arasıtırken üye oldugumuzu düşünüyorum.
Kesinlikle öyle canım bnm bilen insan niye yazsın neden gerek duysun kiGercekten cok kırıcılar ama malesef var böyle insanlar bende çok üzülüyorum böyle yorumlar görünce. Ben silik çizginin pozitif olduğunu bilmiyordum ve googleye silik gebelik testi pozitifmi yazdım görsellerde aradımda burası cıktı karsıma. Herseyi annemizin karnında öğrenmiyoruz. Ayrıca kadınlar klübünede hepimiz bir şey arasıtırken üye oldugumuzu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?