Betahcg sonucu !!!

Hayırlı olsun gebesiniz😍 yumurta çatlatma iğnesinin üstünden yeterli zaman geçmiş onun etkisiyle 70 çıkmaz merak etmeyin keseyi görene kadar artış önemli inşallah sorunsuz keseyi de kalp atışını da görüsünüz 🤗👏🏻

Ahh keşke güzel sonuçlar alayım paylaşmaz mıyım bir haftam var bakalm🙏😊
Bol bol dua ile. Herşey nasip once buna inan olmuyorsa da henuz vakti gelmemiştir diye dusun. Bebegimi kaybedince cok uzuldum eaim dediki bak hamile kalabiliyormussun bunu öğrendik. 11 hafta bu heycani yasamak nasip oldu. Ya dogduktan sonra kaybetseydik bide öyle dusun ve toparlan tekrar baslayalim. Bi sekilde ayaga kalkip başlamak gerekiyor. Umarim senin tüm bu tesellilere ihtiyacin kalmaz mutlu haberler mutlu sona ulaştırır seni.

Hayırlı olsun gebesiniz😍 yumurta çatlatma iğnesinin üstünden yeterli zaman geçmiş onun etkisiyle 70 çıkmaz merak etmeyin keseyi görene kadar artış önemli inşallah sorunsuz keseyi de kalp atışını da görüsünüz 🤗👏🏻
Gerçekten oyle hamile kaliyosun kese gorunecekmi kese gorunuyor icinde bebek var mi kalp atışı alınacak mı tarama testleri temiz çıkacak mı dusuk riski o bu şu derken biz kadınların endişeli bekleyişi asla bitmiyor Rabbim bize güç bebislere saglik versin ❤

Gerçekten oyle hamile kaliyosun kese gorunecekmi kese gorunuyor icinde bebek var mi kalp atışı alınacak mı tarama testleri temiz çıkacak mı dusuk riski o bu şu derken biz kadınların endişeli bekleyişi asla bitmiyor Rabbim bize güç bebislere saglik versin ❤
AYnen öyle canım ben hiç hamile kalamadım ama o heyecanlı stresler Nası oluyor bilmiyorum ama Eminim bebişler tutunduktan sonra artık ömrümüz boyunca her daim onlar için meraklanacak bişey bulacağızdır 😁🙏

AYnen öyle canım ben hiç hamile kalamadım ama o heyecanlı stresler Nası oluyor bilmiyorum ama Eminim bebişler tutunduktan sonra artık ömrümüz boyunca her daim onlar için meraklanacak bişey bulacağızdır 😁🙏
Annelik oyle birsey galiba kendin icin yaşamayı birakmak on çeliklerinin değişmesi 😊

İki günde iki katına katlaması gerekıyor. 12 gun desek deger iyi bence
merhabalar ben aranıza yeni katıldım bana bebeğin olmayacak demelerine rağmen hamile kaldım çok şükür ki ilk değerim 55 çıktı 3 gün sonra 201 ve 4 gün sonra 849 bugünde kontrolüm var sizce nasıl kızlar ? ona çok iyi bakıyorum Allahım inşallah kucağıma almayı da nasip eder. :)

merhabalar ben aranıza yeni katıldım bana bebeğin olmayacak demelerine rağmen hamile kaldım çok şükür ki ilk değerim 55 çıktı 3 gün sonra 201 ve 4 gün sonra 849 bugünde kontrolüm var sizce nasıl kızlar ? ona çok iyi bakıyorum Allahım inşallah kucağıma almayı da nasip eder. :)
Genel olarak hep ikiye katlamış.gidişat iyi. 2 gunde 2 katı olmalı. Allah kalp atısını duyup kucagına alacagın günleri nasip etsın.

Merhabalar bugün ikinci transfer sonucumu öğrendim 10. Gün sonuç 0,100 negatif. Beş günlük iki adet cok iyi kalite embriyo konulmasına rağmen gene negatif. Rahim de muhteşemdi. Ancak çikolata kisti ve hidrosalpenks var tüplerde İnan’ın o kadar kafam karıştı ki dr da mı hata kistten mi olmuyor nedenlerle dolu kafam

Back
X