- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi altincilekkk
Ahh keşke güzel sonuçlar alayım paylaşmaz mıyım bir haftam var bakalmBende oyle düşünüyorum bunlar bizim sinavimiz sabirla asmak lazim. Sonucunuzu merak ederim yaplasirsiniz umarim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh keşke güzel sonuçlar alayım paylaşmaz mıyım bir haftam var bakalmBende oyle düşünüyorum bunlar bizim sinavimiz sabirla asmak lazim. Sonucunuzu merak ederim yaplasirsiniz umarim![]()
Bol bol dua ile. Herşey nasip once buna inan olmuyorsa da henuz vakti gelmemiştir diye dusun. Bebegimi kaybedince cok uzuldum eaim dediki bak hamile kalabiliyormussun bunu öğrendik. 11 hafta bu heycani yasamak nasip oldu. Ya dogduktan sonra kaybetseydik bide öyle dusun ve toparlan tekrar baslayalim. Bi sekilde ayaga kalkip başlamak gerekiyor. Umarim senin tüm bu tesellilere ihtiyacin kalmaz mutlu haberler mutlu sona ulaştırır seni.Ahh keşke güzel sonuçlar alayım paylaşmaz mıyım bir haftam var bakalm![]()
Gerçekten oyle hamile kaliyosun kese gorunecekmi kese gorunuyor icinde bebek var mi kalp atışı alınacak mı tarama testleri temiz çıkacak mı dusuk riski o bu şu derken biz kadınların endişeli bekleyişi asla bitmiyor Rabbim bize güç bebislere saglik versin ❤Hayırlı olsun gebesinizyumurta çatlatma iğnesinin üstünden yeterli zaman geçmiş onun etkisiyle 70 çıkmaz merak etmeyin keseyi görene kadar artış önemli inşallah sorunsuz keseyi de kalp atışını da görüsünüz
![]()
AYnen öyle canım ben hiç hamile kalamadım ama o heyecanlı stresler Nası oluyor bilmiyorum ama Eminim bebişler tutunduktan sonra artık ömrümüz boyunca her daim onlar için meraklanacak bişey bulacağızdırGerçekten oyle hamile kaliyosun kese gorunecekmi kese gorunuyor icinde bebek var mi kalp atışı alınacak mı tarama testleri temiz çıkacak mı dusuk riski o bu şu derken biz kadınların endişeli bekleyişi asla bitmiyor Rabbim bize güç bebislere saglik versin ❤
Annelik oyle birsey galiba kendin icin yaşamayı birakmak on çeliklerinin değişmesiAYnen öyle canım ben hiç hamile kalamadım ama o heyecanlı stresler Nası oluyor bilmiyorum ama Eminim bebişler tutunduktan sonra artık ömrümüz boyunca her daim onlar için meraklanacak bişey bulacağızdır![]()
merhabalar ben aranıza yeni katıldım bana bebeğin olmayacak demelerine rağmen hamile kaldım çok şükür ki ilk değerim 55 çıktı 3 gün sonra 201 ve 4 gün sonra 849 bugünde kontrolüm var sizce nasıl kızlar ? ona çok iyi bakıyorum Allahım inşallah kucağıma almayı da nasip eder. :)İki günde iki katına katlaması gerekıyor. 12 gun desek deger iyi bence
Genel olarak hep ikiye katlamış.gidişat iyi. 2 gunde 2 katı olmalı. Allah kalp atısını duyup kucagına alacagın günleri nasip etsın.merhabalar ben aranıza yeni katıldım bana bebeğin olmayacak demelerine rağmen hamile kaldım çok şükür ki ilk değerim 55 çıktı 3 gün sonra 201 ve 4 gün sonra 849 bugünde kontrolüm var sizce nasıl kızlar ? ona çok iyi bakıyorum Allahım inşallah kucağıma almayı da nasip eder. :)
Amin canım inşallah sadece kasıklarımda ara ara sancılar oluyor bunlar normal midir sizceGenel olarak hep ikiye katlamış.gidişat iyi. 2 gunde 2 katı olmalı. Allah kalp atısını duyup kucagına alacagın günleri nasip etsın.
Normal. Kendini yorma. Uzanma bıyerlere ve ağır kaldırma. Bunlara cok dıkkat et.Amin canım inşallah sadece kasıklarımda ara ara sancılar oluyor bunlar normal midir sizce