Betülün CİCİ çeyizleri :)

çok şekerler. güle güle kullan:)
tebrk ederim hem öğrenci hem çeyiz
bende öğrenciyken birikim yapıodum:)

tatlımmm güle güle kullan çok beğendim mutluluklar en baştaki uzun tencereni nerden aldığını öğrenebilirmiyim :123:

teşekkür ederim biraz zor oluyor ama idare ediyorum

tatlımmm güle güle kullan çok beğendim mutluluklar en baştaki uzun tencereni nerden aldığını öğrenebilirmiyim :123:

teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim tencerelerımın hepsi mudo 3 al 2 öde kampanyası vardı 3ünü 76 liraya aldım

güle güle kullan hepside çok cici

teşekkürler beğenmen beni mutlu etti canım

teşekkür ederim canım biraz zor oluyor ama idare ediyorum

teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim tencerelerımın hepsi mudo 3 al 2 öde kampanyası vardı 3ünü 76 liraya aldım

güle güle kullan hepside çok cici

teşekkürler beğenmen beni mutlu etti canım

çok şekerler ya canlı çekmen dahada güzel olmuş bayıldımmmmmmmm

teşekkür ederim canım beğenmen beni mutlu etti berbat açıdan çekmiş olsamda teşekkür ederim

Pembiş pembiş cici bir çeyiz gördüm sanki çok güzeller mutlulukla aşkla kullanın

sağolasın canım inşallah ağız tadıyla kullanalım hepimiz

Çok cici şeyler gerçekten.Çok beğendim hepsini.İyi günlerde ağız tadıyla kullan hepsini inşalalh

Tantitoni tepsilerimiz aynıı :) Mudo tencerenin de kırmızı biberi var bende :) Zevklerimiz birbirine benziyor canım... Hepsi de çook güzel nazar değmesin Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah çooookkkkkk zevkli dimi her gün küçük küçük bişeyler almak, her gün mutlaka 1 parça alıp geliyorum eve

Son düzenleme:
Çok güzeller canım güle güle aşkla kullan benim de son senem bende keşke daha erken başlasaydım diyorum. Yine ufak tefek bişeyler aldım ama senin de bildiğin gibi öğrencilik de zor bu işler

Çok renkli bi kişilik olduğun belli güle güle kullanırsın inş.

teşekkür ederim canım renksiz olanlar bana ruhsuz gibi geliyor .Bide yaş itibariyle küçük olunca hiç bakamıyorum bile onlara sanki onlar ev kadınlarına ait bunlar başka türlü gibi geliyor

Çok güzeller canım güle güle aşkla kullan benim de son senem bende keşke daha erken başlasaydım diyorum. Yine ufak tefek bişeyler aldım ama senin de bildiğin gibi öğrencilik de zor bu işler

teşekkürler canım aynen öyle aldım almasına ancak şimdi öderken epey zor yani allah yardımcımız olsun

Cicilerin çok güzel hayırlı olsun.Yatak örtünde benimkini aynısı bu arada onuda söylemeden geçmeyim:)

canım teşekkü ederim yanlız orda bir battaniye var english home un bide masa örtüsü var yatak örtüm yok benim

bayıldığım cicilerr ne güzel renkler hepsini güle güle kullan

teşekkürler canım inş allah kullanmayı da nasip eder sevdiğceğimle

çeyizleriniz başlığının hakkını veriyor çok ciciler.güle güle kullanın.

Canım benim herşeyin çok cici. Aşkla kullan kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…