Betülün CİCİ çeyizleri :)

çok güzeller canım güzel günlerde kullanırsın inşallah renkler hele harika hepsi oyuncak gibi yaa bayıldım pembe delisiyim bu arada

Gerçekten çok ciciler tam bnm tarzımm güle güle kullan

teşekkür ederim canım

canım herşeyin çok tatlı hepsini güle güle kullan:)

sağol canım teşekkür ederim evet çok tatlılar tencere tabak mı yemek mi yiycez meraktayım

çeyizleriniz başlığının hakkını veriyor çok ciciler.güle güle kullanın.

teşekkür ederim canım inş. güzel günlerde kullanalım

Canım benim herşeyin çok cici. Aşkla kullan kuzum :)

canımmm sağolasın aşkla kullanıcam da verilmiyorum henüz kavuşayım o zaman aşk meşk kullanıcaz

çok güzeller canım güzel günlerde kullanırsın inşallah renkler hele harika hepsi oyuncak gibi yaa bayıldım pembe delisiyim bu arada

teşekkür ederim canım evet oyuncak gibi şimdiden barbi evine benzedi çeyizlerim bu çocuklar için oyuncaklar varya barbi evleri aynı onlar

Hepsi birbirinden güzel ilk başlangıçların için. Pembe masa örtünü nerden ve ne kadara aldığını yazabilirmisin ?

ayyyy çoook tatlı hepsi de Maşallah canım Allah böyle pembiş böyle tatlı bir yuva nasip etsin

canım çeyizlerine bayıldım.bernardo da bakmıştım çoğuna çok hoşuma gitmişti. güle güle güzel günlerde kullan inşallah. esseyide tercih ederim şuanda her şey etiketin yarısı ben sermik tencere takımını aldım.

zevkin tam benim zevkim, hepsini güle güle kullan, hep böyle neşeli ol inşallah...

canım hepsini çok beğendim zevklerimiz çok benziyor kahvaltı takımından bende almayı düşünüyorum sende benim gibi cupcake seviyorsun english homeda da vardı bi bak derim hoşuna gider eminim allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah :)

teşekkür ederim canım bu sıralar genel olarak tercih edilen tarz bunlar diye düşünüyorum eskiden kalan klasik şeyler bana hiç hitap etmiyor.

zevkin tam benim zevkim, hepsini güle güle kullan, hep böyle neşeli ol inşallah...

teşekkür ederiim hepimize mutluluk getirsin inş.

evet canım bernardo güzel . Çeliği bakımından biraz şüphelerim var kaşıklarımı ordan aldım kullanmaya korkucam makinede yıkanmadığı sürece bidaha hiçbir şey almıycam .Tencere seti için erken ama tek tek almaya devam ediyorum . Bitirmek imkansızmmış onu anladım

betülcüm maşallah çok güzel şeyler almışsın. şimdi bende keşke o zamndan başlasaymışım diyorum:)
ya bu pembe merdaneli takımla makarna tencereni nerden aldın. bayıldımda

kızlar en son aldığım ürünleri epeydir ekleyemedim .Bugün aldıklarımla birlikte ekledım buraya.Son aldıklarım ise paşabahçe su seti . Taç jakarlı evlilik seti . issimo nevresim (buna bayıldım) seramik kek seti var . madame coco pamuk terlikler. bir de hasır bir sepetim var
Bir de kek seti karaca crick crack . makarna tenceresi mudo

Son düzenleme:
Hepsini güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…