Selam,
bu günde 67 lerdeyim oluyor galiba.... 67.1 i gördüm çok şükür.... Bakalım haftada 800 gr anca gdiyor hiç kolay olmayacak anladım... Keşke hiç bu kadar çok kilo almadan önce başlasaydım. Nasip işte.... Ben seneye yaza çok fit olurm böyle giderseYok yok 65 in altı bile benim havamı değiştirir... en azından normalime dönmüş olurum..... sanki havalar ısınsa daha çabuk kilo verebilirim gibi geliyor... bu aralar bitter çukulataya dadandım.... Allahtan iki üç parçacıkla bırakıyorum.... bir daha almıyacağım.... alınca kaşla göz arasında yiyiyorum....
canım her gün tartıya çıkma sonra böyle ümidini kaybedersin bakkk
işte onu başaramıyorum... uyanır uyanmaz bi tartılıyom çıkarıp üstümdekileri bi daha tartılıyom wc ye gitmeden önce gittikten sonra ve hatta tartıya güvenmeyip tartıyla odanın değişik mekanlarında tartılıyorum.... şu anda da aklımda eve gidip tartılmak var. Bunun katlanıp cebe koyulabilenini icat etsinler bence... ben alırım yani....
canım alemsin vallahi
bende dediğin gibi günde 5-6 defa tartılıyordum sonunda tartıyı yok ettim evden ve kurtuldum şimdide mezuraya sardım durmadan göbeğimi ölçüyorum tartı yok yaa
Selam canoo,
forumlara yazıyorum ama sonra kaybediyorum bari buraya da yazayımda burda bulmak kolay olur....
16.03.2012 --> 69.2
23.03.2012 --> 68.7
30.03.2012 --> 68.3
06.04.2012 --> 67.5 -800 gr cık daha gitmiş....
yani üç haftada 1.7 kg.... rezilim yaaa.... bunada şükür....
maşallah canımaz olsun öz olsun hemen almazsın bak böyle giden kiloları
Selam cano...
Bu hafta kendime bir hedef koymaya karar verdim. Önümüzdeki hafta cuma gününe kadar 65 lere düşmeye çalışıcam. 65.9 bile olur. şu an 67.5 ile 67.1 arasında oynuyor kilom... bakalım başarabilecek miyim. Öbür türlü çok salık davranıyorum. Mesela geçen hafta probis, bitter çukulata ve jacobsları götürdüm valla.... Böyle de olmaz ki.... Bunları yazarken bile jacobsumu hüptürüyorum ya pesss yani pesss....
İnsanın kendine lafının geçmemesi ayrı bir enteresanlık. Ama bana aferim bu sabah zeytinli ekmekleri mideye indirmedim. Kiii bayılırım yani....Azmimi markette abur cubur almamakta da gösterebilsem keşke....
Selamlaar,
Gene bir kilo bildirim günü geldi çattı. Bu hafta için 65 lere inme hedefim vardı. Yani 65.99 u görmeyi hedefliyor idim. Amma velakin malum günler geldi çattı. Ne inmesi üstüne bir de gramcıklar eklendi.... Hayalime nazar deydi.
16.03.2012 --> 69.2
23.03.2012 --> 68.7
30.03.2012 --> 68.3
06.04.2012 --> 67.5
13.04.2012 --> 68.1 --- +600 gr
Tadilat dolayısıyla kapalıyız.... malum günler sebebiyle böyle olduğunu düşünüyorum... geçen hafta 67.5 idim bu gün 68.1 ama hiç kaçamak bile yapmadım öyle ki bu hafta bitter bile yemediiim...
Neyse artık bu hafta için yapçak bir şey yok, önmüzdeki maçlara bakıcaz.....
üzülme canım kesinlikle reglin etkisi oluyor haftaya bu haftanınkiler de gider bak görürsün
inşallah öyle olur canım yaa.... bekliyordum zaten bir artış, çünkü herkez aynı şeyden bahsediyor zat.en.. bende olmasa olmazdı zaten
adaşıııım selaaam:) inş. istediğin kiloya gelir ve orada sabit kalırsın..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?