Betüşün Diyet Günlüğü

Selam,

bu 68 beni çok sevdi. gitmiyooor.... bu sabah yine 67.8 dim ama su içsem bir bardak 68.3 e fırlayıveriyor.... ben 65 lere razı olcak adam değildim yahu şimdi 65 i mumla arıyorum.... ahhh aahhh keşke bu kadar kilo almadan evvel spor yapsaydım. Şimdi bir işe yaramıyor. Spor salonunda kocaman ablalar var.... 50 den fazladır yaşları. Benden daha güçlüler... Ben içimden bu yapamazki diye düşünürken kadın ağırlığı benim çalışabildiğim ağırlığın iki katına ayarlayıp şıkır şıkır yapmaya başladı... Ağzım açık kaldı resmen. Bilmiyorum artık bende çözümler tükendi.... Bu günde bitter çuklata yedim 4 parça... sinirim bozuldu (( gerçi çok su içtim üstüne yeşil çayda içtim. Öğle öğünüm yerinede 4 kayısı 1 kuru incir 4 badem 2 ceviz yedim.... doping babında.... bakalım yarın tartı verecek son kararını.....

Selam,

bu günde 67 lerdeyim oluyor galiba.... 67.1 i gördüm çok şükür.... Bakalım haftada 800 gr anca gdiyor hiç kolay olmayacak anladım... Keşke hiç bu kadar çok kilo almadan önce başlasaydım. Nasip işte.... Ben seneye yaza çok fit olurm böyle giderse Yok yok 65 in altı bile benim havamı değiştirir... en azından normalime dönmüş olurum..... sanki havalar ısınsa daha çabuk kilo verebilirim gibi geliyor... bu aralar bitter çukulataya dadandım.... Allahtan iki üç parçacıkla bırakıyorum.... bir daha almıyacağım.... alınca kaşla göz arasında yiyiyorum....

canım her gün tartıya çıkma sonra böyle ümidini kaybedersin bakkk

canım her gün tartıya çıkma sonra böyle ümidini kaybedersin bakkk

işte onu başaramıyorum... uyanır uyanmaz bi tartılıyom çıkarıp üstümdekileri bi daha tartılıyom wc ye gitmeden önce gittikten sonra ve hatta tartıya güvenmeyip tartıyla odanın değişik mekanlarında tartılıyorum.... şu anda da aklımda eve gidip tartılmak var. Bunun katlanıp cebe koyulabilenini icat etsinler bence... ben alırım yani....

canım alemsin vallahi
bende dediğin gibi günde 5-6 defa tartılıyordum sonunda tartıyı yok ettim evden ve kurtuldum şimdide mezuraya sardım durmadan göbeğimi ölçüyorum tartı yok yaa

Son düzenleme:
canım alemsin vallahi
bende dediğin gibi günde 5-6 defa tartılıyordum sonunda tartıyı yok ettim evden ve kurtuldum şimdide mezuraya sardım durmadan göbeğimi ölçüyorum tartı yok yaa

ayyy benimde aklımda bulamıyorum mezuramı bi ara onada sarmıştım o ara kaybetmişim bulsam ölççem bende :)))

Selam canoo,

forumlara yazıyorum ama sonra kaybediyorum bari buraya da yazayımda burda bulmak kolay olur....

16.03.2012 --> 69.2
23.03.2012 --> 68.7
30.03.2012 --> 68.3
06.04.2012 --> 67.5 -800 gr cık daha gitmiş....

yani üç haftada 1.7 kg.... rezilim yaaa.... bunada şükür....

maşallah canım az olsun öz olsun hemen almazsın bak böyle giden kiloları

Selam cano...

Bu hafta kendime bir hedef koymaya karar verdim. Önümüzdeki hafta cuma gününe kadar 65 lere düşmeye çalışıcam. 65.9 bile olur. şu an 67.5 ile 67.1 arasında oynuyor kilom... bakalım başarabilecek miyim. Öbür türlü çok salık davranıyorum. Mesela geçen hafta probis, bitter çukulata ve jacobsları götürdüm valla.... Böyle de olmaz ki.... Bunları yazarken bile jacobsumu hüptürüyorum ya pesss yani pesss....

İnsanın kendine lafının geçmemesi ayrı bir enteresanlık. Ama bana aferim bu sabah zeytinli ekmekleri mideye indirmedim. Kiii bayılırım yani.... Azmimi markette abur cubur almamakta da gösterebilsem keşke....

ahh canım yaaa nedir bizim bu çikolatalardan çektiğimiz bende bu hafta bol fındıklı çikolatalardan yedim vallahi utanıyorum kendimden

Selamlaar,

Gene bir kilo bildirim günü geldi çattı. Bu hafta için 65 lere inme hedefim vardı. Yani 65.99 u görmeyi hedefliyor idim. Amma velakin malum günler geldi çattı. Ne inmesi üstüne bir de gramcıklar eklendi.... Hayalime nazar deydi.

16.03.2012 --> 69.2
23.03.2012 --> 68.7
30.03.2012 --> 68.3
06.04.2012 --> 67.5
13.04.2012 --> 68.1 --- +600 gr

Tadilat dolayısıyla kapalıyız.... malum günler sebebiyle böyle olduğunu düşünüyorum... geçen hafta 67.5 idim bu gün 68.1 ama hiç kaçamak bile yapmadım öyle ki bu hafta bitter bile yemediiim...

Neyse artık bu hafta için yapçak bir şey yok, önmüzdeki maçlara bakıcaz.....

üzülme canım kesinlikle reglin etkisi oluyor haftaya bu haftanınkiler de gider bak görürsün

üzülme canım kesinlikle reglin etkisi oluyor haftaya bu haftanınkiler de gider bak görürsün

inşallah öyle olur canım yaa.... bekliyordum zaten bir artış, çünkü herkez aynı şeyden bahsediyor zat.en.. bende olmasa olmazdı zaten

Huuu huuu ben geldiiim....

16.03.2012 --> 69.2
23.03.2012 --> 68.7 --- -500gr
30.03.2012 --> 68.3 --- -400 gr
06.04.2012 --> 67.5 --- -800 gr
13.04.2012 --> 68.1 --- +600 gr malum hafta
20.04.2012 --> 67.2 --- -900 gr

malum gülerin şişkinliği malum günlerin hemen ardından söndü gitti..... çok şükür.... sonra kaldığım yerden devam ettim çok şükür....Durmak yoook yola devam....

Ayy ben gene geri geldim sevgli günlük....

bayramda 70 küsurlardaydım.... moralim sıfırdı tabi haliyle.... neyse tekrar yine yeniden denemeye karar verdim... ölene kadar denicem sanırım ((

Hafta başında 69.6 idim

dünkü detokstan sonra bu sabah 68.2 idim.... bu günde sadık kalıcam inşallah.... yeşil çay tatlı krizimi önlüyor ama yinede gidip çubuk ve toz tarçın alıcam ve keten tohumu ve light yoğurt....

bu hafta başında uzuuun bir aradan sonra tekrar mekiğe başladım tabi koca göbeğimle çok zorandım.... daha önce hiç görmediğim rakamlar bunlar.... 20 taneyi zor yaptım hey gidi günler hey.... dün ara vererek 40a çıkardım ama yani biri mideme bıçak saplasaydı aynı acıyı yaşardım sanırım.... ne kadar hamlamışım... acaba diyorum azmetsem 100 mekik yapabilir miyim ? azar azar arttırsam 100 olur mu ki... ben rakama taktım.... etkisine kesinlikle inandığım bir hareket ama etkisinden ziyade süreklilik önemli benim için... bir ay zayıf bir ay şişman olmaktan bıktım....

bu günkü menüm
sabah
1b form çayı
1 kocaman yeşil elma
1 parça peynir

ara
3 kuru kayısı

öğlen
1 b light sütlü
1 su bardağı spesial k

Ara
1 elma

Akşam
1 elma

finişşş....

ama acaip asabiyim... niye rejim yapınca asabi oluyorum bilmiyorum.... hırrrrrrrr...

bundan sonra cumadan cumaya yazcam kilomu kendimi tutabilirsem tabi....

ayyy dökülüyorum.... dün çok halsiz kaldım... malum günlerde diyet hiiiç çekilmiyo...

bu gün bir parça tavuk eklicem menüme....

sabah
1 elma
1 parça peynir
1 b form çayı

ara
bir avuç ceviz içi
1 b yeşil çay

öğlen
1 parça haşlama tavuk göğsü
1 b yeşil çay

ara
5 finduk
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b yeşil çay...

ayy bu günde çok fenayım.... yatıp uyumak istiyoruum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…