Betüşün Diyet Günlüğü

oyy benim rezil rüsva günlüğüm... 65 küsurla zayıflıcam diye yola çıkmışım 78 lerden zor dönmüşüm....

Son durum : 71,6 yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali aç kollarını ben geldim :) bakalım başladığım yerlere dönebilecek miyim........

Ama şu an farkediyorum ki başladığım dönemde karbonhidrat ne onu bile bilmiyormuşum :)) Neyyse...........

menüm;

sabah
salata içine peynir

ara ananas

öğlen karabuğday bir kase

ara 3 hurma + duble kahve

ara 1 armut

akşam 3 kaşık lor

Su : 2,5 lt
Yeşil Çay : 2 bardak + 2 soda

Spor :
20 öne arkaya bacak hareketi
30 mekik
40 yanlara bacak hareketi
75 jj

Merhaba.çıktığınız diyet yolculuğunda size başarılar diliyorum.Bende bundan 3 yıl önce 71 kilo ile diyetisyene başlamıştım.Malesef şimde 79 kiloyum.bugün tekrar diyete başladım.

Merhaba.çıktığınız diyet yolculuğunda size başarılar diliyorum.Bende bundan 3 yıl önce 71 kilo ile diyetisyene başlamıştım.Malesef şimde 79 kiloyum.bugün tekrar diyete başladım.

biz verememişiz baya baya almışız :)) hadi toparlanalım artık....

Sevgili günlükçüm bu hafta en birinci ben olmuşum :)))
69,1

Eklentiler

• samp5ad63263e73acd22.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 47
Bu da gelmişim geçmişim;

84 . btlBetul ► 21.10.11 ► 62,70 ► 69,30 ► -6,60 ► -10,53%

vah vahhh 62 lerdeyken zayıflıcma diye başlayıp 77 lere çıkışım çok acıklı yarışma genelinde sondan ikinciyim :) toplam 85 kişi var.....rezalet....

Yarın tartılıp geliyorum benim sadık yarim gene benim :)) gene kilom aldı başını gidiyor......... napalım ben böyleyim... yarın yine başlıyorum wuuu :))

@hsevda betüşümün diyet günlüğüne destek ver onu yalnız bırakma tamammı sana emanet ediyorum betüşümü,geldiğimde bu kız bi kaç kilo vermemiş olursa senden bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…