Betüşün Diyet Günlüğü

selaam...

şöyle bir geçmişi okudumda güldüm kendime... bir arpa boyu yol gitmemişim :))) gene o zamanlarla aynı cümleleri kurucam....

evet efenim... hedefimi 65e çektim.... 65 olursam şayet 60 a çekicem... 60 olursam 55 e çekicem...böylelikle imkansız gibi görünmicek...

bu günkü menüm

sabah
1 elma
1 b limonlu maydanozlu su

Ara
1 avuç ceviz
2 b yeşil çay

öğlen
1 b form çayı
1 elma
1 parça peynir

ara
2b form çayı

akşam
1 kase yoğurt
1 b yeşilçay

Sabah
1 yumurta
1 parça lorla hazırlanmış yağsız tuzsuz öorlu yumurta...
1 b form çayı

Ara
3 kayısı
1 b yeşil çay -- unutmadan demliyeyim

öğlen
1 elma
1 b yeşil çay
belki bir baget---belki

ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b yeşil çay

finiş....

evde hafta sonu ödülüm olsun diye aldığım bitter duruyor ve ben yanından sorti yapıp duruyorum... aferim bana dimi.... gözümle taciz ediyorum bitteri... psikolojisini bozdum çukulatanın :)))) seni yiceeem deyip deyip yemiyorum :))))

sabah;
fırında tavuğun yanındaki sebzelerden bir tabak yedim... kabak ağarlıklıydı....
1 mandalina
1 b form çayı

ara
1 b yeşil çay
3 kayısı

öğlen
1 elma
1 b yeşil çay

ara
1 kivi
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b yeşil çay

finişş...

bakma öyle yaaa.... diyetisyenle 1,5 ayda 70 e indim onu bırakınca gene 73lerde buldum kendimi.... tutsam boğazımı olcak ama işte....

sen kaç kilolardasın beybi... baktım günlüğüne son kilonu göremedim....

şuan 60 civarıydım tatlımmm hedef 55 olmak o da aylar sürecek çünkü son kilolar zor kilolar maalesef
sen yanlış şeyler yapıyorsun demekki tatlımm boğaz tutmamak değildir sadece sağlıksız kilo vermiş olabilirsin önce bunu düşünmelisin bence

ayyy tebrik ederim....

yeme düzenim hep bozuktu zaten.... abur cubur kola aşırı tüketirdim hep.... işim masa başı.... işte otur eve git hemen yat.... arada da ye ye yee... normal yani... ee şok diyetlerde yaptım 47 - 48 kilolara kadar indim iki katı alıp 70 küsurlara geldim.... yapılabilecek tüm saçmalıkları yaptım yani :)

demekki geçmişten ders alıp sağlıklı kilo verme zamanın gelmiş ve geçiyor bile

sağlık her şeyden önemli tatlımmm bunu göz önünde bulundur ve yediklerine dikkat et zayıf olmak her şey değildir ama sağlık her şeydir

71 kg ödemler gitti.... arkasından el sallaaa :))

72.4 ödemler geri geldi... hafta sonu gazabına uğradım :|

18.03.2015 Neyusa 71.7 Betül 72.2
23.03.2015 Neyusa 71.2 Betül 72.4 Nehir34 71.1 --- 1. round betül nakavt

30.03.2015 Neyusa ??.? Betül ??.? Nehir34 ??.? ---- 2.round bizi izlemeye devam ediniz efenim....

ben gene 75 lere çıktım imdaaat.... kilo verememe alma günlüğü deseymişik iyiymiş... bu günde gitti vahh vahhh.... karbonhidrat diyeti yapıcam ben... şimdide ona taktım.... nasıl kurtulcam ben bu kilolardan yaaa... ömrümü yedi resmen öööğğğğfffff öğğfffff....

Ha gayet betus arkandayiz:)
Listeni görelim kaçamak yoooogggggkkkk

Ha gayet betus arkandayiz:)
Listeni görelim kaçamak yoooogggggkkkk

eyvahhh yakalandım :))

bu aralar karabuğdaya takılıyorum bakalım... sabah akşam mekikte çekiyorum ama sabah 30 akşam 30 anca... millet 100 mekik çektim yazıyor o nasıl oluyor yaaa hayranım valla....

sabah
bir kase karabuğday
3-4 zeytin
salata (domates- biber-salatalık) -- üşenmezzsem

öğlen
bir kase karabuğday

akşam
1 kase limonlu kırmızı biberli yoğurt....

aralarda sabah havuçlu cezerye yedim.... minik bir şeydi... dişimin kovuğuna gitmedi valla
akşama doğruda 1 petibör bisküvi
bir avuç kadar da leblebi yedim

2 litre su

2 bardak yeşil çay
1 kayısılı form çayı

Supersin canım:) kara buğday yag mi yakiyor tok mu tutuyor nie onu tercih ediyorsun. Fatdali die pilavini yapmistim yenmedi tadı sert geldi bize :)
100 mekik olayina bende şaşırıyorum beklide cok idmanli olduklarindan yapiyirlar yada 30 arli Setler halinde bikac saatte butiriyorlar o konu şaibeli :)
Birakmak yok bu kez başaracağız

valla okuduğuma göre karabuğday karbonhidrattan çok protein içeriyormuş... bağarsakları çalıştırıyormuş ki bende işe yaradı ya da psikolojik bilemicem :) şeyda coşkun ısrarla yiyin diyordu bir ara... ben ondan bir deniyeyim dedim... bakalım malum günler gelmek üzere bir gidemedi kilolar....daha faydasını göremedim yani....bir daha haftaya cuma tartılırım artık....

inşallah başarırız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…