wauuwww azalma olmamış ama epey artmış
bu bide azalmış hali... 6 ay önce 78 dim....şimdi 71 -73 arası dolanıyorum
bakma öyle yaaa.... diyetisyenle 1,5 ayda 70 e indim onu bırakınca gene 73lerde buldum kendimi.... tutsam boğazımı olcak ama işte....
sen kaç kilolardasın beybi... baktım günlüğüne son kilonu göremedim....
şuan 60 civarıydım tatlımmm hedef 55 olmak o da aylar sürecek çünkü son kilolar zor kilolar maalesef
sen yanlış şeyler yapıyorsun demekki tatlımm boğaz tutmamak değildir sadece sağlıksız kilo vermiş olabilirsin önce bunu düşünmelisin bence
ayyy tebrik ederim....
yeme düzenim hep bozuktu zaten.... abur cubur kola aşırı tüketirdim hep.... işim masa başı.... işte otur eve git hemen yat.... arada da ye ye yee... normal yani... ee şok diyetlerde yaptım 47 - 48 kilolara kadar indim iki katı alıp 70 küsurlara geldim.... yapılabilecek tüm saçmalıkları yaptım yani :)
ben gene 75 lere çıktım imdaaat.... kilo verememe alma günlüğü deseymişik iyiymiş... bu günde gitti vahh vahhh.... karbonhidrat diyeti yapıcam ben... şimdide ona taktım.... nasıl kurtulcam ben bu kilolardan yaaa... ömrümü yedi resmen öööğğğğfffff öğğfffff....
Ha gayet betus arkandayiz:)
Listeni görelim kaçamak yoooogggggkkkk
eyvahhh yakalandım :))
bu aralar karabuğdaya takılıyorum bakalım... sabah akşam mekikte çekiyorum ama sabah 30 akşam 30 anca... millet 100 mekik çektim yazıyor o nasıl oluyor yaaa hayranım valla....
sabah
bir kase karabuğday
3-4 zeytin
salata (domates- biber-salatalık) -- üşenmezzsem
öğlen
bir kase karabuğday
akşam
1 kase limonlu kırmızı biberli yoğurt....
aralarda sabah havuçlu cezerye yedim.... minik bir şeydi... dişimin kovuğuna gitmedi valla
akşama doğruda 1 petibör bisküvi
bir avuç kadar da leblebi yedim
2 litre su
2 bardak yeşil çay
1 kayısılı form çayı
Supersin canım:) kara buğday yag mi yakiyor tok mu tutuyor nie onu tercih ediyorsun. Fatdali die pilavini yapmistim yenmedi tadı sert geldi bize :)
100 mekik olayina bende şaşırıyorum beklide cok idmanli olduklarindan yapiyirlar yada 30 arli Setler halinde bikac saatte butiriyorlar o konu şaibeli :)
Birakmak yok bu kez başaracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?