Kullanıcı Adı | Yaş | Boy | Başlama Tarihi | Başlangıç Kg | Hedef Kg | Güncel Kg |
---|---|---|---|---|---|---|
E Evvab | 28 | 1.64 cm | 05.04.2019 | 75.8 kg | 55 kg | 75.8 kg |
| 29 | 1.55 cm | 31.03.2019 | 78.5 kg | 65.0 kg | 77.3 kg |
Teşekkür ederim inşallah başarırım :)Başarılar,umarım istediğin forma kavuşursun
Varmisun kiiiHadi başlasana yeniden
Diyete başlayacağım kesin kalmış sünnete 6 ay mecbur başlamak lazımVarmisun kiii
Akşam tartılırsan görürsün sabah aç karna tartılDiyete başlayacağım kesin kalmış sünnete 6 ay mecbur başlamak lazımdün akşam 80.1 gördüm
Buraya yazdıktan sonra ne yaptım bir bilsenAkşam tartılırsan görürsün sabah aç karna tartıl
Ne yedin ne yediiiinBuraya yazdıktan sonra ne yaptım bir bilsen
Bende senden aşağı kalır yanım yok bazlama ile mantarlı tavuk yedim üzerine 1.5 pırasalı gözleme ://Ne yedin ne yediiiin
Ben şuan açım karın gurultusu yok ama uzun zamandır bişey yemiyorum..
morordek duymasın bugün 3 dilim börek yedim nerdeyse başkada bişey yemedim gruba gitmeye korkuyorum
Ben kalori saydım ama max 1200 kalori almışımdır..Bende senden aşağı kalır yanım yok bazlama ile mantarlı tavuk yedim üzerine 1.5 pırasalı gözleme ://
Ben sık yiyorum çok yiyorum sık yiyip az yemek lazımBen kalori saydım ama max 1200 kalori almışımdır..
Bu 3 günlük diyet az kilon kaldıysa yapılır detox gibi bu..
Bizim uzun vadede kilo vermemiz lazım..
Bu aç boğazlıkla nasıl yapacaksak
Bende öyleyim porsiyon küçültmek lazım o zaman..şuan tulumbaya sabrediyorum biliyormusunBen sık yiyorum çok yiyorum sık yiyip az yemek lazım
Benim de buzlukta künefe peyniri kadayıf var annem e götursem de orda birlikte mi yesek diye söyleniyoruk kendi kendimeBende öyleyim porsiyon küçültmek lazım o zaman..şuan tulumbaya sabrediyorum biliyormusun
Ne yedin ne yediiiin
Ben şuan açım karın gurultusu yok ama uzun zamandır bişey yemiyorum..
morordek duymasın bugün 3 dilim börek yedim nerdeyse başkada bişey yemedim gruba gitmeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?