Bevvab'ın Diyet Günlüğü

Ne olacak böyle ya en iyisi kahvaltıyı geç yapayım ben çok erken yiyince olmuyor N Nana maşaAllah çok güzel ekmek yiyerek veriyor her hafta en az 900 gr gidiyor ondan :)
Başta 3 öğün yiyorlar mış Karatay da sonra ikiye düşürüyorlar mış bende öyle yaptım öğlen öğün de bir meyve bir avuç kuruyemiş üzerine sütlü kahve içtim öyle geçiştir baştan

Sonra kahvaltıyı geç yap ben 10 da yapıyorum öğlen yemiyorum akşam 5:30 - 6 da akşam yemeği yiyorum

Bugün artık geç yapayım ayyyy delircem normal diyet yaptığımdada 2 hafta da 74ü göremedim
Öyle olunca istikrarım bozuluyor

Ne olacak böyle ya en iyisi kahvaltıyı geç yapayım ben çok erken yiyince olmuyor N Nana maşaAllah çok güzel ekmek yiyerek veriyor her hafta en az 900 gr gidiyor ondan :)
Kızlar cemaat yapıyorum bugün, ikramlarımı hazırlayayım geleceğim akşam konuşuruz kilo olayını
Minik Duduklu Tencere canım beni yine unutmamış etiketlemiş

Dün eşim moralimi bozdu biraz eksildim dedim 75 mı oldun dedi yoo 77.1 dedim kahkaha attı cok eksilmissij diye

Dün eşim moralimi bozdu biraz eksildim dedim 75 mı oldun dedi yoo 77.1 dedim kahkaha attı cok eksilmissij diye
Senin yerinde olsam 70 olmadan durmam. Eşimin tlfnu geçti elime gözünü haramdan korumak için sosyal medyadaki ünlülüeri sildim engelledim. Arama kısmındada pek iyi şeyler görmedim o yüzden günün motivasyonu eşimin sosyal medyası !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dünkü menüm
Sabah
Filtre kahve
5 kuru kayısı

10 gibi
Bir poğaça
2 3 çatal haşlanmış patates
Yarım çay

12 30 gibi
Tam buğdaylı çeyrek tost
1 dilim tam buğdaya sürülmüş cıs

3.30 gibi
Türk kahvesi

Akşam 18
Mantar sote
2.5 kaşık bulgur pilavı
Zeytinyağlı salata

21
1 elma
1 avuç içi kuru üzüm

Su 2.5 lt
Spor 20 dk bisiklet
5 dk yürüyüş bandı
10 dk bölgesel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…