BozdumkiHayırlı olsun ramazanda iyi olacak inşallah ikimiz içinde
Başta 3 öğün yiyorlar mış Karatay da sonra ikiye düşürüyorlar mış bende öyle yaptım öğlen öğün de bir meyve bir avuç kuruyemiş üzerine sütlü kahve içtim öyle geçiştir baştan
Bugün artık geç yapayım ayyyy delircem normal diyet yaptığımdada 2 hafta da 74ü göremedimBaşta 3 öğün yiyorlar mış Karatay da sonra ikiye düşürüyorlar mış bende öyle yaptım öğlen öğün de bir meyve bir avuç kuruyemiş üzerine sütlü kahve içtim öyle geçiştir baştan
Sonra kahvaltıyı geç yap ben 10 da yapıyorum öğlen yemiyorum akşam 5:30 - 6 da akşam yemeği yiyorum
Kızlar cemaat yapıyorum bugün, ikramlarımı hazırlayayım geleceğim akşam konuşuruz kilo olayını
Cemaat mevlüt gibimi Allah kabul etsin canımmm beniimm ❤Kızlar cemaat yapıyorum bugün, ikramlarımı hazırlayayım geleceğim akşam konuşuruz kilo olayını
Minik Duduklu Tencere canım beni yine unutmamış etiketlemiş
İnsan in modu düşüyor ://Bugün artık geç yapayım ayyyy delircem normal diyet yaptığımdada 2 hafta da 74ü göremedim
Öyle olunca istikrarım bozuluyor
Aynen kahve içelim bol bolİnsan in modu düşüyor ://
Evet :))Aynen kahve içelim bol bol
Evet canım kadınlaraCemaat mevlüt gibimi Allah kabul etsin canımmm beniimm ❤
Allah kabul etsin :))Evet canım kadınlara
Senin yerinde olsam 70 olmadan durmam. Eşimin tlfnu geçti elime gözünü haramdan korumak için sosyal medyadaki ünlülüeri sildim engelledim. Arama kısmındada pek iyi şeyler görmedim o yüzden günün motivasyonu eşimin sosyal medyası !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dün eşim moralimi bozdu biraz eksildim dedim 75 mı oldun dedi yoo 77.1 dedim kahkaha attı cok eksilmissij diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?