Gebeliğe Hazırlık beyaz akinti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rabiasel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
575
301
103
34
merhaba arkadaslar ben bu ayin 4ünde herzamanki gibi adet oldum ama sonrasinda affedersiniu beyaz sümüksü akintilarim oluyor resmen böyle sünüyor ve gögüs agrilarim var acaba hamile olabilirmiyim test yaptim elbet negatif cikti ama ilk defa böyle birsey yasiyorum benim yasadiklariml yasayip hamile olan varmi veya suan ayni durumda olan cvplarsaniz cok sevinirim (bu arada adet önce tüp bebek tedavisi gördüm ama adet oldum diye kan vermedim )

Hamile falan değilsiniz normal şeyler yasiyorsunuz.... ilaçların etkisini atiyorsunuz

merhaba arkadaslar ben bu ayin 4ünde herzamanki gibi adet oldum ama sonrasinda affedersiniu beyaz sümüksü akintilarim oluyor resmen böyle sünüyor ve gögüs agrilarim var acaba hamile olabilirmiyim test yaptim elbet negatif cikti ama ilk defa böyle birsey yasiyorum benim yasadiklariml yasayip hamile olan varmi veya suan ayni durumda olan cvplarsaniz cok sevinirim (bu arada adet önce tüp bebek tedavisi gördüm ama adet oldum diye kan vermedim )
Adet olmuşsun gebelik söz konusu değildir

Adet olmuşsun gebelik söz konusu değildir
Kasinti koku bicak kesmesi gibi agri vs varmi kontrol edin.. .
hayir hic birsey yok bende mantar oldugu zaman koku kasinti falan olurdu ama hic biri yok o yüzden sasirdim ve ilk defa böyle birsey yasiyorum cok tuaf agri falan vs hic birsey yok sadece gögüslerimon ucu sizliyor

Benim Son adet günümden yaklaşık 7 - 10 gün sonra beyaz yoğun kıvamlı akıntı olur. Bu yumurtanın olgunlastigini ya da çatlama sürecine girdiğini gösterir. Ama adetten hemen sonra olmaz. Siz yeni adet bitmişsiniz. Yinede ovulasyon testleri ile yumurtlama günlerini kontrol edin. Bu kadar erken yumurta gelişir mi bilmiyorum.

Benim de hamile kaldığım ay inanılmaz yoğun beyaz akıntım oldu. Çok şükür o ay hamile kaldım. Bende uygulama var. Uygulamaya göre yumurta adetten sonra 14. Günü gösteriyordu. Ama o günler bu bahsettiğim akıntı bitmişti bile. Adetten sonra yaklaşık bir hafta sonra bu akintilar başladı bende. Ben o günlerde hamile kaldım diye düşünüyorum.

O akıntılar uzayan akıntıysa yumurtlama akıntısı oluyor degerlendirmişsindir o günleri diye düşünüyorum 😊 o günlerin son gününün üzerine 14 gün koy öyle test yap 🥰 hakkında hayırlısı olsun 😊

Back
X