Tatlı Tarifi beyaz çikolata ve erik soslu kakolu profiterol (Milka çikolata sponsurluğunda)

aaaa ben neden gormedim ki bunu yayinlanmis,yorumlar yapilmis ellerine ,emegine saglik cadim ,bol sanslarin olsun

Çok değişik bir tarif olmuş, mutlaka denemek lazım. Ellerine sağlıkk

Ellerine sağlık canım erik sosu bende çok severim ama keşke bir kaç tane daha sunum resmi ekleseymişsin.Bazıları net çıkmamış.Yinede önemli olan tadı diyelim başarılar dilerimmmmm

Canın sagolsun datlum üzülme yinede kırmızı renk çok güzel duruyor tadını sen begenmişsen ben çook begendim

o zaman sorun yok şimdi bende girdim mutfaga hoş ben sana yazıyom kızım yapıyor
Sunumları görünce baka birşey yapmaya karar verdi bende yardım edecem ve bu yarışmayı kazanmam lazım yoksa iflas edecem ya çalışıyom çalışıyom hep KK nın mutfagına gidiyor
Hatta Kazen katılımcı çok oldugundan ilk üçe hediye vermeli benceeeee

evet bencede
kızın kaç yaşında seyrencim. maşallah çok hamarat

13 yaşında canım 14 e girecek ya pasta meraklısı incik cincik ufak tefek teferruat çalışıyor,resme meraklı ayrıntılarda geziyor üff beni sinir ediyo o ayrı mevzu ben çok teferruata girmem mutfakta ama yemeklerimde güzel olur hani
Güzel sanatlar okuyacak(mış)şu an kendi ısrarla bunu yazmamı istedi
Ve iç mimar olacakmış ahahaha ev dekoru siparişi çıkarsa kızıma yönelendirecegim dekorasyon yaptıranın vay haline
sen karışma ben hallederim diyecek ev sahibesine
Ama sonuçtan memnun kalır o ayrı mevzu

hımm bi daha maşallah, hedeflerini belirlemiş. bende çok severim dekorasyon işlerini

Eline sağlık Cadı başarılar dilerim

teşekkür ederim canım

Bende kasap kedileri gibi kapıdan bakıyorumellerine sağlık başarılar cadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…