Beyaz Elbise İç Gösterme Sorunu :( YARDIM...

bk95

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
284
3
118
merhaba kızlar.. geçen gün beyaz bir elbiseyi çok beğendim ve denedim mağazada.. bir kaç tanede foto çekmiştim ona uygun ayakkabı kombini yaparım diye..
mağazada denerken emin olamamıştım ama fotolara baktığımda elbise sanırım iç gösteriyor
bunu nasıl önleyebilirim?
astar kullanamam çok kötü duruyor

önerilerinizi bekliyorum...

not: tam anlatamadıysam fotolarıda yükleyebilirm.. lütfen yardımcı olun fikir verin

elbisenin fotografini koyarsaniz daha yardimci olabiliriz

bi tane daha var ama o biraz daha yakından gerekirse onuda koyabiliriö...
yardımcı olun kızlar ne yapmak lazım .s

Son düzenleme:
astar gyme cnm çok kötü durur gzükr asimetrk kesim elbsen... bence korse gbi olan boxerlardan gy rahat edersn içim gzktümü derdin olmaz buarada gzlmiş elbsende:)

astar gyme cnm çok kötü durur gzükr asimetrk kesim elbsen... bence korse gbi olan boxerlardan gy rahat edersn içim gzktümü derdin olmaz buarada gzlmiş elbsende:)

astar fikrini baştan eledim zaten :) çok sıkıya darada gelemiyorum ay napıcam bilmiyorum .s
elbise bu kadar güzel odluğu için uğraşıyorum zaten teşekkür ederim :)
diğer fotoyuda yüklerim istersen

astar fikrini baştan eledim zaten :) çok sıkıya darada gelemiyorum ay napıcam bilmiyorum .s
elbise bu kadar güzel odluğu için uğraşıyorum zaten teşekkür ederim :)
diğer fotoyuda yüklerim istersen

yükle onada bakalım ama gercekten çok gsteriyo sakın böle gyme bak sy de olabilir aslında tezide içine aynı kumaştan bi kat astar diktreblirsn ama kesimini çok iyi ayarlaması lazım gvendiğin terzi varsa sor bi sakın gyme byle ince kumaşı valla gneste olduğu gbi gzkür cnm

o benimde aklıma geldi ama asimetrik olduğu için baya zor iş elbiseyi mahvedebilir .s
yada son çare hiçbişe giymiycem içine fiziğim kaldırır heralde

bu en net olanı zaten

ya fiziğin kaldırır kaldırmasınada o zaman nası bi grntü olur daha fazla dkkat çekmezmi baska rengi yokmu elbsenin kuzu onla değiştrsen

ya fiziğin kaldırır kaldırmasınada o zaman nası bi grntü olur daha fazla dkkat çekmezmi baska rengi yokmu elbsenin kuzu onla değiştrsen

malesef yok tatlım .s
daha fazla dikkat çekermi bilmiyorum işte onuda bilmiyorum :)
keşke başka bi ülkede yaşasaydık yani nedir bu kadınların çilesi

yerinizde olsam icine boydan beyaz kisa elbiseli bir korse tarzinda birsey giyinirdim,
umarim neyi kastettigimi anlamisinizdir...

astarsız imkansız:) astarlık kumaşlar farklı olur mayo kumaşı gibi olanlardan ya ten rengi yada beyaz tonlarında kumaş alıp terzide diktirin.en iyisi bu olacaktır.

astarsız imkansız:) astarlık kumaşlar farklı olur mayo kumaşı gibi olanlardan ya ten rengi yada beyaz tonlarında kumaş alıp terzide diktirin.en iyisi bu olacaktır.

elbisenin asimetrik olması korkutuyor astar konusunda.. terzi mahvetmesin elbiseyi sonra .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…