• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzdolapları ve Derin Dondurucular beyaz eşya boyama

pmoc_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
1
0
86
Ağrı
arkadaşlar beyaz eşyalarını başka bir renge boyayan varmı?bunun için sprey boyalar varmış ama ben aynı renk değil de beyaz renk olan bulaşık makinemi inox veya gri renge boyamak istiyorum. acaba sonuç iyi olurmu?

beyazın üstüne gri yapamaya kalkarsanız bence epey bir yorucu olabilir :S tamda bilmiyorum .. hiç böyle bir işe kalkışmadım :)

önceden soba boyardık biz :D

beyazın üstüne gri yapamaya kalkarsanız bence epey bir yorucu olabilir :S tamda bilmiyorum .. hiç böyle bir işe kalkışmadım :)

evim şahane de görmüştüm beyaz buzdolabının üzerine gri renkte yapışkan bir kağıt yapıştırmıştı özel bir kağıt sanırım çok orijinal görünüyordu

Evet ikea da falan ister yapışkan istersen boya bulabilirsin. Ama boya işini çok profesyonel yapman lazım :) Güzel bir şey olsun derken makineyi çöpe atma :D

Back
X